Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Ha ha, du må planlægge dit næste træk nøje.
Skrevet af Borger Louis
Jeg fortsætter kommunikationen skriftligt, naturligvis. Dansk naboskab når det er bedst. Måske den forsonende, dog lettere sleske stil?
Skrevet af Geddar , moderator
Sikke dog en cunt. Utroligt som naboskabet kan svinge fra opgang til opgang. Til sammenligning havde vi naboerne på besøg til afskeds-kaffe og -kage i onsdags. Og det har i det hele taget været enormt hyggeligt at bo her, med opgangsfester og lignende.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Borger Louis
Jeg skulle nok have udeladt antydningen af, at der kunne være en tyv i blandt os. Hun har nu siddet i flere måneder på sin benede, utiltalende, medicinerrøv og ventet på en lejlighed til at bide til.

Det startede for et par år siden, hvor hun blev sur over, at mine venner og jeg hang ud af vinduet en sommermorgen og hørte nights in white satin på høj volume. Så er det gået slag i slag siden. Jeg har holdt mig i ro i et år, og for nogle måneder siden tog hun så viceværttjansen, så hun(antager jeg) kunne få magt til at tryne mig.

Hvem ringer til TV2?
Skrevet af Bosse1983
Hehe... slå græs til tiden. Det slår mig som ganske arbitrært. Dumme Cunt. Jeg husker da jeg flyttede sammen med min første kæreste i en ungdomsbolig. Det var ikke tilladt at have husdyr, men vi delte vaskerum med en cunt som, forbud til trods, havde en fed gammel kat, som fældede kostant. Jeg skrev en pæn besked om det var muligt for de som på trods af forbud insisterede på at have pelsede kæledyr, kunne finde en anden måde at vaske på, således at vores tøj, som vi prøvede at få rent, ikke skulle komme ud af vaskemaskine og tumbler dækket af kattehår. Min daværende kæreste var endvidere, allergisk, hvorfor jeg opfordrede til at vise lidt hensyn, når nu reglerne var som de var. Den fede trunte skrev på samme stykke papir, at katten havde være der længere end os. Pragtfuld logik.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Kan du ikke sætte hende i gang med en masse opgaver i forbindelse med hendes tjans som vicevært? Eller der ligger måske ikke så meget andet i det end at feje? Få hende til at skifte en masse pærer f.eks.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis
Haha.

Græsplænen er et lille frimærke på 5*3 meter. Der er ugentlig turnusordning, men igen dum, dum ammunition at lægge ud der. Jeg vil for komikkens skyld, gerne fortsætte meningsudsvekslingen på sedlen dernede. Jeg er dog nødt til at droppe det, inden de andre fredelige folk i opgangen begynder at undre sig for meget over det. Jeg har også leget med sexual tension kliche-tanken og overvejet at gå ned og spørge om ikke bare, vi skal få knaldet det ud. Jeg tror, hun trænger til en tur.

Edit; merc, vi har ikke verbal omgang med hinanden som sagt,
Skrevet af Cabra
Den fede trunte skrev på samme stykke papir, at katten havde være der længere end os. Pragtfuld logik.

Haha. Det er fandme løgn? Så kunne i vel godt opgive at tale vedkommende til fornuft.
Skrevet af Mr. Spock
Borger, sig du kender nogle af de hårde drenge fra bold.dk hvis der bliver problemer.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Svoger
Og her synes jeg min nabo er en hysterisk klovn, fordi han flere gange har klaget over, at han mener jeg smækker døren for hårdt.
Der er smæklås. Det var ok han klagede i starten, da jeg ikke tænkte over det, men blot lod døren falde i. Så gik jeg over til at føre døren hele vejen, og så bare lige give den et hiv de sidste cm før låsen.
Det viste sig for nogle uger siden, heller ikke at være nok.

Oven i fangede han mig på et utroligt dårligt tidspunkt sidst, hvilket resulterede i, at jeg opfordrede ham til at flytte på landet, hvis han var så oversensitiv i forhold til larm, og døre.
På en eller anden måde, endte vi alligevel med at tale pænt til hinanden.

Nu er jeg så gået over til, som oftest, at kæle døren i, cm for cm.


