Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af the magpie
Da jeg gik på gymnasiet havde vi en telefonkæde, som blev sat i gang hvis en lærer var syg fra morgenstunden.
Det er måske noget, som I skulle overveje at introducere på handelsskolen.

Få det arrangeret sådan, at du er den første på listen. Så kan du bare sætte lortet i gang en dag, hvis du ikke gider at tage afsted.

Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
Skrevet af fck-styrer
HAHA... Årh genial plan...

Vi har jo sådan en internet side, hvor der hele bliver lagt ud.. Det fungere som vores "telefonkæde".. Men vores lærer blev syg her til morgen.. Så det var ikke nået at blive lagt ud, inden vi alle sammen kom i skole.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Plejer telefonkæder ikke at holde 14 dage på handesskolen og så er halvdelen af klassen udvandret til andre uddannelser. Sådan var det i min klasse. Umuligt at starte telefonkæde der.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af fck-styrer
Jo altså vi er blevet reduceret noget.. Men ikke sådan hel vildt.. Men det bliver nok mere iøjenfaldende når vi når 2.år..Jeg kan da godt udpege nogle stykker som ikke holder ved!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Matias
Er det efter du har fået glattet håret?

Nå, men vedr. trådens emne: Jeg hader når kunder ikke fatter et klap, men selv tror de har tjek på det hele. Jeg har for en måneds tid siden været ude hos en mellemstor kunde (omsætter for ca. 200k-300k om året hos os), og forsøgt at afdække nogle it-behov hos dem, således at de både kunne få mere sikkerhed i forbindelse med deres logistik og økonomistyring, og samtidig kunne spare en masse arbejdstimer væk på samme konto.
Jeg inviterede så til et møde med de relevante personer fra deres fire afdelinger rundt om i Danmark. Fint nok, de mødte såmænd alle sammen op. Men det var så også det, for deres interne jargon var så jammerlig useriøs i "det sagde hun også i går" stilen, og af den årsag gik stort set al info tabt. Nu sidder min sekretær så og prøver at forklare dem helt elementære brugssituationer og hvorfor tingene fungerer, som de gør. Det er de ikke ineresserede i at høre på, og forlanger hele tiden at tale med mig - om end jeg siger præcis det samme til dem, som hun gør (hvilket hun oplyser allerede inden hun sætter samtalen hen til mig). Så skal jeg høre på at de har lavet aftaler om ditten og datten, der rent teknisk ikke kan lade sig gøre i de moduler de har - og det irriterer mig bare grænseløst, når man i et professionelt ærinde ikke er mere opmærksom og koncentreret. Her for små 20 minutter siden havde jeg så den forhåbentlig sidste samtale (med deres afdelingschef i Herning) - jeg var desværre nødt til at skrue bissen på, og bede dem om at få sat sig ind i sagerne, før de ringer igen. Noget man ellers skal spare lidt på, det med at tale alt for bestemt til folk der i bund og grund er ens (arbejdsmæssige) eksistensgrundlag.
Skrevet af fck-styrer
Haha nej, mine kløller er kommet tilbage.. Nu også dem jeg score bedst med ;) Er kønnest med krøller..

Det lyder da bare træls.. Kender det godt.. Eller kender det fra min far.. Som også arbejder med kunder og sådan.. og han siger at mest belastende er bare når kunder ikke tager det seriøst og ikke er forberedt.. Det er nu også temmelig useriøst vil jeg mene.. Man skal da have sit arbejde i orden.. Føler med dig..

Jeg kan anbefale http://www.lejemorder.dk/
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Britz
Haha, rimelig tør humor fck-styrer!

Matias, er det tilfældigvis EDB-Gruppen du snakker om? Det ville nemlig ikke undre mig, hvis det var. De medarbejdere jeg arbejder sammen med i min praktikperiode her i Århus, er hamrende useriøse og laver ikke meget andet end at hyggesnakke med kunderne der ringer og ellers bare sprede sladder til hinanden.
Skrevet af Matias
Jeg vil selvfølgelig ikke udlevere navnene på vores kunder og samarbejdspartnere (ej heller det firma hvor jeg selv er ansat), men kan da godt afsløre, at det ikke drejer sig om EDB-gruppen.

Min sekretær har for resten sagt, at hun blev meget overrasket over min tone, da jeg talte med kunden - men hun er nu også meget mild, og kunne aldrig finde på den slags. Jeg derimod, kan sagtens gå hen og miste tålmodigheden.
Skrevet af fck-styrer
Kan da godt forstå at du kan miste tålmodigheden over sådan nogen nokkefår.. Det er da helt menneskeligt at reagere sådan... Det kan jo være det hjælper!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Britz
Heh, det regnede jeg nu heller ikke med at du ville.

Jeg kan ikke påstå, at jeg har været i helt den samme situation som dig, men jeg kender godt det, at man vil lave noget seriøst arbejde og der så er nogle fjolser uden situationsfornemmelse, som saboterer det. Det er sindsygt træls. Så ville jeg personligt også miste tålmodigheden, uanset hvor stort et firma de arbejder for. Jeg ville nok faktisk have en kortere lunte jo større firmaerne var, da man forventer at de var bundseriøse og villige til at få lavet noget arbejde i stedet for at spilde din tid.
Skrevet af Feah
Telofonkæder er dømt til undergang allerede inden de opstår.

