Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Point taken - det skulle have været i "jeg undrer mig tråden", eller omformuleres.

Jeg hader når 3+ sender formel 1, i stedet for at berige min søndag med gamle afsnit af Simpsons, According to Jim, HIMYM etc.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
Nu har du såret gorillapikkens bonderøvsfølelser, Matias. Hvem skal fortælle ham at det ikke er amøbernes påklædning som er problemet, men opførslen?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cheech
...Svoger ikke gider skændes. Oh well, tilbage til rengøringen så. Fordømt.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Matias
Ja det er næsten et studie i, hvor bevidst man kan søge et andet indhold, end det der er lagt op til.
Skrevet af Borger Louis
Jeg vil godt distancere mig selv fra standpunktet og melde klart ud. Folk der går i Bullrot har jeg ikke den store tiltro til. And you can print that, primatpik!
Skrevet af pukledyret
Dem med bullrot og den der mini-mohawk frisure er sgu et godt grin værd.

Det er faktisk ret interessant hvor meget perkerdrengene er bange for at skille sig ud fra mængden. En eller anden kvindelig sociolog i 30´erne (eller nogle hum-bas RUC studerende) har sikkert et par bevingede ord om den sag.

Angående skrald. Hvis jeg ser sociale nødder smide skrald fra sig, så samler jeg det op, giver det til dem og siger de tabte noget. Det er fremragende så sure folk kan blive over den form for påtale. Men ok, det er heller ikke fedt at få smidt sin egen utilstrækkelighed i hovedet af en fremmed mand.

Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af gorillapik
Hvis problemet kun var de enkelte tilfælde af klaphatte der lavede tåbeligheder i en voldsomt beruset tilstand, så er de første indlæg jeg svarede på så kryptiske at jeg har misforstået dem.
Når Matias hader dette:
solen og sommeren rammer København. For da forvandles mange af dens pladser til Bellevue anno 1992, bare med Nik & Jay-opdateret image og kluns. Bliv nu væk, forstadspak!
Er det naturligvis fordi det i de sene nattetimer ender med håndgemæng mellem to af de Nik & Jay-opdaterede amøber.
Indlægget efter gav mig ikke meget mere klarhed da hele sjællands Crazy Daisy segment åbenbart skal oversættes til 2-4 ballademagere.
Femøren burde selvfølgelig være faldet da udtrykket Bellevue-holdet blev brugt som en specifik betegnelse af disse 2-4 slagsbrødre.
Men ingen af disse åbenlysheder kom ind på lystavlen i min bonderøvsknold (tak til Bosse, hvis forfængelighed vist er det eneste der er såret efter vikinge-joken faldt igennem med et brag) og derfor tillod jeg mig at holde fast ved det jeg troede var et had mod en speciel måde at klæde sig.
Jeg er glad for at dette blev opklaret inden jeg rejser sydover, og jeg ønsker for Matias ikke Bryggen skal belemres med en eneste solstråle mens jeg er væk.

Borger: Den er noteret, men det er vel også en ganske harmløs udmelding i forhold til at det skulle være forfærdeligt at rende ind i mennesker med dette tøj.
Skrevet af kim1a
... DR HD forventes at vise OL bold her kl. 20.45, men i stedet viser badminton mellem en belgier og en vietnameser.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Borger Louis
Borger: Den er noteret, men det er vel også en ganske harmløs udmelding i forhold til at det skulle være forfærdeligt at rende ind i mennesker med dette tøj.

Jeg har forsøgt, gorilla. Vi støder dog ofte på grund. Men jeg kan jo give det et forsøg igen, når der om en måneds tid er Århus festuge.
Skrevet af Bosse1983
Jeg antog, gorillapik, at når jeg skrev "besøgte" i gåseøjne, i sammenhængen vikinger, ville femøren falde. Det måtte så skæres ud i pap, at det ikke var besøget, men karakteren heraf som var problemet. Du ville, og vil fortsat, hellere fremstille Matias som intollerant og arrogant. Du glemmer bare, eller har ikke forstået, at hvis mangfold skal være et aktiv, kræver det både at der udvises tolerance, men så sandelig også hensyn. Når du pisser på en andens cykel og honorerer forargelsen hos indehaveren med trusler, er det vist understreget at mangellisten er lang. Som Matias nævner, er bøhtosserne dog ofte behjælpelige i forhold til at klæde sig og opføre sig på en sådan facon, at man har muligheden for at spotte dem på afstand. God tur til Sunny Beach.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Er det naturligvis fordi det i de sene nattetimer ender med håndgemæng mellem to af de Nik & Jay-opdaterede amøber"

- Det er jo blot to eksempler på den generelle, bøvede stemning og adfærd. Ej, fangede du virkelig ikke det? Vildt.

