Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Parker er heller ikke de værste steder. Det er heldigvis sjældent jeg oplever noget der, sikker bl.a. pga. at det du skriver. Nu blev der bare spurgt ind til hvor jeg havde oplevet det.

Og kunne det, at en del fremhæver det som et irritationsmoment, ikke være tegn på at der kan være noget om snakken?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lazaronen
Nu ved jeg ikke hvor du går på biblioteket men der er rimelig fast regelsæt for de fleste biblioteker, bl.a. har københavns biblioteker disse regler:

Børn og unge under 15 år skal følges med en person, der har adgang. Vedkommende har ansvaret og må ikke efterlade børnene alene på biblioteket.

Ophold på biblioteket må ikke være til gene for andres benyttelse af bibliotekstilbuddet


Så bed dem opfører sig ordentligt, i henhold til reglerne.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Bishop
"Jeg argumenterer ikke for at forældre ikke skal tage deres børn med, men for at nogle af dem gerne må turde at sætte en fod ned og lade der være sammenhæng mellem handling og konsekvenser, så de bl.a. kan finde ud af hvornår de lige skal lægge en lille dæmper på opførslen. "

Nu er min dreng kun lige lidt over et år, så jeg skal ikke kunne udtale mig om hvor meget man lige kan gøre ved en 5 årig knægt med krudt i røven, et eller andet sted så må også bare erkende at børn er børn. Men jeg kan i hvert fald udtale mig om at mange af mine meninger omkring børneopdragelse og håndteringen af at få børn er blevet gjort til skamme, det er en kliche, men hold kæft hvor er det nemt at opdrage børn hvis man ikke selv har nogle.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"Og kunne det, at en del fremhæver det som et irritationsmoment, ikke være tegn på at der kan være noget om snakken?"

Det er jo så det jeg prøver at anfægte. lidt ligesom som når mormor Olga i Hammel brokker sig over udlændinge.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af repos , moderator
At lege frit er vel ikke ensbetydende med at at der ikke skal være regler for opførslen overfor fremmede?

Næh, og det har jeg vist heller ikke givet udtryk for. Parker er skabt til, at børn skal kunne lege, men det er ikke ensbetydende med, at regler for normal opførsel er sat ud af spil.

Mht. private sammenkomster, så må man jo også gøre sig klart, hvilken sammenkomst, der er tale om. Bryllupper etc. fungerer vel bedst uden mindre børn, men uanset så handler det selvfølgelig om god opdragelse.

Jeg vil nu stadig gerne høre konkrete eksempler, hvor børn har generet dig/jer i det offentlige rum.

Det har jeg endnu ikke selv oplevet, og har heller ikke oplevet min egen søn være til gene for andre på offentlige steder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bishop
Og bare lige for en god ordens skyld, så er det selvfølgelig ikke fordi anfægter at der ikke findes "dårlige" forældre der burde gribe deres opdragelse an på en anden måde. Men jeg synes bare ikke at larmende børn på nogen måde udgør et problem i min hverdag.

Når jeg tænker på dårlig opdragelse så gælder det for mit vedkomne nogle helt andre elementære problemer som det man stopper ind i kæften på dem, og manglen på engagement i udeaktiviteter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Det er jeg helt med på. Og jeg forstår udmærket at der er masser af situationer hvor det er markant nemmere at føje end at tage kampen. Familien med junior (svigerinde+mand) har også ærligt indrømmet at nogle gange giver de bare op, da det i situationen vil kræve en del mere at tage kampen. Og jeg tror absolut heller ikke det er nemt. Vi er en del sammen med svigerinde-familien og min bror, der har to drenge på 5 og 7.

