Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hatafmug
Jeg hader de fuckin´ landmænd som sprøjter gift ned i det grundvand jeg skal drikke. Hvad fuck sker der oppe i hovedet på dem? De siger at de holder så meget af naturen og de beskytter den og bagefter går de ud og hælder gift ud over hele lortet, så insekter og bier forsvinder og nu har de så også ødelagt grundvandet. Jeg er fuckin´målløs! Det har så stået på nu i 30 - 40 år altsammen i fremskridtets og konkurrenceevnens navn. Jeg brækker mig fuckme!

God aften. Nu er det pilsner tid:-)
FCK
Skrevet af Schelden
..man er lidt for hurtig og trykker bol.dk

Der har de altså scoret en del misclicks fra os boldbrugere.
København.
Skrevet af Sir , moderator
der bliver stillet spørgsmål til de royale, til dårligt vejr og til fodboldspillere fra journalister. Alle tre situationer bringer bare de dummeste spørgsmål frem i journalister.
Dette er en signatur.
Skrevet af FendeR
TV kanalerne skal sende en reklame, det øjeblik kampen bliver fløjtet igang. Det resulterede så lige i der blev scoret, mens man får en eller anden ligegyldig reklame smækket i hovedet. Det skete senest for en 2 ugers tid siden på 6´eren så vidt jeg lige husker. Kan ikke huske, hvilken kamp det var.

Er normalt ret behersket, men for helvede hvor pissede det mig af. Overvejede et øjeblik, at opsige min tv pakke i protest.
Savner ikke Ståle.
Skrevet af MikkelF
Overvejede et øjeblik, at opsige min tv pakke i protest.


Apropos opsigelse har Viaplay JUSTERET prisen på sportspakken. Det vil sige, den er steget med 20 kroner. Det var dyrt i forvejen, og deres celebrity-sportsdækning er elendig. Fuck Viaplay. Jeg opsagde det sekund, mailen med oplysningen kom ind.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Mercenary
Motorcykler bør leveres med en chip, der registrerer lyd. Når decibelniveauet, lad os sige, 80 dB, eksploderer motorcyklen og føreren lider en voldsom død.
Lose all to save a little
Skrevet af Flying Dutchman
Kan samme chip sættes ind i, du ved, mennesker?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mercenary
Det burde kunne lade sig gøre.
Lose all to save a little
Skrevet af Flying Dutchman
Fedt. Jeg glæder mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(320937202705)
... Folk indsætter sig selv i en diskussion ved at proklamere at "sandheden ligger nok et sted midt i mellem", uden at præsentere argumenter for at dette skulle være tilfældet. Fuck jer.
Skrevet af CPH-Hotspur
... man nyser lige efter man har skåret sig under barberingen. Jeg er glad for Tarantino-film, men mit badeværelse behøver ikke ligne noget fra en.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af YoungGuns
.. generelt at nyse. Især når jeg kører bil. Der simpelthen ske trafik uheld som følge af 4-5 nys i streg ved føreren.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Slettet(562140202803)
Jeg har lige læst en nyhed for et par dage siden på Ekstra Bladet om at 3 nys i træk resulterede i et trafikuheld med 2 omkomne i den påkørte bil.

Så jo, det der katastrofe-scenarie sker.

Det er jo i øvrigt altid skræmmende at miste kontrollen eller opmærksomheden, når man kører, og desværre så skal der åbenbart ikke mere til i nogle tilfælde, før der går galt :(.

Kan desværre ikke lige finde linket på Google...
Skrevet af Halil
... der ikke er en serieafspilsningsapp/player/EDBprogram der kan vise alle Simpsons afsnit.

Hva fanden er det for en verden vi lever i?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Zacha
Har lige fået en mail fra Yousee om at man nu kan få Fox+ i tv-pakken.

Den burde i realiteten have alle Simpsonsafsnit - uden at jeg dog har checket...
Skrevet af Jussi
... det ikke er mig, der forfatter følgende:

Hvor var det fedt med pyro, tifo og masseanholdelser efter kampen
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af pukledyret
Ja, man skal da være et skarn hvis man ikke sætter pris på en god omgang masseanholdelser.

Masseanholdelser kan bare noget.

Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Jussi
Det er ren Tom Kristensen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af pukledyret
"Man faar ikke tid til at føle, at der er noget, der hedder tomhed. Nu skal vi – ganske stille – ganske langsomt – gaa i hundene."
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg googlede spileteori bøger, og af en eller anden grund var denne tråd et af de første hits der kom frem (side 1123). Jeg er stødt på spilteori en del gange over det sidste år, men ofte blot som en fodnote. Jeg kender til det helt grundlæggende prisoners dilemma, og forstår umiddelbart godt tankegangen bag, men er på ingen måder kvalificeret til at bruge det til noget fornuftigt.

Er der nogen herinde der kan pege i retning af nogle bøger, videoer eller andet der kan give en bedre forståelse? Matematisk er jeg ikke stærk, men har da haft fag i både økonomi og statistik. Jeg er dog heller ikke helt klar over om matematikken spiller en større rolle, eller om det i højere grad er logik der gør sig gældende.
annonce
0