Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Haha, hvilken kedelig vurdering at skulle sidde og lytte på, lige når bandagen er fjernet. Man kan nærmest se det på hans blik på fotoet.
Lose all to save a little
Skrevet af gorillapik
nogen forsøger at kommunikere med mig mens jeg er på lokum. Det kan godt være du ved jeg er derude og du ved jeg udmærket kan høre dig, men lad mig nu skide i fred.
Jeg fucking hader det inderligt.
Skrevet af Borger Louis
En indbrudstyv?
Skrevet af ThemePark
@Mercenary

http://www.youtube.com/w…FG9nH3V14uk

Det var så lidt.
Tabellen lyver altid!
Skrevet af Mercenary
Wow. Mobilen var skruet helt op og så min yndlingssang, mange tak. Nu har jeg så den i hovedet igen resten af aftenen.
Lose all to save a little
Skrevet af The-Game
... Små blegfede provinsbønder, der tuder i fjernsynet. Fordi MGP skal afholdes i hovedstaden.. Stop det, der er ikke snæversynethed fra DR. Det er sund fornuft at holde det i København. Hvad helvede skal man dog lave i Herning efter kl 20?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af jesperda
Umiddelbart ville folk jo så se Melodi Grand Prix.
Skrevet af pukledyret
Og bagefter kunne de passende begrave sig selv.

Hvem faen´ kan hidse sig op over den slags? Hovedstaden er da det oplagte valg til en begivenhed der får opmærksomhed fra så mange forskellige lande.

Tror de selv at de nyrige slovenske duller tænker "Herning? Der vil jeg aflevere mine rubler!"...?

Det er jo for tåbeligt at henlede 100 millioner menneskers opmærksomhed på Herning, når sådanne steder generelt bør gemmes væk for turisternes åsyn.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af gorillapik
Hvis bare det havde været en indbrudstyv så havde jeg vel sluppet for at se personen igen, nu var det i stedet en kollega.
Det er så upassende at selv Carl Mar rynker på næsen af det.
Skrevet af Okocha
"Hvem faen´ kan hidse sig op over den slags?"


Folk fra Herning øjensynligt. Men de stemmer jo også gerne Venstre, hvilket betyder at de er enten hjernedøde eller møgsvin (eller begge dele), så hey.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Cheech
Det kan du jo ikke rigtig vide, gorilla. Karl Mar er konstrueret på en måde, så man aldrig kan se, om han rynker på næsen eller ej.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af gorillapik
Touché
Skrevet af T-41
jeg er træt. Ja, det var bare lige det.
\.
Skrevet af jomic...
...der er landskampspause. En uge hvor man skal høre på talentløse DBU og mediernes urealistiske fremskrivning af landsholdets kommende resultater og styrke.
Skrevet af Bishop
Åh nej, jeg har også prøvet at blive tiltalt på lokummet, dog fra den anden side så at sige, det var et klassisk lokum med tre båse, jeg havde netop forladt min og skulle i gang med at vaske fingre, da en kollega kommer ind og vælger sin bås, han får tilsyneladende hurtigt gang i, det han nu skulle have gang i, men sørme om han ikke indleder en samtale, arbejdsrelateret, mens det plaske løs inde fra hans bås, det var sgu en oplevelse jeg gerne kunne have været foruden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg hader virkelig at SBS og TV3 fik ondt i røven over Dybvaaaaad, programmet er virkelig faldet i niveau. Der var enkelte momenter (har først set første afsnit af den nye sæson nu), men der var langt til tidligere niveau. Øv!
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af FelixLeiter
Med CBS mener du selvfølgelig SBS. Og ja, du har helt ret, Dybvad sæson 1 og 2 var meget bedre.
Skrevet af Drillos
.. folk finder Tobias Dybvad sjov.
bevar bobslæden
Skrevet af Slettet(351856201103)
Ja, naturligvis.

Tobias Dybvad er da sjov, i mine øjne hører han til blandt de absolut bedste herhjemme.

EDIT: Men okay, der er jo også folk der i ramme alvor synes Simon Talbot er hylendes morsom, sådan er vi jo så forskellige.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af KurtNiel
. . . når jeg er på vej i seng og der starter en dokumentar, fortalt af Morgan Freeman.
annonce
0