Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Jeg har ikke noget imod man er beskeden, en ting er hvad man melder ud, en anden ting er hvad man snakker om indbyrdes. Jeg tror nu nok at der internt i FCM er snak om at man sagtens kan gå hele vejen.

Men, så forstår du det jo ikke - for du vil både have opmærksomhed, men fortsat være pisse kedelig. Altså det du kalder "beskeden".
Det er jysk tabermentalitet.
Og hvad FCM evt. taler om internt, giver jo ingen farve og underholdning i medierne - medmindre det da ligefrem er kriser, og nogle lækker oplysningerne. Det giver slet ingen mening, hvorfor du hiver intern snak ind over.

Dog har FCM tidligere været ude med ret bombastiske udmeldinger, ligeledes AGF, uden det dog betød de fik den helt store medie bevågenhed.

Det husker jeg så modsat. FCM lavede en eller anden "mesterskab inden x-antal år" udtalelse, og AGF og Åkeby mindes jeg da også medierne nok gav opmærksomhed. Det fejlede for begge klubber, men også det gav medierne, fordi de forskellige fangrupperinger interesserede sig for det, da mig bekendt opmærksomhed.
Man gik tilbage til at være pisse kedelige.

Lynge var pisse kedelig. Og I dyrkede det, gjorde I, i AaB. Den her jyske mentalitet med "høhø, vi har skaffet en billig spiller, og han gjorde det meget godt, og så solgte vi ham, og høhø, hvor er vi og Lynge gode og ydmyge".
Ingen gider læse om den slags.

Hvis det bare handlede om at profilere sig selv burde FCM være landets 3. største klub målt på medie tid. Jens Ørgaard var feks tidligere meget fremme med klassens frække dreng osv. Noget man, forståeligt nok, har skruet lidt ned for.

Forståeligt nok? Hvorfor, fordi man fik lov at høre for det, når man stak næsen længere frem end godt var? Det er da meget normalt. Og man fik medietid. Det du efterspørger.
Brøndby har haft masser af medietid i nedgangsperioden, der ikke umiddelbart var pisse positiv. Men det var underholdende.
Du skriver "forståeligt", om at man ikke fører sig frem - jeg kalder det pisse kedelig jysk tabermentalitet.
Og den slags er der ingen udenfor lokalområdet, der gider læse om.


Btw., omkring VFF-FCM passer det simpelthen ikke, at det ikke fik opmærksomhed. Det blev nævnt nogle steder, (for ellers havde jeg, FCK-fan bosat i Århus, ikke opdaget det), og Onside, som jeg åbenbart så den weekend, lavede da et indslag, hvor man havde mikrofon på den tidligere VFF spiller Sviatchenko, mens han sad på sponsortribunen.
Det var aldeles uinteressant, men det fik da noget af den opmærksomhed, som du nu harcelerer over ikke er der.


Men, lige for at hive det vigtigste frem, hvor vi ikke bare taler om eksempler på at jyske klubber nu også får opmærksomhed. Du brokker dig over, at de her klubber ikke får opmærksomhed i samme grad fra de store medier, men samtidig synes du det er helt naturligt, at de er røvkedelige. Det hænger ikke sammen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det folk protesterer imod, er at jo at det undrer dig.


Det undrer mig ikke. Jeg ved godt hvorfor det er sådan, det irreterer mig. Det er jo, jeg hader når, tråden.
Det eneste jeg har undret mig over var afstemningen, det med medietiden ved jeg godt hvorfor er som den er.

Jeg siger bare at medierne skyder sig selv i foden ved at udvande deres produkt på den måde.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Slettet(351856201103)
Btw., omkring VFF-FCM passer det simpelthen ikke, at det ikke fik opmærksomhed.


Jeg skriver at det fik opmærksomhed, men først da Steinlein gik ud og snakkede om hadets kamp, og hvad ved jeg.

Du brokker dig over, at de her klubber ikke får opmærksomhed i samme grad fra de store medier, men samtidig synes du det er helt naturligt, at de er røvkedelige. Det hænger ikke sammen.


