Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-41
Sea world i Orlando holder nogle fanget, hvor de laver et par shows om dagen, ellers tror jeg ikke de kan overleve i ferskvand.
\.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg synes Pamela skal holde sig til ting hun kan finde ud af, blowjobs f.eks...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Borger Louis
Københavns Kommune har indført en spritny og vulgært formynderisk regel om, at man skal igennem sin andels -eller boligforenings "affaldsansvarlige" for at kunne sætte fucking storskrald ned på gaden. Jeg er ved at gå til i raseri over noget så unødvendigt fjollet.

Der ryger spånplader fra et ikeaskab ud af vinduet inden længe.
Skrevet af TimE
Keder de sig virkelig så meget inde på København kommune, siden de bruger tid på sådan noget..?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Borger Louis
Jeg spurgte den søde dame i røret, hvad meningen var, men hendes resignerende latter som svar på spørgsmålet, tager jeg som et udtryk for, at hun blot er en slave i det kommunale bureaukratis hamsterhjul...sådan cirka.
Skrevet af ilsemprelaziale
Er virkelig træt af artikler om at det at være "size plus" er vildt sexet og når man så kigger så er det billeder af en kvinde på +100 kg som er fed.

Folks vægt og udseende er deres helt egen ting og styre, men det skal aldrig gøres til et skønheds ideal. Det er ikke sundt at være så stor som hende her i artiklen og hun kunne snildt tabe sig 30 kg og stadig have former.

Der er ikke noget at sige til at de nye generationer bliver større og større, hvis de som børn ser at det at være fed er lig med at se godt ud.

http://ekstrabladet.dk/f…xet/5678101

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Krook
Der er ikke noget at sige til at de nye generationer bliver større og større, hvis de som børn ser at det at være fed er lig med at se godt ud.


Synes du det er et issue i dag at unge ser op til overvægtige, og at overvægt bliver fremhævet som et idealbillede?

Det er ikke umiddelbart min oplevelse i hvert fald.
Skrevet af UdAfBusken
Og er der overhovedet noget som helst belæg for at påstå, at de unge generationer bliver større og større?
Skrevet af Bosse1983
Genboens unger smider madpakke, med pose, strips og andet godt ind til min og naboens hund. Jeg kan så se frem til at smide dyrlægeregninger og poser med tyndskid i deres postkasse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
-
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jerikov
Bosse, jeg bryder mig ikke om den tanke, at du sidder på knæ og bakser brunt stads i en pose.

Ikke den slags brune stads ihvertfald. Er der ikke en anden løsning?

Læsket kalk? Armbrøst? Stuka? Et meget højt hegn?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Svoger
Et gevær. Ungen kastede først. Han virkede truende.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af SoerenDKK
...Politiken sender sådan noget bavl som det her på gaden:

http://politiken.dk/foto…aaangeland/

Godt nok bor jeg ikke på Langeland mere, men kan dagligt ønske mig tilbage til naturen, de rare mennesker og mit dejlige arbejde, som jeg siden har skiftet ud.

Hvorfor fanden skal man indlede sådan en artikel med "at der er fire broer fra Hovedstaden til Langeland". Er det fordi det er surt for langelænderne at de bor så langt fra det rigtige?

Hele det såkaldte "foto essay" lugter langt væk af, at det i bund og grund er synd for langelænderne, at de skal bo på Langeland. Her er alt i forfald, intelligens er en by i Rusland og man sniffer et par baner kokain inden man skal noget, for "sådan er det", som det så flot er udtrykt i en af billedteksterne.

Nu kunne jeg måske lyde som om jeg har spandevis af mindreværd overfor københavnere, men jeg er trods alt vokset op i København og har boet der i over 20 år, og har selv valgt at flytte væk. København er dejligt, København har gang i den, og jeg kunne sagtens flytte derind igen hvis jobsituation el. lign. bød mig at gøre det, men verdens navle er trods alt ikke København.

Kigger man på et atlas er Danmark en lille ubetydelig snotklat, så at vi skal dele landet i to på den måde som vi gør, hvor København er det eneste der dur, er simpelthen så hjernedødt at det er til at brække sig over. Det tager to timer i bil fra København til Rudkøbing. To timer, og alligevel får idiot-fotografen her det til at lyde som om, at man nærmest bevæger sig ud ved verdens ende, hvor ingen har været før.

Ja, der er problemer på Langeland, og ja, der er, i forhold til København, flere folk på overførselsindkomst ift. befolkningstallet, men det betyder jo ikke at alle mennesker der har valgt at bosætte sig på øen nødvendigvis er neandertalere. Hvor er billederne af de velfungerende kernefamilier, den fantastiske natur eller noget af alt det unikke øen har at byde på?

Artikler som denne har ikke andet formål end at slå "udkantsdanskere" i hovedet med at de bor hvor de bor, og at fortælle at københavnerne alene vide. Det kan københavneren her bekræfte, at de ikke gør. Sådan noget pis som det her skubber kun udviklingen i den forkerte retning.

Nå, ja, så kom jeg af med det. God søndag.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Jussi
Det kunne jo være meget værre, Søren.

Feks kunne du jo have valgt en motet af Hjelmborg i morges. Og det gjorde du ikke.

Ergo har det været en herlig dag.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Mr. Spock
Soeren, jeg synes din kommentar bærer præg af at mangle den højere intelligens og livskvalitet jeg er vant til i København.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Jerikov
Artikler som denne har ikke andet formål end at slå "udkantsdanskere" i hovedet med at de bor hvor de bor, og at fortælle at københavnerne alene vide.

Søren, jeg tror altså at du overfortolker det. Alt hvad du ser på billederne foregår jo også i København. De eneste som tror at København er Verdens Navle er de grødbønder, som er flyttet til KBH fra provinsen.

Herinde er de kendt som Kaffe, Cheech, Halil, Svoger og til dels Sir. Total bondestand. I den gode betydning vel at mærke.
Fuck det, Søren. Jeg elsker Langeland. Især hvis man kan få opkvikkende stimulanser lige før en rundboldkamp. Det er jo ligesom NYC og Montreal.

Og det foto hvor de skubber bilen er sgu da for fedt. Se damen med det rasende kropssprog i angst for hendes hæk. Se smuglerbåden i forhaven. Se manden med mappen. Hvem er han? Og hvad har han i mappen? Og se Stikker-Hans der går bagerst. Tror du han er giftig?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Svoger
Hov hov. Jeg flyttede til København pga. arbejde, ikke pga. København er verdens navle i Danmark.

Jeg har sagt til chefen, at hun gerne må foreslå DF med følge at rykke vores styrelse til Jylland, nu de op til valget gerne ville tale om at decentralisere centraladministrationen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af fck-styrer
... Indonesien masse afbrænder skove! Vores luft er simpelthen så forurenet og det er direkte sundhedsfarligt at bevæge sig uden for. Det ser ikke ud til at blive bedre, så håber da Formel 1 atdet regner lige før løbet, ellers bliver det noget af opgave at køre i alt det smog!

Not cool Indonesien!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af toreadore
Now you´re smelling like Indonesia.
__________
Skrevet af Mercenary
Motorcykellarm; én mands glæde, tusinders frustration.
Lose all to save a little
annonce
0