Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Nej nej Razz, dit lækre forsøg på igen igen at lege djævlens advokat kan ikke hidse mig op. Og det med bonderøve skal du ikke tage for bogstavligt, det var ikke kun henvendt til dig. Bonderøve kan være alt muligt, i dette tilfælde uoplyste tosser, med hang til at småfnise ved at skrive homo, bøsse osv..

Man kan iøvrigt sagtens komme fra Vejle uden at være en bonderøv, så tag det slet ikke så tungt!

Iøvrigt Razz, hvis du gad læse tråden og/eller sætte dig ind i de ting der bliver diskuteret, så vil du også se at ingen har beskyldt mig for at være homo, eller overhovedet kommet med den mindst antydning heraf. Jeg brokker mig bare over at skulle se ordet Homo, hvergang jeg også ser ordet tøj, sko osv... Det kan du jo sagtens se og forstå går jeg udfra, og hvis folk ikke er bonderøve(læs, har intet med en bondemand fra Jylland at gøre) når de siger den slags, så lad os kalde dem mindre bemidlede i stedet for, fordi noget er der vel galt? Det er du vel ikke uenig i??
Dette er en signatur.
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan dog ikke se den store forskel på dit åbenbart bredtdefinerede bonderøvsbegreb og Geddars åbenbart også bredtdefinerede homobegreb.

Begge er åbenbart abstrakte størrelser i hver jeres verden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ca$h
Man kan iøvrigt sagtens komme fra Vejle uden at være en bonderøv ..

En ting er i hvert fald udelukket ; man kan ikke være `Homo Hellerup` og så en bonderøv ;-)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Sir , moderator
repos, nej men det bliver sgu nok umuligt at forklare dig sammenhængen i så fald. Må jeg anbefale du læser de sidste 15 sider i denne tråd og så søger på "en gayish tendens i ungdommen" og "at spille homokortet"! Der efter kan vi diskutere dette emne repos!

Sjovt som folk lige pludselig kan brokke sig vildt over bonderøvsbegrebet. For bonderøv det betyder jo mindrebemidlet her i København, ligesom homo,bøsse, fimset osv åbenbart betyder lettere feminint i Jylland jvf Geddars begreber og fortolkninger!
Dette er en signatur.
Skrevet af Razz
"Nej nej Razz, dit lækre forsøg på igen igen at lege djævlens advokat kan ikke hidse mig op. Og det med bonderøve skal du ikke tage for bogstavligt, det var ikke kun henvendt til dig. Bonderøve kan være alt muligt, i dette tilfælde uoplyste tosser, med hang til at småfnise ved at skrive homo, bøsse osv.. "


Så lykkedes det dig alligevel at kalde mig både bonderøv og mindrebemidlet.

Og gudhjælpemig om du så ikke længere nede i indlægget spørger om ikke jeg er enig i den betragtning.

Paradokserne tårner sig op. Alternativt har du bare problemer med formuleringerne samt betydningen af begreberne.

Angående diskussionen, så er man selvfølgelig ikke bøsse bare fordi man interesserer sig for tøj og går op i hvordan man går klædt. Sidstnævnte er udtryk for almén dannelse og selv bruger jeg temmelig mange penge på tøj.

Der hvor det bliver lidt for kvindagtigt til min smag er når det bliver egentligt samtaleemner med vennerne, hvad man skal have på og fremvisning af det seneste køb etc.

Men det er jo en smagssag.

Jeg kunne eksempelvis heller ikke drømme om at købe tøj med vennerne. Det foretrækker jeg at gøre alene.

Det er lidt ligesom, hvis to mandlige venner er ude at spise frokost, så er der jo ingen af dem der vælger salaten og hvidvinen (Seifert undtaget).Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Repos. At du ikke kan se det, kan næppe være Runes hovedpine. Eller andres for den sags skyld.

Homokortet spilles af dem der har brug for at trække på maskuline plusværdier, bedst illustreret i platte Carlsbergreklamer.
Bonderøvkortet spilles så snart ovenstående værdier bliver fyret af i en bøvet hø-hø sammenhæng. Det rammer dog ligeså fint når Lyngby storcenterklientellet skal beskrives - eller DFs vælgerskare f.eks.
Skrevet af Razz
Ligesom det vanskeligt kan være andres hovedpine, at hverken du eller Rune vil se det paradoksale i at kritisere en automatikreaktion med en anden automatikreaktion.

Derudover så virker det på mig som om Rune tager det bare lidt for alvorligt.


Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Det er ikke paradoksalt i og med at vores automatreaktion er passende - og nærmest eneste dækkende - til den første automatreaktion.

