Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Virkelig? Bortset fra, at det hvad angår tid og energi kan være lidt uhensigtsmæssigt, synes jeg egentlig altid at det er lækkert når det udelukkende er egne præferencer, som dikterer hvad der sker på køkkenet.

Jeg hader til gengæld når en kunde rekrutterer fra hvad der tilsvarer den danske kommune/arbejdsformidling, forventer at jeg kan få noget brugbart ud af sinkerne og at jeg et stykke ad vejen står til ansvar, for det lort de leverer når de sendes videre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af T-41
jeg skal bruge en del af søndagen på en kirke. På den lyse side sker det kun 0-1 gange om året.
\.
Skrevet af Groundskeeper Willie
... jeg efter en lang arbejdsdag, kommer hjem hvor jeg har én time til at slappe af, før jeg skal til træning, og så har ens roommate en masse veninder på besøg, som går amok til "Chaka Khan - Ain´t Nobody".

Skyd mig.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Matias
Det er et af mine all-time yndlingsnumre.
Skrevet af Flying Ace
Det siger vidst mere om dig end om nummeret.
Skrevet af Matias
Det var sikkert ikke i den hensigt, det var skrevet... men ja, selvfølgelig gør det, det.
Skrevet af Klejne
Ha ha. Så helt vildt unødt surt. Nu gik den da heller ikke længere.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Frygah2
Flying er dælme godt nok til dato en af de mærkeligste brugere vi har haft herinde. Man fristes til at tro at manden at skizofren. Nogle gange kører han offer-rollen ud i yderste potens, andre gange bliver der sendt de mærkeligste svinere afsted...

Men alt har sin ende, og nu gik den så ikke længere.
Skrevet af Matias
Måske skulle man overveje et bold.vred forum.
Skrevet af Viola 4 Ever
Rasmus Seebach, Nik & Jay, Burhan G, Xander, L.O.C., Clemens og hvad fanden de ellers hedder spilles for fuld drøn af min nabo... Hold kæft noget lort at forpeste andre menneskers liv med... Der går snart Breivik i den!
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Virtuality
Der går snart Breivik i den!


Que?
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Jussi
´Der går snart Breivik i den!´


Too early ...


Og ja, Ace havde også en af turene forleden, men stod overordentligt tidligt op - eller kom overordentligt sent hjem - og slettede sine posts.

Weird.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Flamsted
Rasmus Seebach, Nik & Jay, Burhan G, Xander, L.O.C., Clemens og hvad fanden de ellers hedder spilles for fuld drøn af min nabo...

Du har min sympati. Det er et glimrende eksempel på, hvorfor jeg dør lidt indeni, når nogen "forsvarer" deres yndlingsmusik med ordene "Du kan jo bare slukke!?!"... Ja, det kan jeg, når det er min egen afspiller, der forpestes med lortet... men hvad nytter det, når jeg 100 meter længere nede ad vejen igen bliver tvangsindlagt til det?
Danmark - BSF og AGF Sverige - Linköpings FC England - Newcastle United Spanien - UD Las Palmas Italien - AC Milan
Skrevet af Sir , moderator
Flying har vist godt af en lille pause. Det er noget mystisk hvad der sker med ham af og til. En uges ferie vil sikkert bringe ham ret køl igen
Dette er en signatur.
Skrevet af Flying Dutchman
Rasmus Seebach, Nik & Jay, Burhan G, Xander, L.O.C., Clemens og hvad fanden de ellers hedder spilles for fuld drøn af min nabo...

Dyst med ham! Jeg havde i sin også en overbo der gik lidt for meget op i "Hvis-jeg-hører-denne-artist-så-er-jeg-hip-og-populær-med-pigerne" musik, og ikke var bleg for at minde os andre om det. Efter adskillige gange havde banket i loftet med en pind som en gammel, bitter mand, og endda at have banket på døren om han ikke godt gad at skrue lidt ned sådan en onsdag eftermiddag, brugte jeg bare de samme beskidte tricks. Jeg skruede op for mine højtalere, og spillede noget metal - meget højt. Tro mig, Clemens, Seebach, Akwaaa, Medina og alle disse artister kan ikke hamle op med Vinnie Paul´s dobbelt pedal, hvis lyd mest af alt minder om starten til Saving Private Ryan.

Hvis ikke du kan lide metal, så er Prodigy, Faithless eller Chemical Brothers også helt fint. Så skal du nok få stodderen/ne til at skrue ned...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Matias
Flying Dutchman. Man kan selvfølgelig være heldig, men metal og elektronisk musik synes jeg ikke virker skræmmende nok. Hvis man gerne vil have folk til at moderere sig, bør man sætte klassisk på. Præcis som på hovedbanegården. For det utrænede øre, er det, det værste man kan blive budt. Det får folk til at flygte.
Skrevet af Flying Dutchman
Bestemt! Jeg er selv glad for klassisk, men det kan virke uoverskueligt for folk der synes at Medina "... er intelligent og dyb musik". Det samme gælder vel for jazz(-fusion), 70´er prog og avant-garde. Disse genrer er dog ubrugelige i denne sammenhæng, idet de mangler den ´umph´ der skal til for at overdøve naboens/overboens musik. Jeg ville hade at høre Beethoven der bliver punkteret af 1/4 slag bass fra en eller anden T-Pain sang...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Matias
Jeg kan godt følge dig, men Beethovens høje toner, tror jeg nu gør tricket. Alternativt kan du sætte Bach på. Han var 1700-tallets dubstep og komponerede stykker, der er et, langt "umph".
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror s´gu. at Bach er for barok til at kue en højlydt nabo - hvis det nu endelig skal være klassisk, så er romantik vejen frem, tror jeg; Brahms, Richard Strauss, Liszt, russerne og ikke mindst Wagner - det er dejligt tungt på kontrabas, pauker, basuner, gonger og gong. Det er klassisk der overdøver :-)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Matias
Hehe, jamen det er jo bare at forsøge sig frem. Jeg trak på Bach, fordi sådan en konstant, dyb orgelsuppe, som kan få samtlige huse i en hel bydel til at vibrere, kan tage modet fra de fleste.
annonce
0