Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Klejne
Hvis i bliver meget mere passive-agressive går bolds servere ned.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Kusk
Det er at tillægge dem der vælger udtrykket, mere tanke bag valget, end berettiget.


Hehe, det har du da helt sikkert ret i i visse tilfælde.

Men ofte er udtrykket valgt af den anden grund, særligt indenfor socialvidenskaben gør man ALT for at veje ordene på en ekstrafølsom guldvægt. Der sker nemlig ellers ganske enkelt det, at de bliver overdænget med mails, hvis udsagnene skæres for skarpt og uden de mange forbehold.

Min bedre halvdel fortæller stadig med gru om dengang Johannes Andersen udtalte ordene "Liberal Alliance er død", og hvordan hun og en anden studentermedhjælper blev sat igang med at sortere mails. Jeg ved også, at en gut som Michael Hviid, bandekrigseksperten, gør sig umage med samme slags forbehold.

Jeg skal dog som sagt ikke afvise modsatte tendens heller. Ofte spørges eksperter jo af journalister om et emne, de ikke er helt klar med et svar på - de færreste evner at sige nej til en tur i radioen.
Mvh.
Skrevet af Matias
Det er for mig at se slet ikke samme diskussion. At man overvejer sit sprogbrug og ordvalg, er noget andet, end konsekvent at trække på udtryk, som på det givne tidspunkt er ekstremt populært. Hvis overhovedet noget, burde de to ting jo netop ikke kunne gå hånd i hånd.
Skrevet af Kusk
Spørgsmålet er så, om ikke det netop er verden udenfor der har ændret sig, for jeg tror skam ikke eksperterne har ændret sig synderligt hvad sådan noget angår - snarere er det vel alle andre, der har kopieret deres traditionelle sprogbrug.

Nå. Jeg vil en tur om Gigantium.

Mvh.
Skrevet af Matias
"Man kan sige..." som udtryk i hver eller hver anden sætning, er noget der er kommet. Og jeg tør godt vædde en omgang på, at udtrykket ikke i nær samme omfang, er i brug om bare et års tid.
Skrevet af Sir , moderator
Motr, nu var det jo som dit indlæg jo en helt general betragtning. Det jeg prøver at sige mellem linierne er at dit originale og idiotiske indlæg er uoriginalt, uopfindsomt, letkøbt høhø humor, og helt uden rygrad, især når det så tydeligt var at du hele tiden havde den plan, at hvis nogen kommenterede på det, så var det en general betragtning. Gaaaab! Med sådan et indlæg kan det godt tænkes at det rent faktisk opstår fordi selv bruger udtrykket, og derfor føler dig trådt på.
Dette er en signatur.
Skrevet af MotR
Nej Sir, jeg bruger normalt ikke udtrykket selv. Hverken rigtigt eller forkert.

Mellem linierne i mine indlæg kan man måske læse, at jeg undrer mig over, at et så stort intellekt, bruger så mange indlæg på, at diskutere en så ligegyldig ting. Tråden er vel reelt set indrettet til at man kommer med statements og ikke ret meget andet.

Mht. humor-niveauet, er jeg da ked af at jeg ikke lever op til dine forventninger. Vi stakkels bondeknolde kan altså ikke helt forstå den der sofistikerede humor.
Men jeg er da glad for at du forstod min humor, selvom den var lidt jordnær.


nej
Skrevet af Matias
"Tråden er vel reelt set indrettet til at man kommer med statements og ikke ret meget andet"

- Hvor i trådens indretning finder du den begrænsning, der fjerner muligheden for at diskutere et udsagn, skulle dette findes relevant?

Skulle overskriften have noget med det at gøre, vil du så ikke få en anelse travlt, når denne - og dens to søstertråde - bliver genstand for snak, snarere end udsagn? Altså, hvis du oprigtigt mener, at snakken (ikke udsagnene) er værd at gå i kødet på pga. trådenes indretning.
Skrevet af Sir , moderator
"Tråden er vel reelt set indrettet til at man kommer med statements og ikke ret meget andet."