I modsætning til svigerinden så blev de i brormands familie ret hurtigt enige om hvilke principper og retningslinjer de skulle opdrage ud fra. Og selvom der har været perioder hvor der skulle tages en del kampe, så har det på den længere periode betalt sig. Der er langt fra indført tysk slavedisciplin, legeforbud eller lignende. Der er bare nogle faste regler ungerne kan agere ud fra, og de ved at der er sammenhæng mellem handling og konsekvens. Måske det er lidt mere af sidstnævnte jeg savner i nogle tilfælde. Som barn ville jeg sgu også have det svært at vide hvordan jeg skulle agere hvis grænserne var uklare, og jeg samtidig havde et behov for at finde dem.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
@Geddar

Om ikke andet så deler jeg din ideologi:) Og har da også gjort mig samme tanker og håber at jeg kan leve op til mine egne forventninger, men nu er jo så ogsålangt fra sikkert at det der virker på det ene barn også virker på det andet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
@repos

Jeg har givet dig eksempler. Men du er måske ude i komplette beskrivelser af handlingsforløbene, eller hvordan?

"Parker er skabt til, at børn skal kunne lege, men det er ikke ensbetydende med, at regler for normal opførsel er sat ud af spil."

Det er så netop også det jeg mener. Jeg argumenterer på ingen måde for at børn ikke skal lege i parker, eller at de skal være lydløse.

"Bryllupper etc. fungerer vel bedst uden mindre børn, men uanset så handler det selvfølgelig om god opdragelse."

Helt enig. Jeg ville ikke selv have noget imod at have børn med til mit bryllup, bortset fra at jeg nok ville være træt af at feste mindre med forældrene.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Jeg skal sikkert også nok komme til at bevæge mig et stykke væk fra det jeg har skrevet her, når det engang kommer så vidt :)
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
"Ligger de ikke næsten allesammen i barnevogn?"

- Der er også mange af dem, der træner i Fresh.
Skrevet af Borger Louis
- Der er også mange af dem, der træner i Fresh.


I Toves Galleri? Jeg vil spejde efter vatarmene i eftermiddag i så fald.
Skrevet af Matias
Altså ikke dem i barnevogn.

Omkring børns bidrag til livet i det offentlige rum generelt, så har jeg svært ved at hidse mig op over den plads, de indtager. Fysisk som lydbølgemæssigt. Og jeg har endnu til gode at blive direkte chikaneret af børn/børnefamilier, der ikke viser hensyn. Eller jo, én gang - for vel 10 år siden - i et tog, hvor et par familier indtog en hel kupe med to timers uafbrudt hylen og skrig. Men det er så også det.
Skrevet af Matias
Træner du derovre? Hvem er du? Og kom gerne og sig hej.
Skrevet af Borger Louis
Træner du derovre? Hvem er du? Og kom gerne og sig hej.

Ja, det gør jeg. Altså jeg har kort hår og grønne øjne. Jeg bader dog derhjemme. Hvad skal jeg kigge efter hos dig?
Skrevet af tito ortizz
Bum Bum genindfør fysisk afstraffelse, det vil gøre godt for nogle børn ;-)
Juve storia di un grande amore!!!!!
Skrevet af quaz
Jeg skal træne i dag, i Toves Galleri. Jeg er der nok ved en 15.30 tiden.
København
Skrevet af Borger Louis
Haha.
Skrevet af Matias
Jeg er der ikke for tiden faktisk. Er på voldsom kur, hvor jeg taber alt det overflødige fedt. Er i så stort kalorieunderskud, at jeg ikke kan træne - til gengæld virker det. Men jeg er tilbage om en lille måneds tid. Så holder jeg øje med kort hår og grønne øjne.

Mjae, jet blender meget godt ind, ingen særlige kendetegn. Men ser du en der rammer 60+ kilo i denne:
http://www.bodybuilding.…m/180_2.jpg

- Så er det formentlig mig :) Der er desværre ganske få andre, der er med på at gå all in på den øvelse (og den er ellers så fed).
Skrevet af Borger Louis
Er på voldsom kur, hvor jeg taber alt det overflødige fedt. Er i så stort kalorieunderskud, at jeg ikke kan træne - til gengæld virker det.

Fordi du gerne vil være helt hakket? Hvorfor? eller jeg ved selvfølgelig ikke, om du er en butling nu.
annonce
0