Her tror jeg måske vi misforstår hinanden en smule. Jeg mener ikke man er røvkedelig fordi man ikke har nogle tosser i medierne, jeg mener derimod at FCM, AaB og egentlig også EfB har gang i nogle rigtigt spændende projekter med nogle rigtigt spændende spillere.

FCM og AaB har rigtigt mange af egne talenter i truppen, og kører med rigtigt unge trupper, men ligger altså alligevel nummer 1 og 2. Samtidig kører de på ufatteligt små budgetter ifht FCK og BIF, det er altså ikke kedeligt, det er da derimod, synes jeg, rigtigt interessant.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Il_Preferito
Udvande deres produkt?

De maksimerer sgu da netop. De skriver om det folk vil læse og høre om. Hvorfor spilde tid med det folk er ligeglade med?

Så er vi tilbage ved min bedstemor og medietid.

Du forstod det ikke før, men kaldte det i stedet vrøvl. Nu prøver jeg så igen(for det er ikke vrøvl): Medierne har ikke penge til at gå op i hvad der måske bliver interessant om 2, 3, 5 eller 100 år. Det handler om her og fucking nu, og FCK og Brøndby er dem der genererer kliks, seere, lyttere, you name it. Ikke Aab, ikke FCM. Slut.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(351856201103)
De maksimerer sgu da netop. De skriver om det folk vil læse og høre om. Hvorfor spilde tid med det folk er ligeglade med?


Overhovedet ikke da. Lad os sige der er 100 mennesker der interesserer sig for suppen, 30-35 af disse er enten FCK eller BIF fans. Man ignorerer altså en stor del mennesker, man kunne sagtens få de folk med som også er fans af andre klubber. Som det er nu bliver flere og flere unge fodboldinteresserede fans af udenlandske klubber fremfor deres lokale klubber, eller danske klubber i det hele taget. Der mangler altså opmærksomhed omkring de forskellige klubber.


Hvorfor spilde tid med det folk er ligeglade med?


Nu skal du passe på med ikke at definere dig selv som folk. Folk er ikke ligeglade, du er ligeglad. Der er massere af interesse for suppen, man skal bare gøre noget mere for den interesse
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Svoger
FCM og AaB har rigtigt mange af egne talenter i truppen, og kører med rigtigt unge trupper, men ligger altså alligevel nummer 1 og 2. Samtidig kører de på ufatteligt små budgetter ifht FCK og BIF, det er altså ikke kedeligt, det er da derimod, synes jeg, rigtigt interessant.

Og det har da også fået opmærksomhed - brugen af egen avl. Budgetforskellene kender alle jo til, så hvad helvede skulle man skrive om det.

Og fedt du lige igen nævner det med at de ligger nummer 1 og 2. For den problematik har jeg jo berørt. At de her klubber alligevel bliver ved at sige, at det i hvert fald ikke er dem der er favoritter.
Hvad skulle man så lave? Artikel nummer 10 den måned, hvor en FCM-leder siger "nej, vi er ikke favoritter"?
At du pakker den slags ind i "beskedenhed", ændrer ikke på det er pisse kedeligt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Il_Preferito
Det er sgu fedt nok at få den advarsel fra en der helt tydeligt tror hans holdninger repræsenterer det brede borgerskab i Danmark.

Folk er ligeglade. Dit eget eksempel var FCM - VFF. Tror du seriøst at folk der ikke holder med en af de to klubber var interesserede i ret meget mere end 2 timer? Det var de ikke. Tror du det er anderledes med kampe Brøndby og FCK er involverede i? Selvfølgelig. Det handler ikke om hvem 30-35 er fans af, det handler om hvem 95 af de 100 INTERESSERER sig for. Og så er det pisse ligegyldigt at de sidste 5 sidder og er sure over en afstemningsboks.

