Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Det værste ved Sanne Søndergaard(for nu at dreje væk fra Dan Rachlin) er, at hun ikke er sjov. Jeg kan simpelthen ikke snuppe, når komikere ikke ved, at de ikke er sjove. Men ok, hun har røde hår på fiz´ til gengæld. Det er SÅ provokerende.
Skrevet af Cheech
Jeg bliver ikke provokeret af, at du er en dårlig komiker. Jeg synes nærmest ikke, Danmarks komikerstald består af andet.

Men når du som i Sannes tilfælde:

a) Kalder dig "debatainer"
b) Belejligt skifter kasket mellem komiker og samfunds...debattør efter forgodtbefindende og endelig
c) Når alle andre udveje er brugt, bruger "Du er mand og kan derfor per definition ikke have en pointe, såfremt du er uenig med mig"

så er du et luset menneske, som burde holde sig til at være usjov komiker.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Borger Louis
Lav nu bare negertesten, Cheech.

jeg skulle selvfølgelig tilføje, at Sanne Søndergaard tror, eller har bestemt sig for at tro ,at jeg har bestemt mig for ikke at synes, hun er sjov, fordi hun er kvinde.
Skrevet af vicham
Mht Hr Rachlin, så er det mit bud, at hans fladpandede bemærkning bunder i en af af vores kære kendissamfunds kære hjerte sager, som også involverede hans viv.
http://m.bt.dk/?redirect…-slutte-nu&

Så får grundlaget for sammenligningen pludselig mening, men gør den ikke mindre idiotisk. Det er i samme kategori som at sige til betjenten, han kørte endnu hurtigere for at indhente en i forbindelse med en fartbøde. Det er hverken intelligent eller humoristisk.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af Bosse1983
Jeg skrev beskyldninger fordi Joanas fremlagde det så faktuelt, at jeg synes det gik ud over hvad jeg ville kalde at insinuere. Jeg er med på at der næppe var intention bag "beskyldningen", men det er der jo sjældent i slags, som jeg rangerer på linje med bonderøvenes "er du bøz". Ligeså er der næppe heller den store substans i Rachlin-abortens homobeskyldninger, udover den derogative værdi retorikken har, i hans tågelagte og afstumpede lille virkelighed.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
Folk kalder Bendtner for Bente eller Bendte.
Dette er en signatur.
Skrevet af vicham
folk ikke fatter et klap af tegnsætning og skriver indlæg, som er fuldstændigt ugennemsukelige:
jeg siger ikke city ikke vinder CL på et tidspunkt who knows med ny TV penge i premierleague og UEFA snakker om at læmpe FFP så får sheiken fri tøjler til at smide 1mia kr på dyr spiller og et mæmpe minis i regnskab men det vil ik betyde stort iforhold til TV i 2016-2019 perioden city problem er de ikke køber stabilitet mange top klubber er igang med at købe unge spiller der har moden til at klare de næste 5-6år og city burde gør det sådan hvis de gerne vil ha en stor fremtid istedet for at købe spiller der er omkring 28-30år der er næsten færdigt i karrieren men vi får se hvordan fremtiden kører for City om 5år
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af Halil
... tvivlsomme italienske ungdomsbands giver den gas udenfor vinduerne.

Det lyder ganske forfærdeligt.

Forhåbentligt hygger de sig med det dog.

Men hold da kæft, hvor er det tvivlsomt.

edit:

Nu spilles der "smoke on the water"

Skønt...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
-
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af uden_benskinner
online aviserne laver betalingsmur - nu også information - der forlanger 198,- horrible kroner per mdr.

tidligere kunne man omgå den slags ved at tømme cashe eller bruge en duckcuckgo-browswer, men de dage er desværre talte... hvis nogen har et tip, så sig endelig frem...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Misfits
Køb et abonnement. Information er rent faktisk pengene værd.
--
Skrevet af beesknees
... folk bruger eksempler/sammenligninger, som hverken fremmer forståelsen eller har den mindste kontakt med virkeligheden. Som f.eks. i denne artikel på ekstrabladet:

http://ekstrabladet.dk/m…ogg/5659879

- Det var ligesom at være 1000 mennesker i en elevator, hvor der kun burde være 200.


Hvilke elevatorer er det du normalt bruger, menneske?! Og hvad er det for et grotesk forhold, det er jo 5 gange så mange mennesker! Og slutteligt, hvorfor var det at dit i forvejen lorte eksempel, ikke havde fungeret hvis du, tja, havde sagt 50 mennesker i en elevator til 10 i stedet?!

Øv!
Skrevet af ilsemprelaziale
Sidder og læser en masse indlæg inde på "captain Paul Watson" facebook siden. Der er jo en masse artikler om de her hval drab der foregår oppe på færørerne. Han har blandt andet lagt et billede af det danske flag op med teksten "hells children" skrevet på flaget.

Og så ser man kommentarerne fra alle hans fans fra Spanien, Frankrig, USA osv osv. Lande der praktiserer fantastiske ting ala tyrefægtning, foie gras og selvfølgelig USA der nærmest må være det land i verden der er bedst til at slå andre mennesker ihjel for profit. Folk fra disse lande der kræver at alle skal boykotte Danmark pga hvad der sker deroppe.

Det er fandme en dobbelmoralsk verden vi lever i.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Jussi
Fin dokumentar om problematikken:

http://youtu.be/HYOTkwFhe-w
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af TimE
Bare fordi at de folk der kommentere er fra de lande, behøver vi ikke at antage at de støtter tyrefægtning, og hvad du ellers nævner. Måske de er modstandere af det også?
Jeg kan dog godt se din pointe, nogen af de lande de kommer fra, gør noget meget værre, end det Danmark gør. Men det har vel også noget at gøre med at Helle Thorning på et tidspunkt udtalte, at hun støtter Færøerne, når det kommer til grindedrab, og at Danmark sender støtte, til at hjælpe imod Sea Shepherd. Som man også kan se lidt om i den video, som Jussi linker til.

Paul Watson er desuden en legende. Hold kæft hvor har han dog en fantastisk "i dont give a shit what you think"-attitude, når det kommer til at redde dyrene i havet. Grindedrab er desuden også dybt sørgeligt, argumentet om at det er en tradition burde ikke retfærdiggøre noget så frygteligt.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Sir , moderator
Det er mega hyklerisk. Hvorfor er ikke truede hvaler værre end køer og grise osv . Det sagt, så er det ikke rart at se på.

Helt idiotisk da Pamela Anderson kalder Paul Watson en poet fordi han kalder jægerne for nazister.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Det er virkelig også en gennemført idiotisk galionsfigur, man har fået i hende.

Og ja - det er helt utroligt hyklerisk, og sammenligningen med den smilende gris, som selvfølgelig har levet hele sit liv i et tremmebur er spot on.

Men dens blod skal vi selvfølgelig ikke se flyde i patetiske klip.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Yes det med grisen bed jeg også mærke i.
Hun er nu meget sød hende den franske aktivist.
Dette er en signatur.
Skrevet af T-41
Det er ikke tit vi ser grindehvaler her i diskobugt, men hvis der svømmer en forbi vil jeg ikke tøve med at skyde den og æde den.
\.
Skrevet af Jussi
Samme her, hvis jeg så en i Damhussøen.

Det lader dog til, at man er lidti tvivl om bestandene - truede er de ikke, men tallene varierer godt nok noget.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0