Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Ookaay jeg tror bare jeg går i seng så
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Jerikov
Maude?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Steve Highway-61
http://www.youtube.com/w…NbbuQLNj8Cw

Det er værd at bemærke, at filmen Reptilicus blev lavet i to næsten identiske udgaver, en dansk film og en amerikansk film lavet af Samuel Arkoff fra Roger Cormans AIP. Det var stort set de samme optagelser der blev anvendt. Filmen er blevet kritiseret for at være den dårligste danske film nogensinde. Men filmen er, når bortses fra datidens tekniske niveau, faktisk en sand lille perle. Øgler taber halen for at forvirre fjenden, men halen regenererer på øglen. Dette videnskabelige faktum tager filmen udgangspunkt i, men vender princippet om, idet øglen i denne film så at sige vokser ud igen på halen. Det er reversed science, der vil noget.

Og hvad skal man så bruge det til? Filmens tema er et langt opgør mellem search-and-destroy-militærkraft og videnskab. Mellem sort, mørk, instinktstyret middelalder/fortid og hvid dags dato oplysningstid, der også gav os det hvide snit. Derfor de mange, tilsyneladende kedelige gentagelser af våben, skudløsninger og militærkøretøjer. Bemærk især filmens fantastiske anvendelse af sort og hvid, der er filmens helt store tematiske landvinding, især i betragtning af at filmen er en farvefilm fra 1961. Flere af de ingeniører, der opdager Reptilicus, bærer hvide beskyttelseshjelme, men senere er et par ingeniører klædt i sort. Politimesteren spiller skak, og lamperne i den afgørende konfrontationsscene mellem militærmand og videnskabmand er sorte med en hvid ledning, der i det helt centrale billede elegant deler skærmen i to mellem videnskabsmand og militærmand. Det er så gennemført. De kvindelige hovedpersoners hårfarve og navnlig Bodil Millers tøj fremhæver endvidere temaet, ligesom Danmarks Akvariums hvide facade, murfliser og rækværk konstant lyser op i den mørke nat. Den militærmand, der lytter (for once) hedder Grayson, en hybrid mellem sort og hvid.

Vi får intet ud af at kaste bomben, kun flere uhyrer, siger den danske videnskabsmand, 16 år efter at atom-bomben blev udviklet videnskabeligt med hjælp af en dansk videnskabsmand, Niels Bohr. AIP spiller på dette stadigt kontroversielle tema i en film, der viser at den videnskabelige omtanke kan besejre de fatale, dyriske militære dræberinstinkter. I hvert fald i fiktionens verden. Men ingen sejr er som bekendt helt uden konsekvenser. Reptilicus regenererer nok under vandet. Og den videnskabsmand, Martens, der insisterer på omtanke, er med sit krybdyrslignende tandsæt perfekt castet som manden, der forsøger at blive dus med udyret i sig selv.

Kig engang på dette stilbillede fra filmen. Hvem gælder skriget - manden eller dyret? Eller er det ikke en og samme sag, nemlig den mandlige seksualitet, som Svend Viltorft så lurvet prøver at overbevise sin tilkommende om at hun skal kaste sig ud i - mens de ligger i et net. Nettet der strammes om hende, når dyret på ny vokser frem. Tja, det er Cormans velkendte fede sammensurium af sex, vold, horror og hverdagsscenarier af bedste skuffe, vi Dune-agtigt får serveret på en ganske almindelig, varm og rolig søndag på Ballevue. Livets badebold har mange farver, men kan du lamme dyret og Beat The Mark Within, that´s the question? Det er filmen med en "humor cum gru", som Danmark endnu ikke har turde bygge videre på.

http://goregirl.files.wo…tilicus.jpg
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Jerikov
Hentehår er sgu cool nok, Bosse.

Udnyttelsen af begrænsede ressourcer. Golde pander som med få strå forvandles til skyggefulde oaser. Opfindsomheden og det trodsige skal hyldes.
Hentehår er på mode inden der gået 15 år.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af fck-styrer
Styrer, vend hjem. Gør dig fri af dine lænker og plantageejerne som har rippet dit hjem for indbo og nu fører dig ind i et samfund, hvis grundsten er fanatisk relgiøsitet. Ekstrem islamisme og kapitalisme.

Dette er min sidste advarsel. Og den vil jeg forelægge Udenrigsministeriet, når du om 20 år skriver fra Malaysia, at du endelig er sluppet fri og har brug for hjælp.
Jeg vil lægge denne advarsel foran Udenrigministeriets jurister og sige: "Det her skal hun da selv betale for? Skal hun ikke?"


Jeg er vendt hjem. Eller hvad er hjem egentlig? Jeg er vendt til det der current er mit permente sted at være - min lejlighed i Flensburg - og lige om lidt, om halvanden uge præcis, flytter jeg mit permente sted at være, til Malaysia. Og ja selvfølgelig betaler jeg selv! Har sparet i halvandet år!!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af fck-styrer
når.. at pakke! Altså hvordan i alverden skal jeg kunne være i stand til at være væk i et helt år, når jeg kun må have 30 kg med ombord!? Det jo helt og aldeles fuldkomment umuligt!

