Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Hun kommer nok på bedre tanker, når hun opdager at hun ikke kan oplade sin iPhone, Rockstar.
fck-medløber.
Skrevet af Bosse1983
Det er jo også således, at flere af dem får løn for at stå og være irriterende. Det er derfor det er så helvedes vigtigt at skrive med det samme, så dit og deres navn står på samme stykke papir.

Mest irriterende finder jeg dem der står i indgangen til butikker, når du skal ind og handle. Det er dårlig stil. Ligeledes har jeg oplevet at blive afbrudt, samt at èn af idioterne tager opstilling ved siden af mig mens jeg snakkede i telefon og står og glor og venter, mens jeg snakker. Jeg peger pænt på telefonen og sender ham et brysk blik. Idioten signalerer flot at jeg bare kan gøre mig færdig, for han har fin tid. I sandhed læger uden grænser.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af trikztar
Vi havde en dag besøg af en forsikringssælger. Ret lavstammet fyr, lidt for kæk og desuden kørende i en lille, rød wannabe sportsvogn. Fair nok. Han ville naturligvis gerne sælge os nogle forsikringer, og da det er min kone, der har styr på det shit, var det naturligt, at hun tog styringen. Så langt, så godt.

På det tidspunkt var det ikke så længe siden, at vi var blevet forældre, og sælgeren fandt det derfor oplagt at starte med "jamen tænk på jeres lille prinsesses sikkerhed"-smøren. Det prellede lidt af, til hans tydelige irritation. Lidt senere, efter gennemgangen af vores nuværende policer og lidt mere tom snak fra hans side af, fremlagde han så sit "tilbud". Det ville dog kun gælde, hvis vi skrev under her og nu. Da min kone så påpegede, at der absolut ikke skulle skrives under på noget, før policerne var læst, ja da blev han en kende paf. "Jamen, det er jo ikke bare sådan at læse, og jeg har mødt folk, der har brugt tre måneder på at læse sådan nogle policer", fik han fremstammet. Det havde min kone så ikke det store problem med, hvilket fik ham til at udbryde "så er du måske også sådan en akademikertype, der skal læse alt, inden du siger ja". Well, duh.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men fjolset fik ikke solgt noget den dag. Vi overvejede i øvrigt at ringe til hans chef, da den opførsel, der blev lagt for dagen ganske enkelt var uacceptabel.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Skrevet af Mercenary
Supermarkeder, indkøbscentre osv. som lader dem stå der, må da tage sig rigtig godt betalt for det, da det jo er til enorm irritation for langt de fleste af deres kunder?
Lose all to save a little
Skrevet af Halil
"så er du måske også sådan en akademikertype, der skal læse alt, inden du siger ja"


Haha, det er fandme dumt.

Men på den anden side, så er folk dumme.

Hvordan folk kan få sig selv til at skrive under på et forbrugslån, særligt de "gamle", er mig en gåde. Det er den direkte vej til fattiggården.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Tjah, der findes jo folk som bruger penge på Framville og andet facebook-lort. Min ex´ fætter brugte facebook-pooker meget da det kom frem. Så købte han sig ekstra "penge" og sad og var stor kanon ved bordet, hvor han gav penge væk og sendte virtuel champagne rundt til damerne. Han tog det meget seriøst. Han var dog arketypen når det kommer til fedladne computer drog. Manden bag det gyldne citat; "Jeg har mange venner ... på internettet."

Han var også eksepitionelt god til at lave en hurtig handel, når en telefonsælger eller andet kontaktede ham med et "her og nu" tilbud. Hvad fanden skal et, meget single, lokum på 170 kg. som kun er ude af lejligheden en gang i ugen, og det for at hente cola og toastbrød, med en rejseforsikring, som dækker ham og op til 3 personer mere i husstanden?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Borger Louis
Der sidder en sikh og nedstirrer mig.

Jeg hader virkelig, når det sker.
Skrevet af SoerenDKK
Det her er første gang jeg prøver det, og jeg er en voksen mand, så jeg kan ikke helt sige mig fri for ikke at skamme mig. Men:

To bumser strategisk placeret på hver sit lår, således at de netop opnår kontakt med hinanden. Jeg har ikke gået siden jeg stod op. Av.

...og jeg skal på arbejde om halvanden time.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Borger Louis
Du må have nogle ret fede lår, hvis de gnider op ad hinanden.
Skrevet af Duck
Det var sødt sagt, Borger.
Skrevet af Borger Louis
Åh, hold op. Der er da ikke noget i vejen med et par store lårbasser.
Skrevet af elendil
Det kommer med alderen. Ligesom hængepatter for damer.
fck-medløber.
Skrevet af SoerenDKK
Jeg er bestemt ikke nogen sylfide, men de sidder lige under scrotum hvor mine lår i hvert fald har kontakt.

Men tak for den kærlige tanke Borger. Nu vil jeg gå ud foran spejlet og overbevise mig selv om at det nok skal gå det hele.

PS. underbukser hjælper hvis nogen får samme problem.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Borger Louis
Mine testikler strejfer også hinanden i ny og næ. Ligesom min pung ofte klistrer til det ene lår, når det er varmt og skridtmiljøet bliver for klaustrofobisk.
Skrevet af SoerenDKK
Naturligvis, måske jeg skulle have præciseret. Hedder de tights, de der boxer-agtige underdrenge der ikke poser ud nogen steder?

Interessant idé, dog. Kirkesangeren er lidt af et skår...
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Duck
Ok, HADER ikke, men forstår ikke de butikker, som stadig har de sløve dankortterminaler. De gode butikker, som fx Netto, har et system, hvor man kan køre sit kort igennem som det første, trykke kode og så bare vente på at skulle trykke godkend, når ekspedienten har kørt alle varer igennem. Men nogle steder kan man først trykke koden, når totalbeløbet er kendt. Så dumt.

Ja, og så fucking hader jeg på den gode gammeldags facon de kvinder - og ja det er altid kvinder - der først finder deres pung frem, når ekspedienten siger, hvor meget de skal af med. I mellemtiden har de pakket deres varer, og det tager altid utrolig lang tid for dem at få betalt. STRAM OP.
Skrevet af SoerenDKK
Ligesom det er en plage når snerpede damer insisterer på at tjekke kvitteringen INDEN de pakker varerne, hvorved der opstår en kø i køen.

"Du har taget 25 øre for meget for den her grape!", altimens min mælk og bakke med 10 æg er faretruende tæt på at indgå i en dagligvarelavine.

Edit: og så får man oven i købet skældud når deres Ude & Hjemme krøller undervejs i katastrofen.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Borger Louis
Jeg hader smålighed i offentligheden, som eksempelvis typer med manglende tålmodighed i en kø.
Skrevet af Duck
Garanteret ikke ligeså meget som jeg hader påtaget overskud.

Og så hader jeg de kvinder - ja igen er det kun kvinder - der holder med 5-10 meters afstand til den næste bil i en svingbane. Uanset om det så er myldretid. Hvis vi alle gjorde det, ville ingen nogensinde komme igennem trafikken. Klassisk kvindelig egoisme.
Skrevet af Borger Louis
Duck, du er sikkert også sådan en emsig stodder, der elsker at få muligheden for at råbe, i et skingert og uhøfligt toneleje "åbner I ikke lige en kas´ mere hva´?" efter ekspedienten i Netto, når køen er på mere end fire personer.
annonce
0