Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pukledyret
Det hjælper i hvert fald gigtpatienter. Hvis hypermobilitet giver ømme led, vil jeg tro at det også kan afhjælpe disse smerter.

Jeg kender en dame på 88. Hun er meget frisk, men har grå stær og gigt. Hun kunne enten bruge tusindvis af kroner årligt på sløvende medicin, eller nedsætte sit medicinforbrug med omkring 90% ved at gå og bappe lidt på noget pot i løbet af dagen. Det har givet hende øget livskvalitet, også fordi bivirkningerne ved pot trods alt er noget helt andet.

Der går forhåbentligt ikke mange år, før det bliver lovligt at dyrke lidt til eget forbrug. Men medicinindustrien har en klar interesse i at modarbejde det, og igen kan vi se hvordan lobbyisme er en kræftcelle personificeret af folk med pikhovedesko på. Et naturligt og billigt substitut holdes af markedet til fordel for noget stads. Aspartam - Stevia, anyone?

Der er en særlig plads i helvede reserveret til den type mennesker som har valgt ikke at producere noget, men i stedet obstruere noget.

Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af Lasse W
Problemet er jo ikke brug, men misbrug. Jeg deler dog delvist din holdning, men hash-turisme og fyldte psykiatriske centre lyder ikke så glædeligt, vel?
Skrevet af Bosse1983
De skal bare have MERE hash, Lasse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Men lad nu være med at smugle det, Styrter. Vi gider ikke flere tv-programmer med danske livstidsfanger i asiatiske fængsler.
Lose all to save a little
Skrevet af Bishop
"Problemet er jo ikke brug, men misbrug. Jeg deler dog delvist din holdning, men hash-turisme og fyldte psykiatriske centre lyder ikke så glædeligt, vel? "

Findes der empirisk belæg for at en lempende lovgivning overfor marihuana skulle fylde de psykiatriske centre? Her tænker jeg det burde være muligt at indhente oplysninger fra bla. Portugal og flere amerikanske stater.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lasse W
Nu ved jeg kun, hvad jeg har hørt fra forelæsninger. THC skulle kunne øge risikoen for psykoser. Dog er THC samtidig et yderst kompliceret stof, deraf også alle diskussionerne omkring det. Det har bestemt nogle medicinske egenskaber, men det etiske spørgsmål vil vel altid blive rejst, så længe det også kan skade mennesker.

Såfremt du vil have evidens, må jeg grave lidt dybere, men vi havde en statistik med nogle indlæggelser på et givent psykiatrisk center, og her havde stofmisbrugere og i særdeleshed hashmisbrugere en stor andel af indlæggelserne. Hvorvidt en lovændring på området ville ændre på mængden, og at flere ville ramme et center med en psykose forvoldt af hash, kan jeg naturligvis ikke svare på. Men jeg synes personligt, at det virker sandsynligt.

Kan også være en lovændring intet ville ændre, da folk jo alligevel ryger løs.
Skrevet af Bishop
Hvis man kigger på hvor mange der bliver indlagt med psykoser pga indtag af THC kontra hvor mange der rent faktisk benytter THC og så samtidig kigger på hvor mange yderligere THC brugere der vil komme ved en lovændring, så TROR jeg ikke at der vil ske en nævneværdig stigning i indlæggelser.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lasse W
Det kan du meget vel have ret i, men såfremt flere ryger ved en lovændring, så vil flere vel også risikere en sygdom relateret til det.
Skrevet af Bishop
Ja men hvis det f.eks. kun er 1% der bliver ramt af en psykose, så vil det jo ikke rykke alverden hvis antallet af rygere stiger med lad os sige 10%


Edit: 1% er blot en tænkt andel, den egentlige andel er vel ganske meget lavere, og vel nærmest usynlig lille, hvis man medregner folk der blot prøver det nogle gange gennem gymnasietiden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af pukledyret
En lovændring ville med ét slag afkriminalisere en ret væsentlig del af den danske befolkning, det ville skære rigtige kriminelles indtægtskilde midt over, fængslerne og domstolene kunne fokusere på rigtige kriminelle, medicinselskaberne mister lidt af deres magt og statskassen ville få milliarder ind i afgifter.

