Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Man aftaler et møde. Grundet vejret skriver man dagen i forvejen, at det måske burde udsættes. Fjotnisserne siger at det ikke er et problem, de kører bare tidligere. Jeg må du i lortevejret i god tid for at nå ned på kontoret. Kl 15:30 er folk ikke ankommet, der bliver ringet lidt frem og tilbage, og 1,5 time for sent, stadig låst i trafikken, kommer de i tanke om, at man måske skal udsætte og det var dumt vi ikke gjorde det fra starten. Pikhoveder! Og god tur hjem, hehe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Borger Louis
Jeg får at vide, at jeg ligner en russer. En fucking russer. Det er anden gang, det er sket. Første gang var i subway´en i New York og nu af en thai-fyr, der bare skulle fikse min skide iPhone-skærm. Tror sgu, jeg spytter den næste, der siger det i hovedet. The russian way.
Skrevet af pukledyret
Du kom med en ødelagt telefon. Det studsede han over. Hvide mennesker skal normalt ikke have repareret ting. De køber nyt.

Han fornemmede derefter din sprutånde, kiggede på dit korpus og tænkte: "Ham dér, han spiser klovmos. Han må være russer."


Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Borger Louis
Problemet er bare, eller udover at russiske mænd er nogle blege barbarer, at russere er, hvad tyskerne var i halvfemserne, når man kommer ud i verden. Pisse belastende, uhøflige og på alle måder trælse. Specielt i store flokke. Og der må gerne generaliseres ja.
Skrevet af Moller
Hvis du rent faktisk lignede en russer, ville thaifyren jo slet ikke turde at henvende sig.

Det er da også en kompliment at blive kaldt russer. Vi snakker jo om machomanden, der egenrådigt lagde Nazityskland i graven og koloniserede det ydre Sibirien.

Havde han sammenlignet dig med en brite eller andet rakkerpak, kunne jeg forstå harmen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af jensmoch
Du skal bare udnytte det til din fordel, Borger.

http://www.youtube.com/w…oRIsC764Nn4
Skrevet af Borger Louis
http://blog.turntablelab…0935000.jpg

Håret er garanteret tørt, inden han er steget ud af bruseren.
Skrevet af Slettet(351856201103)
http://3.bp.blogspot.com…cow%2B5.jpg

Mine yndlingsrussere.

Russere er generelt pisse uhyggelige.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af ThemePark
når Post Danmark.
Tabellen lyver altid!
Skrevet af repos , moderator
...folk bruger ordet rejse om alt mellem himmel og jord. Senest hørte jeg Rene Toft Hansen beskrive EM-slutrunden som en fantastisk rejse. Der er 14 dage i Herning med en håndbold.

Det er det samme med X-Factor etc. etc. Alt er åbenbart en rejse. Stop det dog!
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af clausp
At rejse er at leve. At leve er at rejse. Undskyld.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Borger Louis
At få rejsning er at leve.
Skrevet af fck-styrer
.. min nævenyttige overbo kommer og brokker sig over at mit musik er for højt. Jeg spiller helt almindeligt charthitspop, og jeg har altså ikke verdens bedste anlæg, så højt er måske en overdrivelse.Men tilsyneladende har hendes nyfødte baby, værelse lige ovenover min stue og musikken går lige igennem.

JA vi bor i et gammelt hus, hvor der er MEGET lydt og jeg kan sgu høre hver eneste pip der sker ovenpå, men jeg lever med det, fordi de ligesom også skal have lov til at være her.

Jeg spiller stort set aldrig musik og kl er 1900 en lørdag aften. Altså bevares kvinde! Så skulle du måske have valgt noget andet at bo i! Og jeg tvivler altså på at nyfødte baby kan høre en meter!!

Men som den gode beboer jeg, har jeg selvfølgelig skruet ned! Men OMG hvor bliver jeg dog irriteret!!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af elendil
Det er ikke fordi jeg ikke mener at folk forvandles til curlingmonstre i det øjeblik de får afkom, men det er altså virkelig træls at få sin unge vækket, når den ENDELIG er faldet i søvn.

Hvis man ikke selv har (haft) små børn, skal man bare lukke røven. Nej, I forstår det ikke, bare fordi I engang har passet jeres nevø en aften. Hver eneste forbandede aften skal man slås.

December var grum med alle tossernes kanonslag.

Nå ja, det hader jeg.

PS: hvis man bor i lejlighed er man naturligvis selv ude om det (begge parter).
fck-medløber.
Skrevet af fck-styrer
Jeg forstår det godt, men jeg mener bare at der er grænser for emsig man må være.

Altså man må sgu da regne med at der lidt larm når man bor i lejlighed. Eller skal jeg til at tilpasse mig den nye babys rytme, det er jo er også latterligt.

Jeg har selvfølgelig skruet ned, jeg bliver bare irriteret!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af trikztar
Haha Elendil. Jeg har satme også haft lyst til at gøre lede ting ved hjemisbilchaufføren, når han er kommet dinglende mens min datter har sovet til middag udenfor.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Skrevet af Bosse1983
Hvis man ikke selv har (haft) små børn, skal man bare lukke røven. Nej, I forstår det ikke, bare fordi I engang har passet jeres nevø en aften. Hver eneste forbandede aften skal man slås.

Hvad er der også at forstå? Antaget at man ellers viser almindelig hensyn, er det vel ikke omverdenens problem, at folk vælger at sætte en lille skrigeskinke i verden. Det er pænt irriterende, når bidraget til klodens overpopulation, forventes at aflede en art særbehandling.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kaffe
Du taler pludselig mit sprog, Bosse.

Elendil.

Du bliver nødt til at høre op, som i med det samme, med at bruge "Har du børn? Nå, ikke? Jamen, så har INTET af, hvad du siger nogen værdi! YOU DON´T KNOW WHAT IT´S LIKE!!!"-finten. Den er uklædelig.
Niddets arkivar
Skrevet af Mercenary
Giraffarcen.

Folk, der tænder af over at den fodres til løverne, skulle selv tage dens plads.

Og så ikke et ord mere om det pis.
Lose all to save a little
Skrevet af Ill
Ja, det bliver for meget. Ekstrabladet har altså også et ansvar i girafsagen. Brugen af ord som mord og drab i en sag, der aldrig skulle have været så stor, vækker bare tosserne, og pludselig smides (forhåbentlig) tomme trusler om død og ødelæggelse af sted mod de personer, der nu er nævnt med navn.

Føj! Jeg er selv dyreelsker, men det er jo absurd at læse hvordan folk tænder af.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce
0