Man ignorerer ingen mennesker, man arbejder ud fra at ville tjene penge(for dem er der ikke ret mange af), og der er penge i Danmarks med afstand 2 største klubber. Det er ikke udelukkende mediernes skyld, at de jyske klubber er dræbende kedelige.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af kim1a
Man kunne måske også bare tage klubtrådene som en udtryk for den fodboldinteresserede-del-af-befolkningens interesse. Så naturligvis skal landets største medier fokusere på der hvor der er mest interesse (= flest omsætningskroner).

Som et par andre brugere skriver mangler der jo "kant" - det kommer dog også af økonomisk formåen i klubberne, der er flere emner at tage fat på; flere spillerprofiler som er inden for rækkevidde, flere interessante flops og højere forventninger. Når AaB ikke vinder trækker vi fans lidt på skuldrene og tænker - nå ja hvad kan man forvente med det spillerbudget.
Jeg tror bestemt på at der er en pointe med den underspillede jyske mentalitet, omend jeg ikke ser den som kedelig, med eller uden pisse foran :-)

Edit: AaBs klubtråd har været uden aktivitet siden den 25. november, om tre timer spiller de i Esbjerg, end ikke en diskussion af de rigtig mange mandagskampe - eller den debat om billetpriser finder ind på forum - hvilket må være et udtryk for manglende interesse fra fodboldinteresserede....
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Big Ben
Man skal være varsom med, at disse diskussioner ikke udarter i provinsiel mindreværd og offermentalitet. Dette bekræfter kun hovedstadens "overlegenhed".

Jeg kan dog sagtens følge de fleste af pointerne, men de skal serveres på en anden måde. Det er bestemt ikke en guddommelig selvfølge, at hovedstadsklubberne har de højeste tilskuertal.

AaB var den klub i landet, der havde de klart højeste tilskuertal på hjemmebane i perioden 1987, hvor klubben vendte tilbage til landets bedste række efter nogle frygtelige år i begyndelsen af firserne, og frem til 1993. Brøndby havde vel dårligt det halve af AaBs tilskuertal på hjemmebane, og den ene forløber for FCK, B 1903, havde slet ikke.

Knap midtvejs i halvfemserne kan der konstateres en voldsom stigning i Brøndby og FCKs tilskuertal. På det tidspunkt ikke mindst båret på vej af et astronomisk højt antal fribilletter, der i selvskab med en beredvillig hovedstadspresse skabte grundlaget for en mere reel tilskuerkultur. Jeg husker, hvor chokerende en oplevelse det var, at en kamp mellem Brøndby og AaB kunne samle flere tilskuere end en kamp mellem AaB og Brøndby.

Hovedstaden har langt det største tilskuermæssige grundlag, hvorfor det selvsagt er helt naturligt, at man også her finder de højeste tilskuertal. Alt andet ville være absurd - om end for ikke så længe siden endda faktisk forekommende. Ikke desto mindre omgås både FCK og Brøndby til tider deres tilskuermæssige overlegenhed på en ret provinsiel måde. Det er íkke interessant, at klubberne samler flere tilskuere end Horsens og Silkeborg. Det interessante er, at de samler meget få tilskuere sammenlignet med byer af tilsvarende eller mindre størrelse i udlandet, og at der faktisk findes en række klubber bare i Sverige og Norge, der snildt kan konkurrere med Brøndby og FCK på tilskuerområdet. Så storhed er relativt - hvis Brøndby spillede i den tyske 2. bundesliga, ville klubben formentlig blive omtalt på omtrent samme måde, som SønderjyskE omtales i Brøndby.
Skrevet af repos , moderator
@ Mr123

Har du overvejet at kontakte de landsdækkende medier, så kan du jo forklare dem, hvordan de bedst kan drives?

Du gled selvfølgelig behændigt udenom, da jeg nævnte lokalaviserne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Borger Louis
Jonas, Ekstra Bladet er helt og aldeles bevidste om, hvor der ligger flest kliks og læsere. Du må fandeme ikke tro, at de ikke har styr på, hvad målgruppen vil have. BIF/FCK, dernæst AGF os osv. Desuden er der jo heller ikke uendelige mængder spalteplads, og det koster penge, som alt andet, at lave sportsjournalistik - derfor må man prioritere, som man gør. En eller anden forkromet tanke om et objektivt ansvar for at servicere folk i alle små afkroge af landet, er naiv og meningsløs.