Der er intet empirisk bevis for at en legalisering medfører flere rygere. Tværtimod er der indikationer på det modsatte. Derudover er alle tjent med at der ryges rent tjald, nu der alligevel ryges.

Selvom BerlingoBosse er imod al udvikling og forandring der er en smule uden for det ensrettede fortov (cyklistfrit), er der ikke ét argument for et fortsat forbud som ikke kan plaffes ned af et argument for det modsatte. Jeg vil i hvert fald gerne høre det, såfremt det findes.

Den globale krig mod stoffer er tabt. Der kommer kun flere og flere brugere. Og folks liv bliver ødelagt verden over på grund af denne krig - og ikke kun på grund af stofferne. Det er helt absurd at forfølge denne ekstremt fejlslagne strategi mod nogle karteller som har langt, langt flere ressourcer end dem der bekæmper dem. De kriminelles overskud fra handlen med stoffer globalt set overstiger økonomisk set handlen med (hold fast her): kaffe, bajere, smøger og vin. Tilsammen.

Det bør også bemærkes at SAMTLIGE populære stoffer i DK aldrig har været billigere eller lettere tilgængelige

Måske det er på tide at ændre strategi?

Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af Jerikov
Det bør også bemærkes at SAMTLIGE populære stoffer i DK aldrig har været billigere eller lettere tilgængelige

En særlig forbedret bonitet og en en yderst gavmild sol i år har ihvertfald gjort, at vi går en lang hyggelig vinter i møde. Der er nok af det. Helt til fastelavn ihvertfald. Så må de prøve at retsforfølge solen og jorden. Vi plukker bare.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Borger Louis
Jeg har et tykt fedtlag af dovenskab og manglende motivation klistret fast på min frontallap. Det skyldes primært mit årelange forbrug af hashnarko.

Det er den største anke mod at ryge sig skæv dagligt. Se bare på Jamaica. De får ikke lavet en skid, og det harmonerer ikke med ideen om hårdtarbejdende post-protestanter i det kolde nord.

Skrevet af fck-styrer
Jeg skal altså ikke til at ryge noget som helst. Tror jeg skulle prøve de varme kurbade.

Altså man lærer jo at leve med det og retter sig ind når der ikke er andet at gøre end at vende sig på den anden side og sove videre, hvis det passer ind i kalenderen. Det er bare, en gang i mellem bliver jeg bare lettere irriteret og deprimeret over det og føler mig som en på 90.

Men man kommer jo altid ovenpå igen. Og min roomie er fuld opsat på at skal hjælpe mig så vi kan tage et selfi på toppen af Mt. Kinabalu, starten af januar.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Jerikov
Man skal heller ikke ryge hash, Borger. Og slet ikke dagligt.

Du er så ung!

Men måske noget af Snoops MoonRock?

http://www.youtube.com/w…TY0sRIyrS2g
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Borger Louis
Hvis jeg skal anbefale et stof, og det skal jeg vel, så må det blive ketamin. Det er en fremragende måde at få sparket benene væk og miste kontrollen for en stund. Det fungerer godt i en mose eller i et hjem med bløde gulve.
Skrevet af Borger Louis
Du er så ung!

Og heteroseksuel, om jeg må be´.
Skrevet af Jerikov
Du skal slet ikke ryge noget, styrer. Du vælter jo....bare du stiger op i et par mao-sko.
Og så skal du ha mere metal ind i kroppen. Og det kan dine knæ ikke bære. De knæ har rigeligt at bære på, fordi du altid fylder dig med bajere og kager. Drik et glas vand og spis en mango, du.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Jerikov
Ketamin er også godt, når man øver stylter.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Borger Louis
Hvor er dine børn lige nu, Jerikov?
Skrevet af fck-styrer
Arr Jerikov, vidst ingen grund til at blive personlige og udtale sig om noget du ikke ved.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0