Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Hvad hedder den Nik & Jay video, hvor de står i et regnvejr, der er en katastrofefilm værdig? Det er ikke bare et par dråber eller nogenlunde normalt regnvejr - de har taget konceptet to the fullest og står i vand til navlen, mens hele vandfald skyller ned over dem.
Skrevet af Matias
Skrevet af Geddar , moderator
Hehe det får mig til gengæld til at tænke på den video med Lex og Klatten...

"Vi to har været sådan her, ligesiden vi var børn..." Osv...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Burro
Er det ikke "Kan du høre hende synge?". Kan underligt nok ikke finde den på youtube.

Edit: Nej det er det så ikke. Men står de ikke også i regnvejr dér? "Et sidste kys" har jeg med hånden på hjertet ikke engang hørt før.
Kosovo je Srbija
Skrevet af fck-styrer
Undskyld :) Kan faktisk ikke finde "Kan du høre hende synge"... I hvert fald ikke videoen.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af repos , moderator
@ Matias.

Var det til mig?

I så fald mener, jeg at både homo/bøs og bonderøv er malplaceret, som jeg flere gange har givet udtryk for.
Et udpræget interesse for mode/tøj hos det mandlige køn er ikke bøs´ ligesom det heller ikke er bonderøvsagtigt, når man ikke hver weekend traver butikkerne tynde i jagten nyt tøj.

Personligt føler jeg mig ikke ramt af hverken bonderøvs- eller homosnakken, men det interessante er reaktionerne på Geddars indlæg. Det virker som han med sin lettere tåbelige homosnak, har ramt et særdeles ømt punkt hos bold.dks tøjmafia, der i sin iver efter at forsvare sine præferencer, har kaldt det forudsigelige og lige så tåbelige bonderøvssvar.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Burro
Du kan stadig nå at rette dit indlæg, ligesom jeg gjorde med mit.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Det værste er jo, at den ikke er lavet som en joke. Det ligner noget Gramsespektrum kunne have fundet på.
Skrevet af Matias
Det var til dig, men du formåede ikke at svare på mit spørgsmål til dig. Du skriver blot det, du hele tiden har skrevet - men som ikke er relevant for hverken mig eller diskussionen generelt.
Skrevet af repos , moderator
I så fald kan du jo forsøge at stille et spørgsmål.

I din iver efter at demonstrere overskud, ser du ud til at have glemt netop den detalje.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Mon ikke du skulle være en smule mere opfindsom, hvis du gerne vil ramme mig med den slags kvik talen ned? Det var mig der i sin tid lancerede den der på bold.dk, og ikke om du så brugte google earth, ville du kunne finde mig med det sigte.

Jeg har stillet dig et spørgsmål. At det er udformet som en opfordring til at komme med et bud, kan vel godt genneskues selv så langt nordpå?
Skrevet af Topcat
Værsgo, Matias, prisen for officielt at være den der faktisk overhovedet i hele Danmark (hvis ikke verden?) opfandt "kvik talen ned"! (overrækker matias en medalje og kipper på hatten).
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Matias
Vi befinder os på et forum, ikke et chatroom, Topcat.
Skrevet af repos , moderator
Din præmis er nu stadig forkert, Matias. Det var ikke bonderøvsargumentet, der udløste min deltagelse i debatten, men for din skyld ser jeg gennem fingre med din fejltagelse.

At du efterlyser et bedre bud end bonderøvsbegrebet, er jo efterhånden tåbeligt, al den stund at dig og SirC efterhånden har udvandet dette til at gælde alle, der ikke deler jeres tøjinteresse. Ligesom Geddar har udvandet homobegrebet til at gælde alle, der tænker over, hvilke klæder de ifører sig.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Hvad udløste så din deltagelse? Og snakken om forkert præmis, er i så fald noget der kan gøres til et generelt tema - min indgangsvinkel tager udelukkende sit afsæt i brugen af bonderøv, ikke selve tøjdebatten. Det har jeg vist endda skrevet et par gange allerede.

