Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Juve!
Jonas:

Hvis du har haft halv-eller helgarderinger med, ville du, udover en evt 12er, have haft en række 11ere og 10ere på kuponen også.

Du er dog ikke gået glip af 25.000, da Schalke med statsgaranti har været et af de tegn, som flest har holdt sikker. Så hvis det var blevet et 1-tal i den kamp, havde der nok nærmere været et par tusinde til 12eren.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg har en række 9´ere og 10´ere.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Kaffe
Satans. Forkert tråd.
Niddets arkivar
Skrevet af fck-styrer
.. man bliver syg, men ikke har tid til at være hjemme og chefen foreslår at man tager en halv dag i dag og så møder ind imorgen, fordi han bare IKKE kan undvære mig.

Åh det er hårdt at føre et stjerneliv
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af The-Game
Sig dog op..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Duck
Hvis man tager på arbejde er man ikke syg.
Skrevet af gyngehøvdingen
når Laili fra for lækker til love. Hun er knagme nasty!
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Skrevet af kroge
Flemming Toft retter på NCH..Han skulle måske starte med at udrydde nogen af de tusindvis af fejl han selv laver..
Danmark: Brøndby Spanien: Valencia http://www.youtube.com/watch?v=V5EOo5MM-Ow
Skrevet af Mercenary
Om ca. 50 minutter skulle jeg have set Myles Kennedy og resten af Alter Bridge fyre den af i Kolding, men sådan skulle det ikke gå. Aflysning...

Jeg vil i stedet tilbringe aftenen i fosterstilling.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Do you want me to drag my sack across your face?

Surt, men i hindsight er jeg ufattelig glad for jeg ikke tog turen hjem. Min bror havde inviteret mig med, men det var lidt voldsomt "bare" at rejse hjem for det. Vi aftalte at han kom herop til Motörhead i stedet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sebber
... AMDs skærmdriver har den samme fejl på min nye computer, som på den gamle, jeg fik pengene tilbage for grundet fejlen. Hold fast det er irriterende.
Skrevet af Flying Ace
...den ligegyldige telefonbog kommer. Hvem, i dagens Danmark, slår noget op i en telefonbog. Den bliver så sendt rundt til samtlige husstande i Danmark. Adskillige tusinde tons papir. Det er simpelthen miljøsvineri ud over alle grænser.

Måske nogle af de ældre borgere der ikke er fortrolige med nettet og mobiltelefonen har glæde af den, men så giv da i dt mindste andre muligheden for at fravælge.

Det er idioti og svineri på så højt et plan at man fandme ikke kan blive andet end harm over det.
Skrevet af Cheech
http://politiken.dk/tjek…er-i-kraft/

Du har ikke den gule satan?
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Sir , moderator
" Den bliver så sendt rundt til samtlige husstande i Danmark."

Nej!
Dette er en signatur.
Skrevet af Flying Ace
Over 5,3 millioner gule telefonbøger uddelt, så vi er sgu ikke langt fra!

Uanset, så er det stadig noget forbandet svineri.

http://www.dr.dk/Nyheder…/200849.htm
Skrevet af Cheech
Jeg forstår ikke helt: "Over 5,3 millioner gule telefonbøger er netop blevet delt ud i de danske postkasser" fra dit link, Flying

Stillet overfor "I følge Post Danmark har 400.000 tilmeldt sig den nye ordning" fra det link, jeg tidligere postede.

I øvrigt er der vel end ikke 5,3 mio. husstande i Danmark, så har journalisterne i DR artiklen blot fundet dst.dk og tjekket antallet af indbyggere, eller hvad overser jeg her?
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Jerikov
Større firmaer og statslige/kommunale kontorer får flere af de gule telefonbøger. Hos os har hver enkelt afdeling et eksemplar. Det er 10-12 stk til en matrikel.

Men 5,3 mill. Det er jo vanvid.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Flying Ace
Hvis man ikke af en omgang kan få fjernet dem helt, så er jeg enig i, at det bør være noget man aktivt melder ´til´ og ikke aktivt melder ´fra.
Skrevet af Cheech
Tak for uddybingen Jerikov, men med - mindst - 400.000, der har sagt nej tak, så synes jeg stadig tallet virker højt.

"Hvis man ikke af en omgang kan få fjernet dem helt, så er jeg enig i, at det bør være noget man aktivt melder ´til´ og ikke aktivt melder ´fra."

Mon ikke der i argumentet om at skulle melde til, ligger en hensyntagen til ældre borgere, som jeg formoder både er de største (eneste?) forbrugere af telefonbøger og den befolkningsgruppe, der kunne tænkes at have sværest ved at foretage denne tilmelding?

Når det så er sagt, så er jeg da enig i, det er noget forbandet svineri.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af elendil
Gør det gratis for gamle nisser at ringe til oplysningen og sæt nogle flere i aktivering til at tage telefonen. Øget beskæftigelse, mindsket miljøsvineri. Problem solved.
fck-medløber.
annonce
0