På mit gym har vi iøvrigt også sådan et smart program kaldet Lectio, hvor lærerne kan opdatere vores timer. Det er dog et dilemma om morgenen om man skal sove 5 minutter længere, eller om man skal stå op og tjekke sit skema.

Behøver vel ikke at sige at jeg som regel ender med option number one..
"This plane is definitely crashing This boat is obviously sinking This building's totally burning down And my, and my (a whole bunch) And my heart has slowly dried up"
Skrevet af the magpie
Vores telefonkæde fungerede nu ok.

Men det var jo også gode gammeldaws telefonopringninger, og ikke alt muligt bras med skemaer på internettet og den slags.
Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
Skrevet af Kramer
...Canal + intet ved om markedsføring!

Så ligger der et brev her den anden dag til mig om at "af hensyn til miljøet" udkommer medlemsbladet ikke mere for at spare på papiret. SÅ de vil gerne lige have min mailadresse for "til en vis grad at kunne kommunikere med vores kunder". Yeah right! Man kan allerede nu se den stak spam, der vil brede sig ud til alverdens mailadresser!

Den administrerende direktør slutter så svadaen af med:
"PS: Jeg vedlægger et nyhedsbrev som fortæller lidt om de kommende måneder". Gramatik var åbenbart heller ikke hans sekretærs stærkeste side ? Og hvad skete der lige med miljøhensyn ??

Lad så ligge at det af nyhedsbrevet fremgår, at C+ viser Copa America fra 26/6-15/7 :)
Skrevet af Wobbie
Jeg hader at skulle aflevere eksamensopgaver i morgen, senest kl 12.
Mangler ca. 3 sider psykologi og 3 sider pædagogik. Det er dog ikke de væreste emner jeg har fået valgt mig. Den sociale arv og Konflikthåndtering.

ØV ØV ØV
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af Kramer
Bare igang med nogen kander kaffe og så skrive hele natten - hen og aflevere og så i pilsnerne, Wobbie!

To af mine studiekammerater lavede 2 store opgaver på 2 dage for 2 år siden - de skrev hele natten - den ene sad ved tasterne mens den anden sov, på skift!
Skrevet af Wobbie
Det er primært diskusion og konklusion i de 2 opgaver jeg mangler.

Planen er at opgaverne er færdige ved 22tiden i aften.

Jeg har ikke sovet en hel nat i over en måned, formentligt fordi jeg i min underbevidsthed har vidst at opgaverne skulle laves.
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af Sem
Haha, telefonkæder holder maks!

En fra min gymnasieklasse sendte en morgen en SMS til en af de andre fra klassen for at spørge om de skulle pjække. Modtageren misforstod det totalt, troede vi havde fri, og satte telefonkæden i gang, hvorefter halvdelen af klassen ikke kom til første time.

Sådan går det, når man foreslår en kammerat at pjække ved at skrive (og jeg citerer): "Fri i første modul"

Han var ikke superpopulær de næste par dage...
Skrevet af Wobbie
Jeg hader når man har indtaget hvad der svarer til ca 20 teskeer instantkaffe og ikke føler det virker.
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af Sir , moderator
Har det på samme måde. Har lige drukket en 4 dobbelt espresso.

Og så hader jeg når man kæmper forgæves mod dumhed. Så fx på mit arbejde hvor ludomanerne spiller roulette på en maskine. De ved at de skal sidde ved samme maskine i flere timer og alligevel trykker de pengene ud når der er 500-1000 kr og dem vil de så have i 100 kr sedler som de så kommer i samme maskine. Så vent dog forhelvede med at trykke pengene ud til der er et ordentlig beløb. Og lad dog være med at bruge 100 kr sedler hvis du alligevel skal sidde ved samme maskine i 100 år. Tosser!
Dette er en signatur.
Skrevet af Britz
Jeg hader når aarhusbolig igen fucker op! Kæresten og jeg står til at skulle flytte ud af vores lejlighed og ind i en anden her på tirsdag d. 15 maj. Alt det med indflytning og fraflytning blev gjort i samråd med Arhusbolig og selvom jeg flytter ud samme dag som jeg flytter ind, og en anden flytter ind i vores nuværende på samme dag, så burde det ikke være et problem sagde de! Det begrundede de med at vi kunne få nøglerne til den nye lejlighed et par dage før, hvis der ikke skulle ordnes det store ved den. Det skal der dog desværre og jeg kan nu først få nøglen på dagen, jeg flytter ud.

Dvs. jeg skal nå at flytte alle mine ting og alle min kærestes ting ud af lejligheden, samtidig med at vi skal gøre hovedrent, FØR synet sker kl 10.00 i vores nuværende. Tro på det!

Da jeg så ringede for at brokke mig lidt, da det jo i bund og grund er deres skyld, da jeg kun har gjort hvad de sagde jeg skulle, så får jeg at vide fra en telefonkælling, at jeg faktisk har opført mig ekstremt nærrigt, fordi jeg ikke ville betale de to ugers husleje, som man jo plejer. Jeg prøver forgæves at forklare, hende at det skam ikke var min beslutning. Forhåbentligt ender det godt, ellers må jeg jo håbe på tørvejr og så ellers bare stille alle tingene udenfor den nye lejlighed. Rimelig træls!
annonce
0