Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Lad os bare sige, at du har travlt med at brokke dig over lorteungerne.

Ja, men i særdeleshed deres forældre. Derfra og til at hade alle unger, er der dog et stykke.


Øh, nej, Bosse. Jeg kender ingen, der har børn. Jeg knepper kun asiatiske prostituerede, når først de har rundet de 18 år. Det ved du jo.


Er det kedeligt når en person du ikke kender, tager lidt af det du deler, blæser det ud af proportion og bygger en karrikeret stråmandsvariant af dig om det, som han så konstant forholder sig til, og forventer at du gør det samme, eller hvad er det du siger til mig Borger?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Borger Louis
Er det kedeligt når en person du ikke kender, tager lidt af det du deler, blæser det ud af proportion og bygger en karrikeret stråmandsvariant af dig om det, som han så konstant forholder sig til, og forventer at du gør det samme, eller hvad er det du siger til mig Borger?


Konstant alligevel? Jeg ved ikke noget om din sæd, Bosse. Jeg lover ikke at omtale den igen foreløbig.

Du må karikere mig så lige så meget, du lyster. Bare det ikke går udover børnene. Så hellere kællingerne på motorvejene.
Skrevet af Bosse1983
Det at du blot vil have en gradbøjning, frem for "konstant", tolker jeg som at du ejer lidt selvindsigt. Det er trods alt positivt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Borger Louis
Undskyld, hvis jeg gik over stregen, Bosse. Det mener jeg helt oprigtigt. Jeg gider sgu ikke denne her dårlige stemning.
Skrevet af Bishop
Jeg kan godt lide dig Bosse, men jeg synes nu også du bliver ret skarp i tonen så snart emnet nærmer sig børn... Jeg ville gerne byde dig på en Øl, og fremvise sønnike således du kunne bløde lidt op, men han er lige begyndt i børnehaven og alskens børnesygdomme synes at ramme husstanden i et interval der nærmer sig Larsens cigaretindtag, og ærligt talt, sådan en etåring er lidt af en pain in the ass når han sover dårligt og generelt er i ubehag, så det må vente.

Vi tager den næste gang Milan Banker Arsenal i CL, så kan vi også invitere Borger, så er vi 3 mod en, hvis ikke du da overgiver dig, må du få lov til at banke naboens teenager, der larmer så frygteligt når han kører knallert mens lillemanden ligger og sover.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Mercenary
Et vennepar, som ventede barn skulle altid bruge udtrykket "mosle", altså at det bevægede sig inde i maven. Jeg hader det udtryk lige så meget som Bosse HADER ALLE børn.

Jeg bliver aggressiv af at tænke på det. Og den måde de så ud, når de sagde det. Og de er ellers rigtig søde.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
@Bishop

Jeg har i udgangspunktet intet problem med unger. Jeg havde stor fornøjesle af ekskærestens, akkurat som jeg har det med mine niecher nu.

Det sagt, synes jeg at der har udviklet sig en ukultur rundt det at have børn, og det er egentlig den jeg argumenterer imod.

Ikke alle, men mange forældre, er af den overbevisning, at der med børn følger et særligt hesyn fra omverdenen. Og folk der ikke har børn ved ikke hvad det indebærer, men bør bare rette ind. For mig er det et livsstilsvalg som så meget andet, og jeg kan ærlig talt ikke se at det er mit problem, at folk vælger at få børn. Ikke mere, end hvis min nabo vælger at anskaffe sig en hund.

Svigerindens flæskebudding er 1,5 år og har ved flere andledninger efterladt os med en uges raspende hals og løbende næse. Det hører vel med, når man 5 gange i ugen efterlader dem til inkubation, i den farveinddelte petriskål de kalder en børnehave.

@Borger

Det er helt OK.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Fordi du gerne vil være helt hakket? Hvorfor? eller jeg ved selvfølgelig ikke, om du er en butling nu"

- Bare 4-5 kilo for meget, men de er svære at smide (i hvert fald for mig), de sidste stykker der, uden kun at give kroppen meget lidt at leve af. Lidt senere i forløbet rammer jeg cardio, når jeg er begyndt at indtage flere kalorier, og endelig skal jeg i gang med styrke igen. Om, ja, en lille måneds tid.

