Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Groundskeeper Willie
Men det er ikke bare én junkie, der har været flere, for de har været her i under 5 minutter, for så kiggede min nabo ind pga. braget fra døren, og de har nået at rode alt igennem + der var en som holdte døren for naboens kiggehul (kan ikke huske ordet for det).

Men det er bare ubehageligt, at der har været en i ens hjem, og så fik jeg endda afbrudt min træning. Det kan næsten ikke være værre!
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af FrækFyr17
Ja, så lyder det godt nok ikke som junkier, hvis de har været så bevidste og stille om det. Vinterferien hjælper nu heller ikke på det, så dér kan måske være noget systematik i det.

Har vi (og Klejnes forældre) nogen fælles fjender herinde, Willie?
- Bare en joke, selvom vi helt sikkert har.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Kaffe
Jeg synes, I begge er wankere.
Men jeg har et alibi.
Niddets arkivar
Skrevet af Cheech
Kaffe var nemlig ude og pløje små børn ned på sin racercykel med nypåsatte tøjklemmer på egerne.

*Dakke-dakke-dakke-dakke* lyder det i det fjerne, da hele nabolagets befolkning under 8 år kryber i flyverskjul, rystende og stortissende i deres skibukser. Ingen ønsker at blive det næste offer.

Kun gråden fra de svageste overdøver lyden, mens han spejder efter det næste mål.

*Dakke-dakke-dakke...*
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Kaffe
Hehe.
Jeg har sgu ingen racercykel. Derudover er det naturligvis sandt.
Niddets arkivar
Skrevet af pukledyret
Jeg har altid mistænkt Kaffe for at være det senmoderne svar på Orla Frøsnapper!
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Der står "Hisen HA" i træværket i dørkarmen, så det giver måske lidt mere mening nu, hvis det som skrevet skulle have været nogen, som har troet der lå narko herhjemme.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Bosse1983
Der står "Hisen HA" i træværket i dørkarmen,

Det udelukker stort set alle som har gennemført folkeskolen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Evt. skal du til at kigge dig over skulderen, Willie.

Jeg hader når jeg glemmer min frysepizza i ovnen. Ca. 25 min, i stedet for 10 min. Tror seriøst den lignede en del af et forkullet lig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Groundskeeper Willie
Kan jeg ikke forestille mig. Samtlige folk jeg kender i bandemiljøet er jeg på god fod med, og har ingen fjender.

Men selvfølgelig har man da gjort klar til en mindre krig herhjemme. ;-)
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Bosse1983
Jeg hader når weekenden ser ud til at blive inddraget. Folk og deres forpulede sygemeldinger, som altid falder når de føler sig det mindste utilfreds og så belejligt at de ikke kan fyres.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kemjo
Forstået hvordan Bosse?

Altså dine kolleger der melder sig syge på strategiske tidspunkter?
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af pukledyret
Er det svært at fyre folk i Norge, hvis de feks ikke opfylder jobbeskrivelsen?
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Bosse1983
Hvis man ikke har et sagligt grundlag som sådan, kan man gå sygemeldt et år, hvilket vel er det samme som i Danmark. Overordnet tror jeg reglerne for opsigelse er næsten de samme.

Vi har en tilknyttet nu, som startede fint og var fleksibel på alle måder. Da han har overstået prøvetiden blev han udstyret med en permanent ansættelseskontrakt, da flere var enige om at de gerne ville af med nogle timer. Næsten med det samme begynder det at halte med at komme til tiden, han tuder over vagtplaner han har godkendt og man får klager fra kunderne. Jeg trækker ham til side og siger at det er noget der må strammes op på. Den snak har vi så haft to gange, med en skriftlig advarsel til følge. Jeg hører så senere fra en fælles bekendt, at han ville prøve at sygemelde sig, fordi han var utilfreds. I går modtager jeg så en besked om at han har problemer med nakken, efter at have lavet noget i huset i weekenden, at han skal scannes og er ude på ubestemt tid. Det stinker langt væk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af pukledyret
Stramt.. Hvad med en lægeerklæring, eller en udtalelse fra hospitalet. Sådan én skal han vel kunne præsentere hvis det er længerevarende?