Damen med kattehårene forstår jeg ikke - hun kunne da bare lige tage en klud og tørre tromlen af efter brug. Det er i hvert fald hvad min mor gør, efter hun har vasket de tæpper hundende sover på.
Men så igen, rygterne går jo, at singlekvinder med kat, skal man ikke lægge sig ud med.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Hvad er grunden til at ofrene for nettyverier ikke tager deres net med op, når de har lagt tøjet i maskinen?

Jeg forstår nu heller ikke, hvorfor man tager andres net. Eller jo, måske, men ikke hvorfor man ikke går ned med det med det samme igen.
fck-medløber.
Skrevet af Cabra
jeg kan blive lidt misundelig på dem som er ud og køre vogntur i dag.
Skrevet af Bosse1983
Damen med kattehårene forstår jeg ikke - hun kunne da bare lige tage en klud og tørre tromlen af efter brug. Det er i hvert fald hvad min mor gør, efter hun har vasket de tæpper hundende sover på.
Men så igen, rygterne går jo, at singlekvinder med kat, skal man ikke lægge sig ud med.


Nej, jeg ved heller ikke hvad hun fejlede, men jeg mistænkte hende for at være anbragt der. Hun virkede som typen.
I min første lejlighed i Bergen blev der klaget over at jeg hørte højt musik om natten og at bassen forstyrrede andre. Det mystiske var, at jeg ikke havde været hjemme i 2 uger, men jeg fik en mail og der hang sure beskeder på min dør da jeg returnerede. Det viste sig at være en anden lejlighed, hvor de vaskede og tørrede tøj om natten. Jeg bankede på hos de som havde klaget, og bad dem være lidt mere sikre på den slags, da jeg ikke syntes at det var fedt at få den slags beskeder fra udlejeren. De blev sure og sagde at det var min egen fejl da jeg ikke åbnede. Det var ligemeget at jeg sad i London, det kunne de jo ikke vide, så det var min fejl. Alternativt måtte jeg give besked. Som om det rager hele opgangen hvad jeg laver. "Jeg er ikke hjemme den næste uge, så i tilfælde af støj, er det ikke mig". Cunts.

Jeg havde tidligere naboere som var voldsomt utilfredse med at jeg havde store maskiner til at køre rundt i min have på en langfredag. Det var en påtvunget fridag for mig, som de mente jeg skulle holde hellig. Det til trods for at de boede 200-300 meter oppe ad vejen. Det hjalp sikkert ikke, at jeg et par gange bakkede over deres beskidte lorteungers cykler, fordi de havde smidt dem foran min indkørsel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Det med hundetæpperne, lærte jeg for øvrigt på den hårde måde. Passede hus for de gamle, og ville lige vaske nogle der lå i bryggerset, og derefter mit eget tøj.
Tre ekstra vaske tog det, før jeg fik hårene af.

Men hvor er det da fedt, at de kan tro din lejlighed er den larmen kom fra. Du skulle have klaget over, at dine naboer forsøgte at terrorisere dig med ubegrundede klager.Jeg kan godt se, jeg skal være glad for mine naboer...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DavidK
Vores tidligere overbo klagede i en periode over den høje musik jeg spillede sent om aftenen. Jeg prøvede at forklare, at med med to små børn var det næppe mig der var skyldig. Det viste sig, at larmen kom fra et ugelangt kræmmermarked ved Bellahøj.

Herefter lavede hun så en klagesag over den støj min søn lavede om natten, han var på daværende tidspunkt 2-3 uger gammel. Ej heller denne gang kom jeg langt med dialog.

Nu bor vi i hus på landet..
Skrevet af Mercenary
Til gengæld er det almindelig pli ikke at forære ungen en blokfløjte. Håbede jeg.
Lose all to save a little
Skrevet af Matias
... man til et møde, med hvad man troede var seriøse mennesker, pludselig skal høre et nyt bullshit-ord, henadrettet, som erstatning for henad vejen. Skal det nu til at blive det nye fremadrettet?
Skrevet af amorbavian
Tror du ikke, det bare var en fejl? Ordet eksisterer jo ikke.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Borger Louis
Var det en coach, der var på spil, Matias?
Skrevet af Halil
Haha, det er satme usselt, Bosse.

Anklage folk uden grund og forsætte Roland Freisler stilen, når idiotien bliver påpeget.

Jeg tror jeg ville blive noget galsindet over et sådan svar.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0