Nu prøvede jeg i et forsøg lige at ligge det tøj og sko frem som jeg absolut IKKE kan leve uden. Og ja suk, der er langt ned til de 30 kg.

Forstår ikke hvordan folk gør!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Aka101
Du kan vel vælge at betale for at have ekstra vægt med. Eller så er der sikkert også butikker i dit nye land, hvor du kan købe nyt.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af D.B.R. ©
Du kunne også nøjes med at tage de 30 kg med på flyet, og sende resten med pakke posten.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Bulletproff
Send det med posten, det er næsten med garanti billigere end flyselskabets groteske overpriser
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af fck-styrer
Jeg tvivler på at det er billigere at få det sendt til Malaysia, end det er at betale for overvægt.

Og selvfølgelig ved jeg godt der er tøj i mit nye land, det er bare svært at pakke når det ikke bare lige er til en badeferie!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Bosse1983
30 kilo? Hvis ikke du skal have nogle personlige ting med, men primært bare tøj, fatter jeg ikke at du kan komme derop. Er det ikke lidt unødvendigt at slæbe hele det gamle liv med når du skal prøve noget nyt? En start kunne være at vaske lidt oftere, men eller har jeg hørt at de har butikker også. Problemet med at slæbe så meget med, er at du ret hurtig akkumulerer ting der også, så vægten når du skal hjem, hurtigt er 50 kg. hvor du alligevel må til at sende det med posten.

Afhængigt af selskab har du vel også 8-10 kilo i håndbagagen. Pakker du en fin lille rejsetaske, kan du jo hive tøj og andet ragelse i den også.

Jeg ville pakke det vigtigste og ellers have en taske til at stå ved noget familie eller venner og sætte penge over, hvis det skulle være nødvendigt at de sender den til dig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Og måske droppe at have mere end 3 par sko med, inkl. stilletter. Det lort må kunne købes billigt i Malaysia, og du ender jo alligevel med at forelske dig i lokal beklædning, og ville have noget af det.
Jeg gætter på de hurtigt koster noget vægt.

Kvindetøj fylder og vejer da normalt heller ikke ret meget.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af fck-styrer
Jeg hører hvad I siger. Lige nu er der 15 par sko jeg absolut ikke kan undvære, deriblandt kun ét par stilletter, da jeg har opgivet den slags efter jeg styrtede og begyndte at få alvorlige problemer med knæet.

Jeg må vidst egentlig kun have 5 kg håndbagage med, tror jeg. Men jeg kan godt se det, det burde ikke være så svært. Og selvfølgelig har de butikker derovre. Tænker jo bare det kunne være smart at tage så meget med som muligt, når nu jeg ikke får nogen månedlig indtægt og skal leve af opsparingen.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Il_Preferito
15 par sko du absolut ikke kan undvære? Hold nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mercenary
Haha, hvor latterligt.
Lose all to save a little
Skrevet af Il_Preferito
Jeg håber lidt det er skrevet for at støtte op om den kvindelige stereotyp. Der findes da ingen mennesker i verden der betragter 15 par sko som totalt uundværlige.

Jeg er vild med sko - og jeg har virkelig mange - men satme ikke 15 par der er totalt uundværlige, også selvom jeg skulle rejse 1 år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af fck-styrer
Hvis jeg virkelig skal, kan jeg selvfølgelig godt undvære dem. Men mit hjerte, sind og mine fødder vil vildt gerne have dem med!

Ja ja kald mig bare kvindelig stereotyp. Men det er altså rimelig svært for mig bare at springe ud i det, uden nogen som helst form for sikkerhedsnet. Og jeg er sikker på at hvis jeg kan få pakket alle mine sko ned, hjælper det på det!

Men det ender garanteret med jeg kun tager 5 par eller sådan noget med. Iøvrigt så taler vi jo om at langt de fleste at sandaler/ballarinaer, der fylder nada. Så kan være jeg får plads til dem alle.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Il_Preferito
Så fodtøj hjælper på usikkerheden over at skulle bo i et andet land? Aha.

Og hvis de sko er så pisse lette, så undrer det da endnu mere, at du kan få tøj og sko til at veje 30kg.

Du må have mange rustninger.

Og god tur, i øvrigt. Jeg har respekt for folk der tager den slags chancer. Også selvom de piver lidt i processen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Bosse1983
Man har rodet med datoer da man lagde ting i ind i kalenderen og man pludselig opdager, at der skal afleveres et par tusinde ord om et emne dagen efter. Der forsvandt håbet om at komme relativt tidligt under dynen og en halv arbejdsdag i morgen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af fck-styrer
Hvad er det egentlig du studere? Synes du har studeret i frygtelig mange år.

... man siger ja til tre timers hardcore badminton med 10 kinesere. Hold op hvir har jeg ondt i lænden. Og det skal tilsyneladende være en tradition hver søndag. Åh..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0