Til gengæld så er det jo noget, de lokale medier vægter højt - Jyske Vestkystens lokalsektion har godt med fokus på EFB and so on and so forth rundt i landet.
Skrevet af Mercenary
Jep, længe leve Jan Schouby - smug bastard.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Jonas er sørme berejst.

Og jo, medierne i Norge er netop fyldt med Rosenborg og hvad den aktuelle udfordrer så ellers er den pågældende sæson. Molde har fyldt en del efter det store sats og titler med Solskjær, men det krævede kun en svag sæsonstart for at de røg ud på et sidespor i dækningen. Dog er det helt anderledes på lokalt plan, hvor Bergens Tidende naturligvis fokuserer på Brann, og eksempelvis Fædrelandsvennen på Start. Det giver sig selv. I de spraglede formiddagsaviser som VG og Dagbladet, er fokus primært på Rosenborg, som er en pendant til BIF, også hvad angår popularitet uden for eget nærområde. Lad være at æde lort og du undgår smagen, må være lektien.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Borger Louis
Jan Schouby favner bredt. Han er så småt på vej i Gay Talese´ fodspor.
Skrevet af Mercenary
Han bliver for Aarhus, hvad H.C. Andersen er for Odense.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis
Det er en velidentificerende måde at sige det på.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Der kom da en masse indlæg mens jeg var væk. Jeg skal prøve at svare så godt jeg kan.

Folk er ligeglade. Dit eget eksempel var FCM - VFF. Tror du seriøst at folk der ikke holder med en af de to klubber var interesserede i ret meget mere end 2 timer?


Det er ikke helt rigtigt. Der var en hel masse artikler, eller interviews, om emnet op til de forstående kampe, og mange folk på stadion. Det vidner da om en interesse.

Man ignorerer ingen mennesker, man arbejder ud fra at ville tjene penge(for dem er der ikke ret mange af), og der er penge i Danmarks med afstand 2 største klubber.


Man ignorerer en potentiel indtægtskilde, og det synes jeg ikke er gennemtænkt.

Det er ikke udelukkende mediernes skyld, at de jyske klubber er dræbende kedelige.


Fair nok du synes klubberne er kedelige, det er der bare mange andre der ikke synes.

Du gled selvfølgelig behændigt udenom, da jeg nævnte lokalaviserne.


Hvad mener du. Det var ikke det jeg snakkede om i første omgang. Jeg ved godt lokalaviserne dækker de lokale hold, jeg snakkede om de landsdækkende medier. Som feks BT og EB, men selvfølgelig også Viasat.

Jonas, Ekstra Bladet er helt og aldeles bevidste om, hvor der ligger flest kliks og læsere. Du må fandeme ikke tro, at de ikke har styr på, hvad målgruppen vil have. BIF/FCK, dernæst AGF os osv


Det er jeg slet ikke uenig i. Det undrer mig bare man ikke forsøger at skabe interesse om andre opgør, eller klubber.


Og jo, medierne i Norge er netop fyldt med Rosenborg og hvad den aktuelle udfordrer så ellers er den pågældende sæson.


Det var ellers ikke mit indtryk. Jeg så Rosenborg fik mest, men at der altså også var rigeligt med fokus på andre klubber.
Jeg snakker ikke om at alle skal have lige meget, jeg snakker om at der gerne må være mere, og andet end blot BIF - FCK.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Bosse1983
Jeg vil skide på hvad dit indtryk er, da det netop kun er det. Et indtryk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ill
Der er jo nemlig rigtig, rigtig, rigtig mange der finder de jyske klubber kedelige. Antallet af FCK- og Brøndbytrøjer i det jyske er
jo tårnhøjt i forhold til hvad der ville være i din drømmeverden.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Sir , moderator
"Det undrer mig bare man ikke forsøger at skabe interesse om andre opgør, eller klubber."

Ja det er bare SÅ mærkeligt.
Dette er en signatur.
annonce
0