Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Der er mange ord som ikke eksisterer, men som alligevel bliver brugt. Endda i sære forsøg på at snobbe op ad. Ikke en coach, nej... men noget ny leder tror jeg. Han er dog formentlig (nok nærmere ret sikkert) blevet coachet.
Skrevet af GF4life
...Tingene ikke går som de burde, fordi ignoranter har for meget at skulle have sagt.
Skrevet af Borger Louis
"Ignoranter" er sådan et halvfemser-hvid sjokolade agtigt udtryk.
Skrevet af Inter Vejle
"Ignoranter" er sådan et halvfemser-hvid sjokolade agtigt udtryk.


Næh, i hvert fald ikke mere end Mandril-citater ;-).
Skrevet af Contractor
Den nye underbo spiller musik 24/7, ikke højt, men med meget bas, så der konstant er let vibration i mit gulv og vægge.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Kissinger
X- Games og de påtagede kommentatorer/eksperter på Dr3. Magen til prætentiøst mundlort og attitude skal man da lede længe efter.

Pizza. Virkelig?
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Borger Louis
Pisse lækkert at de lukket halvdelen af landets bankfilialer. Der er kun 70 foran mig i køen. Lad os nu bare droppe kontanter helt som betalingsform.
Skrevet af Martinovic
Hehe Borger. Har en kollega, der skulle i banken for en klient i fredags på løn/udbetalingsdagen. Der var ca. det samme antal foran hende, så det tog et par timer.

Sgu godt netbank er til.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Det bliver i madrassen fremover, hvis jeg ikke når det inden kl 16. Pikhoveder.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg er midt i et rygestop, og jeg netop er blevet grebet af serien "Mad Men". Det er godt nok noget lort...
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Mercenary
Tony G. er normalt meget underholdende, men den reklame er temmelig irriterende placeret (betfair).
Lose all to save a little
Skrevet af Cheech
...man vågner med et slemt tilfælde af allergi, og popper et par piller for at dræbe de værste anfald, men skidtet har ingen anden effekt end at sløve krop og sind.

I denne tilstand kan jeg se frem til at skulle tilbringe de næste 5-6 timer foran computeren med at arbejde, mens temperaturen i lejligheden langsomt stiger til "kogt hud".

Det bliver en lang dag.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af TimE
X- Games og de påtagede kommentatorer/eksperter på Dr3. Magen til prætentiøst mundlort og attitude skal man da lede længe efter.

De er så uduelige de kommentatorer! Selv dem på Eurosport er bedre, det er virkelig amatøragtigt, og slet ikke til at holde ud at høre på.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Slettet(541041222501)
..man bliver nødt til, at slette mandelige bekendte på Facebook fordi de i ramme alvor laver opdateringer og kommentarer med hjerter.
Skrevet af Will
..man bliver nødt til, at slette mandelige bekendte på Facebook fordi de i ramme alvor laver opdateringer og kommentarer med hjerter.


Virkelig? jeg beholder dem sgu - det er god underholdning, og så er der altid muligt med en god omgang hovedrysten.

Min kusine (15 år) har også en masse opdateringer, og hver eneste gang hun uploader et nyt profilbillede, så er alle "vennerne" inde og skrive "hvor er du smuk skat <3333333" eller lignende, og det lille familiemedlem svarer sgu "i lige måde", "og det skulle komme fra dig??!!?! <333333" eller "Tusind tak, og i lige måde allesammen! I er selv smukke og flotte" til alle som skriver - det er da en sød måde, hvorpå de giver hinanden selvtillid.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af elendil
Og før de ved af det griner vi af dem i X-Factor top model edition.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(541041222501)
Jeg bliver decideret ophidset når jeg ser det, så de bliver sku nødt til at få kniven. Er der tale om gode venner må man jo forsøge at tale dem til fornuft.

Som du nævner, er det til at brække sig over med alle de piger, der kommenterer hinanden med hjerter og ´smuk´-kommentarer. Det er åbenbart ikke noget krav, at de skal være pæne, for selv de grimme tøser bader sig i hjerter og komplimenter.

Om man dog bare havde ´cojones´ til at fortælle dem sandheden.
Skrevet af Mr. Spock
Det krøver ikke cojones, det kræver bitterhed og umodenhed. Lad tøserne rose hinanden hvis de har det godt med det. Har du prøvet at tage et skridt tilbage og betragtet din overreaktion på harmløse småting der ikke burde genere eller overhovedet interessere dig?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Det er sgu da et problem, hvis de grimme tøser bildes ind, at de er pæne. Så er der jo ikke længere nogen der vil nøjes med mig!
fck-medløber.
Skrevet af Mercenary
Møder I en mand med "halvt klippet hår", så hils. Det er bare mig, der - lidt friskfyrsagtigt - kom til at frekventere en af de dersens ikke-uddannede(?) indvandrerfrisører(shit!?).
Lose all to save a little
annonce
0