Det er rigtigt, quaz, men jeg har også meget stærke arme :) Ikke at det kan ses eller ser voldsomt ud på nogen måde, men det er en god følelse, det giver.
Skrevet af quaz
Jeg føler mig lidt lille nu. Jeg har 10 kilo på hver side, jeg ved ikke lige hvor meget stangen vejer, men det er vel samlet omkring 30 kilo. Og jeg føler mig alligevel som en af de ´stærkere´ der kommer dernede.
København
Skrevet af Matias
W-stangen vejer 7,5. Jeg har på en dårlig dag 22,5 kilo på hver side, på en god dag 27,5 kilo (jeg har en enkelt gang været oppe på 30 kilo). Men så tager jeg heller ikke mere end 4-6 reps. For at blive i trådens ånd, og ikke i træningstråden, så hader jeg, at jeg ikke vokser i armene. Jeg kan godt blive jævnt stærkere, men ikke jævnt større. Nå, nok om det. Der må være andet at hade...
Skrevet af Mercenary
Jeg elsker at du ikke bliver jævnt større.
Lose all to save a little
Skrevet af Jerikov
Merc, tænker du stadig Bateman?

Jeg kommer til at tænke på den legendariske tråd, hvor Merc var i en virkelig veloplagt offensiv.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg hader når City2 Berlinda eller Amager Lejla er så utålmodig, at hun ikke lader folk komme ud af s-toget før hun demonstrativt smadrer ind i alle for at komme først ind.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Mercenary
Haha, jeg lagde offensivt ud dengang i starten. Det er aldrig en smart taktik.

Nej. Matias har også ændret sig meget siden. Det er mere opbyggeligt ment fra min side. Jeg tror ikke religiøsitet og forfængelighed matcher så godt, så jeg synes det er fint at han bevarer menneskelig størrelse.
Lose all to save a little
Skrevet af Matias
Det er nu ikke fordi religionens institutioner og repræsentanter, ikke har det forfængelige over sig. Se bare på eksempelvis kirkerne og moskeerne. Men for den udøvende gælder selvfølgelig noget andet. Det sagt er der intet i noget af den religiøse litteratur, jeg har læst, som taler for andet, end at den troende skal gøre sig stærk - herunder også fysisk - og derfra er der faktisk åbnet en dør for at være forfængelig, men det er nok en anden snak.
Skrevet af Mercenary
Men du er jo stærk, siger du. Det er problemet med at du ikke "ser større ud", jeg hæfter mig ved.

og derfra er der faktisk åbnet en dør for at være forfængelig, men det er nok en anden snak.

Hehe, hvis du i et snuptag lige fik den vendt sådan at forfængelighed kan tolkes i en positiv, religiøs retning, så ligger verden godt nok for dine fødder.
Lose all to save a little
Skrevet af Matias
"Men du er jo stærk, siger du. Det er problemet med at du ikke "ser større ud", jeg hæfter mig ved"

- Jeg er ganske klar over, at jeg er uperfekt. Det er jo menneskets lod i livet på jorden. Og en af mine svagheder er, at jeg lader mig friste af forskellige ting, som i princippet er at dyrke egoet. Det kan man få has på, men det tager tid, og det er heller ikke nødvendigvis det eneste rigtige i alle situationer. Hvilket bringer mig til: "... hvis du i et snuptag lige fik den vendt sådan at forfængelighed kan tolkes i en positiv, religiøs retning, så ligger verden godt nok for dine fødder"

- Jeg er enig i, at det kan misbruges til at springe over hvor gærdet er lavest, men ikke desto mindre er der faktisk hjemmel for at være det. Så er det individets ansvar, ikke at lade det tage overhånd. Jeg vil gerne gå ind i den snak - særligt fordi der jo selvfølgelig er en årsag til, at det forholder sig sådan - men jeg ved ikke rigtigt hvor meget religion og teologi egentlig interesserer dig, så jeg vil ikke gå mere i dybden med det i dette indlæg. Det kan vi gøre ved lejlighed, hvis du gider.
Skrevet af Mercenary
Det kunne da egentlig være meget interessant at høre hvorfor det teologisk set er blevet okay at bekymre sig om sine overarme nu også gør sig æstetisk.

Men altså ja, din krop er dit tempel og de spornoseksuelle - verdens grimmeste ord? - kunne da være en meget cool målgruppe at få ind i kirkerne og moskéerne? Der er for få flexende præster.
Lose all to save a little
Skrevet af Mr. Spock
Jeg lærte et nyt ord i dag, Merc, det er sgu i orden. Men jeg forstår det ikke - har bodybuildere ikke altid ville ses, det er der vel ikke noget nyt i?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce
0