Jeg spørger i øvrigt af ren interesse, da jeg lidt frygter en dag at løbe ind i samme situation. Mine ansatte er dog heldigvis ikke så fesne som ham du beskriver, men man ved jo aldrig hvordan det udvikler sig.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Bosse1983
Han må have en lægeerklæring og eventuelt en skrivelse fra hospitalet. Først skal han dog henvises fra lægen og det alene kan tage sin tid. Det er utrolig let at få en sygemelding heroppe og folk har åbenbart ingen problemer med at udnytte system og arbejdsgiver, så han får sikkert held med sit foretagende. Den eneste måde vi reelt kommer af med ham, er ved at påvise et behov for nedbemanding og den kan være lidt tricky.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(441819190908)
Men hvis kunderne har klaget over ham (nu ved jeg ikke hvad du laver), kan man så ikke bare fyre ham for ikke at klare sit job godt nok?
Altså hvis han samtidig kommer for sent og generelt skader firmaet mere end han gavner. Jeg tænker bare at hvis i allerede har givet ham en advarsel, så er det vel ikke helt urimeligt at fyre ham hvis han ikke har taget sig sammen.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Bosse1983
Problemet er at sygemeldingen kommer udmiddelbart efter advarslen, men det er naturligvis noget vi må se på. Som arbejdsgiver har man desværre ofte de dårligste kort på hånden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Jeg har en, som jeg synes er meget langt ude. Hun er næsten lige kommet tilbage fra barsel i et år (i oktober), og hun har åbenbart helt glemt, hvordan det er at gå på arbejde. Hun er i hvert fald stadig chokeret over, at det ikke blot omfatter at møde i et bestemt tidsrum, men også arbejde i det. Der har været en omfattende sparerunde i den tid, hun har været væk, hvilket har medført en øget arbejdsmængde for stort set alle - det pres har jeg undladt at udsætte hende for, således at hun har bibeholdt de opgaver, hun havde inden hun gik på barsel, og ikke fået tilføjet nye. Men hun mener ikke, at der nu er tid nok til at hygge - det har jeg sådan set fra hendes egen mund, og det har jeg prøvet at forklare, er et resultatet af, at de andre nok ikke længere lige har 10-12 minutter her og der til at hente kage, sludre om gårsdagens tv-udsendelser eller hvad de nu måtte bruge de impulsive småpauser til. Det synes hun så er så demotiverende, at hun bliver stresset af det. Faktisk har hun kun været her, siden hun kom tilbage, i tre sammenhængende dage uden sygdom. Og det har hun kun været tre gange. I december fik hun - med lægens ord - tegn på, at hun kunne have en virus på balancenerven. Det har en af mine tidligere kolleger haft, og det var ikke noget at spøge med. Men det er vist ikke helt samme virus, for selvom jeg ikke må betvivle alvoren af hendes sygdom, kan jeg se på erklæringen, at der rådes til at tage den med ro og holde øje med symptomer og udvikling i de følgende fem uger. Men den besked jeg fik, var ordret: "Ja, det blev fem uger (sygemelding)". Fem uger blev til seks med en efterfølgende tilsyneladende meget afkræftet medarbejder. Hun kom om mandagen, var syg tirsdag, kom onsdag og var så syg torsdag og fredag. Så indkaldte jeg hende til en samtale efterfølgende mandag, hvor jeg forsøgte at finde ind til, hvad pokker der kunne være galt. Det kunne jo være alt andet end arbejdsrelateret. En eller anden form for depression var mit umiddelbare gæt. Det var det så ikke. Eller, det var i hvert fald ikke det, der var hendes bekymring. Ugen efter havde jeg så en opfølgende samtale med hende, og i den spurgte hun, om jeg ville betale for en HD. Der er hverken plads til lønregulering, kurser eller uddannelse i budgettet i år, så det kunne jeg ikke - og med den besked afleverede hun sin opsigelse.

Det var selvfølgelig den bedste udgang på sagen jeg kunne forestille mig, men det bekymrer mig, at nogen mener, at arbejdspladsen ikke primært skal dreje sig om at arbejde, og at det menes at det bedre kan betale sig, at gå hjemme. Hendes plan er at begynde at læse "fuld tid" (det vil blot sige ikke have et arbejde imens) fra august - i mellemtiden vil hun forsøge at samle kræfter. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hun (hun er 25 år), får endog meget svært ved at komme tilbage på arbejdsmarkedet. For det første vil hun, hvis alt går som hun har planlagt, have været væk fra det i tre år, for det andet er en HD, trods alt, ikke let. Den kræver faktisk også en indsats, at gennemføre.
Skrevet af Not That Duncan
Er HD ikke noget man følger ved siden af sit almindelige arbejde? Det var den i hvert fald, da jeg arbejdede fuld tid plus og desperat læste op ifm. eksamernerne.

Hvordan skulle det kunne kombineres med arbejde og barn?
annonce
0