Du virker meget som nøjes-typen, men hvorfor dog sætte den begrænsning?
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
@Matias

Du kan tolke som du vil, det er jo trods alt hvad du typisk gør. Pointen er såmænd bare, at når man siger eksperter og P3 i samme sætning, ved man allerede hvad man får. Hvad angår sinkerne, er det de som typisk anerkender P3´s hastige opslag i De Gule Sider som værende eksperter. Det lader til at alle er eksperter i et eller andet, i dagens Danmark.
Hvad angår popudtrykkene, er jeg måske den forkerte at henvende sig til, især hvis man leder efter en person med forkærlighed for disse. Jeg har ikke boet i landet i ganske mange år. Ud over det er det meget begrænset hvad jeg hører og ser af danske medier. Jeg læser nyheder og snakker i telefon med familien et par gange i måneden og er derudover hjemme et par gange i året. Med andre ord har jeg ikke just fingeren på pulsen, når det kommer til talesprog. Det slutter desuden lidt ringen når det kommer til P3. Det er vel den mest "accepterede" og non-prollede station for de brede masser og værterne gør som regel deres, når det gælder om at være på forkant med udviklingen, på både godt og ondt. Derfor er det vel heller ikke overraskende, at det flyder med popudtryk og andre sproglige og intellektuelle unoder. Man er vel trendy.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Du kan tolke som du vil, det er jo trods alt hvad du typisk gør"

- Nå for pokker, er vi tilbage i dén nu? Ok. Ville der kunne komme noget konstruktivt ud af det, ville jeg have påpeget, at du er "skyldig" i nøjagtigt det samme. Ligesom alle andre. Men det kan der ikke, og derfor vil jeg i stedet opfordre dig til at give den gas. Alt det du kan. Der er jo nok noget, du skal have indhentet.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Er prolle et popudtryk for proletar?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Bosse1983
Pointen, Matias, er at jeg fint kunne skrive at jeg ikke kalder dig en sinke, men at det blot var en overordnet betragtning, gående på det segment som typisk tager disse ekspert til sig, som den ægte vare. Der er dog en ganske stor risiko for, at du, forklaring til trods, ville sige; "jo du gør".

Den gider jeg ikke spilde min tid på, hvorfor jeg lod det den ligge hvor jeg gjorde. Med andre ord, hvis du keder dig og føler behov for at fokusere på det, som et angreb på din person, så gør endelig det. Jeg mener dog, at jeg har skåret det nok ud, som det er.

I mit ovenstående indlæg valgte du at fokusere på netop den del, hvilket indikerer hvilken retning det går i.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Der er dog en ganske stor risiko for, at du, forklaring til trods, ville sige; "jo du gør""

- Virkelig? Ok, jamen så opfatter vi mit reaktionsmønster helt forskelligt.

"Med andre ord, hvis du keder dig og føler behov for at fokusere på det, som et angreb på din person, så gør endelig det"

- Det vil jeg kalde en alternativ konklusion. Fair nok at du ikke gider alligevel - jeg undrede mig sådan set også over, hvor den pludselig kom fra (jeg mener, der er jo et absolut minimum af kød på) - men ovenstående er jo en omskrivning af indlæggenes indhold. Nevermind.

Jeg vil sige, som jeg sagde til Kusk: Hvis udtrykket stadig bruges i samme omfang, om bare et års tid, har jeg taget fejl. Så kan vi tage den til den tid.
Skrevet af Bosse1983
Det er vel muligt, at udtrykkets omfang er uhensigtsmæssigt. Min pointe, kan man sige, er, at når du formidler til den brede befolkning, hvor stor eller lille ekspertisen end er, kan det være legitimt nok at bruge, eksempelvis som et forbehold for et udsagns akademiske korrekthed, når man skal skære noget komplekst ud i pap. Altså når man giver en forklaring, som er overordnet og ikke komplet.

Ydermere er jeg skeptisk i forhold til den gennemsnitlige ekspert i P3´s morgenstudie, hvorfor jeg ikke mener at man skal blive chokeret, hvis det fremstår poppet både i formidling og indhold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bong
... der er en time til frokostpausen...
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Sir , moderator
...kokken er ude og rejse og jeg selv skal finde på noget at spise.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Confitér et eller andet FFS!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af pukledyret
Når kokken vælger at lave sin ´gode´, meget gamle, omgang kylling i wok.

Kantinen holder normalt et fint niveau, men til denne ret bruger han den frosne catering kylling der aldrig burde have været til. Et usselt produkt.


Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Aka101
Det leverede mad ikke ser så godt ud..

Heldigvis er det sidste gang vi får mad leveret udefra.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0