Men fair nok at du ikke vil give bud på alternativer. Det havde jeg heller ikke ligefrem forventet. Det at smide kvikke bemærkninger, er desværre sjældent ensbetydende med at kunne bakke dem op på nogen måder. På den led adskiller du dig ikke fra resten af hovederne, der lige hopper med på stemningsvognen, men har svært ved at tage styringen, skulle det komme dertil.

Det er nu også underordnet, for bonderøv er bare godt betegnende for en person, der finder tøjinteresse for bøs´. Og det uanset hvor mange gange det bliver sagt eller skrevet.
Skrevet af Geddar , moderator
" Ligesom Geddar har udvandet homobegrebet til at gælde alle, der tænker over, hvilke klæder de ifører sig. "

Arg læs dog hvad jeg rent faktisk har skrevet!!!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af repos , moderator
Det var homosnakken, der udløste min deltagelse.

I øvrigt har jeg op til flere gange hæftet betegnelsen tåbelig på brugen af ordet homo i forbindelse med denne tråd. Tåbelig er langt det bedste alternativ, men igen glemmer du i din demonstration af overskud, at jeg op til flere gange har benævnt alternativet.

Din sædvanlige tirade preller af, så længe du ikke evner at diske op med andet end banaliteter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af rokkjer
Når man går på Macdonals, som er en såkaldt fastfoodrestaurant og ender med at stå i kø i 25 min. for den skeløjede blondine i kassen hellere vil bruge tiden på at reperere softicemaskinen, hvilket betyder man kommer så sent hjem at Benfica allerede fører 0-1
Skrevet af Matias
Snakken om overskud kan du ikke ramme mig med. Ved en anden lejlighed kunne en anden person måske - men for det første er jeg ikke følelsesmæssigt involveret i tråden her, og for det andet virker din trækken på netop den snak, som et forsøg på at få et overtag, du aldrig kan få. Sorry, gamle dreng.

Jeg kan da sagtens have overset dine indlæg hvori du kalder homosnakken tåbelig - jeg mener bare at jeg kun har set det i forbindelse med, at du på den led kan retfærdiggøre, også at kalde betegnelsen bonderøv tåbelig. Altså en slags "I er begge to meget dumme" deltagelse. Hvis ikke det er tilfældet, beklager jeg da. Det burde dog ikke være nok til at blive fornærmet, og igen-igen forsøge at banalisere mine indlæg, i forsøget på at flygte fra det jeg konkret spørger ind til eller blot skriver til dig.

Du er selvfølgelig velkommen til at blive ved, men hvis du virkelig gerne vil have skovlen under mig, bliver du altså nødt til at oppe dig lidt. Det er jo bold.dk anno 2001 det du disker op med :-)
Skrevet af Garrideb
"Det er nu også underordnet, for bonderøv er bare godt betegnende for en person, der finder tøjinteresse for bøs´. Og det uanset hvor mange gange det bliver sagt eller skrevet. "

Jeg er altså ked af det, men uanset hvor meget I leger med sproget/hæfter prædikater på, er det sgu bare ikke særligt maskulint at gå meget op i tøj. Dermed ikke sagt, at man gerne må og skal have lov til at diskutere det.

Som jeg tidligere har skrevet, er der altså forskel på, hvor maskulint/feminint ens interesser bliver vurderet. Det, kan man mene, er uretfærdigt, men hey, her er altså et område, der ikke kan lovgives om eller kvindelig-pædagog-lærer-hjernevaskes til (altså at kønsforskelle er kulturelt betinget, gu er de ej).

Konkret eksempel.

Min gudsøn på tre elsker traktorer (Vrroooooommm), det er cool. Hvis det var modetøj, ville det altså være knapt så cool (i hvert fald for mændene i familien).

Og skal vi endelig tale om "det andet køn", hører jeg nu lige så mange piger/kvinder, der foretrækker "bonderøven" frem for "metro-drengen". Jeg siger ikke, at det ene er bedre end det andet. Bare at der er forskel på smag og behag. Også blandt piger.
annonce
0