På et forum som dette svarer man jo alt for ofte på dumme og dårlige indlæg - således også Geddars. Derfor kan det selvfølgelig godt forsvares, at snakken her har udviklet sig. Men jeg er da enig med dig i, at det ikke bør tages alt for alvorligt, og derfor er de lange forklaringer ligegyldige. Ordet bonderøv kunne sagtens have stået alene, i et svar på indlæg med indhold, af den karakter der fangede Runes opmærksomhed.
Skrevet af Razz
Et bonderøvsmærkat udelukkende baseret på Geddars holdning til fyre der efter hans mening bruger for meget tid på tøj forekommer dog en anelse overdrevet.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Geddar , moderator
Mit indlæg bestod som sagt blot i at jeg skrev at man kunne nå et punkt hvor man kunne betvivle maskuliniteten. At jeg så benytter ord der i min verden blot hænger sammen med ordet feminin (ligesom bonderøv for jer ikke hænger sammen med landmand, men blot mindre bemidlede) beklager jeg da, hvis det skaber så stor uro.

Indholdet er vel reelt nok, og det samme som flere andre brugere (bl.a. Magpie og Razz) er inde på.

Om det så er irrelevant som SirC mente er en anden sag. Jeg kan ikke se hvordan pointen skulle være dum ligefrem...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
Det skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke har fulgt udviklingen i snakken. Men akkompagneres holdningen af kvikke bemærkninger om, at den man diskuterer med har homotendenser, er fimset eller whatever i den boldgade, ligger man i min bog tæt op ad - helt omkostningsfrit - at kunne kaldes bonderøv.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg har lige præcis ikke udtalt mig om hvorvidt nogle herinde virkede til at have disse tendenser. Nu er der vel kun 3 herinde jeg kender godt nok til at kunne udtale mig om på en sådan måde...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
De eksempler må Rune finde, eftersom det er ham der har trukket på automatreaktionen. Jeg har som sådan ingen interesse i diskussionen om tøj og mode, men derimod hvornår og hvorfor det er i orden at kalde bonderøv.
Skrevet af Sir , moderator
Hehe Razz, anken gik på at jeg ikke kunne forstå hvorfor ordet bøsse konsekvent skulle optræde sammen med ordet tøj på bold.dk! Der er jo ingen der hentyder til at jeg skulle være bøsse eller gå for meget op i tøj, så det er ikke fordi jeg tager det presonligt. Jeg synes bare det er en fjollet tendens.
Det kan godt være du synes jeg tager det for alvorligt. Jeg synes det er tumpet at se på. Jeg ved ikke hvem der har gjort dig til smagsdommer over hvornår nogen tager noget for alvorligt, men hvis jeg fx skrev at Nephew var dårlige musikere e.lign mon så ikke du ville forsvare din holdning i op til flere indlæg.

Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Jeg ved, at Razz lige nu har fået rysteture, koldsved og kvalme af ren irritation over, at du overhovedet har trukket Nephew ind i snakken. Hvor vover du?
Skrevet af repos , moderator
@ SirC

Jeg har læst denne de seneste 15 sider i denne tråd.
De ændrer dog ikke på den opfattelse, at dit bonderøvskort er lige så tåbeligt som Geddars homokort.

Der er jo ingen forskel, tværtimod forsøger I begge at definere jer ud af tåbelighederne.

Som Razz pointerer trækker I begge på samme hammel. Du kan da godt hyle op om, at Geddar var først på aftrækkeren, men det ændrer jo ikke på, at du efterfølgende falder i samme grøft.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Som sagt kan bonderøv fint bruges som svar på den slags. Det kan stå alene og afslutter diskussionen - for med bonderøve kommer man ikke videre. Og det er mere end fint beskrivende for folk med den holdning, at interesse for tøj og mode er noget bøs´.
Du kan selvfølgelig påstå at det ikke er sagen (hvad der ville være meget forventeligt), men det ligner da at du er blevet fortørnet over brugen af bonderøv. Det er i hvert fald det der har afstedkommet din aktivitet her i tråden, ikke homosnakken. Så hvis du har så stort et problem med det, kunne du i stedet give et bud på, hvad der ville være et bedre alternativ. Baseret på din generelle aktivitet herinde, skal jeg med det samme sige, at det selvfølgelig ikke kan tages seriøst hvis du mener, at ignorere dumheder i div. indlæg er bedste løsning.
Skrevet af suitcase murphy
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Skrevet af Matias
Har du ikke set musikvideoer? Man ser bedre ud i regnvejr!
Skrevet af Burro
I did it for løøøåååve.

http://www.youtube.com/watch?v=dLOFNVK7w28

Lækker sag i regnvejr.
Kosovo je Srbija
annonce
0