Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
Mænd går da ikke på barsel.
Skrevet af Kongen
Nope, barsel halvanden måned endnu. Yihaaa.

Kan du virkelig ikke se det, Halil? Opkastfremkaldende fremstilling af et KÆMPE problem.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Untitled
Styrer, jeg ved godt det ikke er noget problem for dig at arbejde så meget, og at få alle de udfordringer, men du er også nødt til at tænke på den "præcedens" du danner i virksomheden. For selvom det ikke er noget problem for dig at få så meget ansvar, så kan det tænkes at deres næste elev går ned på det, får en rigtig dårlig oplevelse i virksomheden eller endnu værre, bliver viftet ud til højre. Det er selvfølgelig ikke fair over for dig, når nu du gerne vil lave en masse, men du har et langt arbejdsliv foran dig, og du er altså kun elev.

Du skal nærmere passe på der ikke er nogen i din omgangskreds, der anmelder din virksomhed for de krav de stiller. Jeg kender personligt én, der sendte fagforeningen på nakken af vedkommendes arbejdsplads, og det endte ikke godt for den virksomhed.

(og jeg skriver ikke dette for at virke frelst, eller for at tvinge dig til en hel masse. Det er helt op til dig at vælge, men det er ikke nogen smart udvikling at elever får så meget ansvar. Specielt ikke med den arbejdsløshed vi er ved at bygge op her i DK)
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af fck-styrer
Jeg ved det godt, du har ret Untitled. Tænker også meget over det for tiden. Og prikken over i´et er vel at inden jeg giver det nuværende område fra mig, skal lige lære en elev op, så hun kan overtage..

Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal sige fra og forklare dem det pænt, uden at de flejner.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Untitled
Det er helt forståeligt, og der kommer altså heller ikke noget positivt ud af at troppe om med sin fagforening i hånden.

Det er en meget ærgerlig situation de sætter dig i, specielt når du nu er så glad for dit fag.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af maarkap
.. Der er nogle fulde tumper, der smadre et brandtryk i min bygning, midt om natten. Og ingen fatter at slukke det!!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Matias
... man igen og igen skal opleve salgsafdelingens chosen ones, ikke fatte, hvordan de produkter de sælger, fungerer og hænger sammen med de samlede løsninger, de er en del af. For slet ikke at tale om fakturering og intern afregning, så går de helt i baglås. Det er simpelthen for irriterende. En sælger forklarer jeg på ugebasis, hvordan en aftale skal være lagt ind i vores ERP, før jeg - som it-konsulent - kommer ind i billedet. Lige lidt hjælper det. Jeg får gang på gang opgaver fra hende i modsatte rækkefølge (hvilket gør, at kunden bliver dobbeltfaktureret i en periode). Jeg vil ikke gå til hendes chef, da jeg ved, at hun allerede er lidt udsat. Så i stedet for raser jeg lidt over hende herinde.
Skrevet af Geddar , moderator
Du er god af dig, Matias.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MrDemus
...Matias ikke går til kvindens chef, og får en inkompetent medarbejder fyret
Southampton AGF
Skrevet af Matias
Hende og hendes kæreste har lige fået et barn (for et års tid siden), og kæresten er lige blevet arbejdsløs. Det er sgu nederen for dem. Jeg hader dog stadig, at hun ikke fatter det... for det er en rigtig dårlig oplevelse, vores kunder får, og lige netop det, burde være hendes primære fokus.
Skrevet af MrDemus
Så er det måske fair nok at være lidt large
Southampton AGF
Skrevet af elendil
Mon ikke der går en arbejdsløs rundt med bedre kvalifikationer og lige så hårde terminer at passe?
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Måske, men det kan man jo ikke flette ind i et jobopslag. Uanset hvor god tanken er. Nej, jeg er allerede mindre irriteret på hende. Hun har meget at takke bold.dk for.
Skrevet af Untitled
Er hun god for øjnene...?
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Bong
... Matias ikke smider et billede ind af det omtalte pigebarn...
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Kemjo
...Matias er konfliktsky ;-)

Tag dog dialogen med hende hvor du tydeliggør dine (og formentlig også chefens) forventninger til hendes arbejde (husk at gøre hende opmærksom på hvad der skal ændres og hvad konsekvensen er hvis ikke det sker (du tgaer en snak med chefen). Kan hun stadig ikke fatte det, så er hun jo ikke kompetent og/eller "vælger selv" sin afsked med firmaet.

Forventningsafstemninger betyder alt nu til dags.
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af Kemjo
Og husk billede herind selvfølgelig.
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af Matias
Jeg har haft snakken med hende, som skrevet, ca. en gang om ugen, så det er ikke fordi jeg er hverken konfliktsky eller ikke vil konfrontere hende med det. Men for det første synes jeg at hendes situation er lidt ærgerlig, og for det andet tror jeg, hun har potentiale. For hun er - ellers - kvik nok. Og jeg tror hun potentielt vil kunne hive rigtig mange aftaler hjem. Nå, nok om det.
Skrevet af Curtis
Tag dog dialogen med hende hvor du tydeliggør dine (og formentlig også chefens) forventninger til hendes arbejde


Uden at vide det, så kunne jeg forestille mig Matias i nogen grad allerede havde gjort det (sådan læser jeg i hvert fald indlægget - man kan vel ikke fortælle nogen det samme hver uge, uden at "tage en konflikt"?).
Skrevet af Kaffe
Nanananana, Matias er anstændig!

Det hader jeg forresten ikke.
Niddets arkivar
annonce
0