"... derfor tillod jeg mig at holde fast ved det jeg troede var et had mod en speciel måde at klæde sig"

- På trods af at det hele tiden kun har været for at tegne billedet af typerne, som skaber sig dagen og natten lang. Nå nej, jeg beklager, du har nok besluttet dig. Der kan intet være om sagen. Uniformeringen og den enslignende kropsudsmykning kan ikke være udtryk for en bestemt type, og samme kan heller ikke være stærkt overrepræsenteret i uheldig opførsel. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Der findes ingen tendenser. Det er ren og skær løgn og bedrag det hele. Vi er alle ens, vi gør alle det samme, og episoder som eksemplerne, er nødvendigvis et udtryk for helt enkeltstående, ekstremt sjældne tilfælde. Yes, yes.

Nu kan du tage på ferie. Med ro i sindet og visheden om, at det er det rene bedrag, skulle nogen formaste sig til at påstå, at en del mennesker søger en identitet gennem grupper, med dertilhørende uniform, stil, adfærd osv. Det findes ikke. Rockere findes heller ikke... whup, gorillapik har lige elimineret bandeproblemet, for de findes slet ikke, banderne. Fedest.
Skrevet af gorillapik
Kan I to blive enige med jer selv om hvorvidt det er typen eller kun de aktuelle ballademagere, der ligger under for hadet? Matias lader til at holde fast i, at det er alle dem, der nu hører ind under de kategorier jeg ridsede op sidst. Mens Bosse virker til at være mere i vildrede, men hælder, så vidt jeg forstår, stadig til, at alle bøhtosser, der klæder sig således, at man kan kende dem på lang afstand, tisser på cykler.?

Hvorfor egentlig nøjes med at hade én befolkningsgruppe? Jeg kan komme i tanke om en anden befolkningsgruppe der også fostrer flere kriminelle end gennemsnittet, skal vi ikke også ligge alle dem for had?

PS tak for den venlige feriehilsen.
Skrevet af trikztar
...konen og jeg selv har lavet en lækker salat, og det så viser sig, at squashen er sindssygt bitter. Hun fik kun en lille mundfuld, og jeg nåede ikke at tage noget - kun at sætte tungen på et stykke. Nu venter vi i spænding på, om vi bliver syge. Crap.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Skrevet af Cabra
http://ekstrabladet.dk/k…1806245.ece

man læser sådan ting om et sted man har købt mad fra regelmæssigt.
Skrevet af Okocha
Bekymr dig ikke, den slags er godt for immunforsvaret.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Klejne
Hah, jeg boede overfor i 2 år, for nogle år siden. Min roomie synes de lavede ret god fastfood, men jeg fandt det ret snusket, trods det gode rygte.

Klamt.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Cabra
Ja, det havde nemlig et godt rygte. Stedet er jo faktisk uhyre populært, eller måske snarere det var det.

Ejeren er eftersigende skredet til fordel for "Punjab", som ligger i Valby, så det bør man jo nok undgå, hvis det er tilfældet.
Skrevet af Smølfine
Jeg hader hele verden lige nu!
F*ck - jeg brækkede anklen i morges og skal være immobil i hvert fald i 6 uger. Og det gør ondt ad h..... til!
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Skrevet af Halil
Det lyder meget ubehageligt.

Hvordan brækkede du anklen?

God bedring.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Smølfine
Tak skal du have. Er ikke en særligt glad panda lige nu...

Tro det eller ej: Jeg trådte bare ét trin forkert ud i luften (de er lumske, sådan nogle usynlige trappetrin) - og det brækker man åbenbart anklen af, når man er hypermobil i almindelighed og småuheldige mig i særdeleshed.
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
annonce
0