Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Din sædvanlige tirade jeg hentydede til var omkring stemningsvogn, styring osv. Det set et utal af gange før, og er i sin evige gentagelse banalt, hvilket endnu engang bekræftes.

Det handler hverken om overtag, fornærmelse og andet, men blot om reelt at læse hvad den anden part skriver.

Når jeg op til flere gange har kaldt homosnakken for tåbelig, så har jeg jo netop påhæftet et alternativ.

At du så ikke vil vedkende dig, at bonderøvssnakken også er tåbelig, er jo så her vi strander. Af deraf at konkludere, at jeg pludselig skulle være følelsesmæssig berørt af netop dette udtryk, er alt for overilet, og et udtryk at det åbenbart er kvalitet i sig selv at være udfarende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af fck-styrer
Jeg synes ikke at bonderøv, er lig med at er kedelig og ingen stil har.. Og igen så det at man går op i tøj er jo heller ikke enbetydning med at man bøsset.. Man kan altså godt være velklædt og sådan UDEN at man er homo.. Men jeg mener, at det HELE afhænger af hvordan man som person bære tøjet.. Og dermed mener jeg også det er næsten ikke noget man kan blive enig om.. For det hele afhænger af hvordan man bærer det..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Matias
Den eneste grund til at du skriver det, er jo fordi jeg i billeder meget klart beskriver, hvor hovedløst det kan være at bevæge sig ud i små kvikke bemærkninger, hvis man ikke kan følge op på dem. Jeg er selvfølgelig glad for at du reagerer som du gør, da det fortæller mig, at hvor meget du end forsikrer hele bold.dk om at den slags ikke bider på dig, da er sagen i virkeligheden nok en lidt anden.

Jeg har i øvrigt ikke skrevet, at du er følelsesmæssigt involveret i tråden her. Jeg har skrevet, at dine forsøg på at ramme mig med en af mine egne våben, er spild af kræfter, da jeg ikke har følelser i klemme i debatten her. Det tror jeg heller ikke at du har - og så alligevel :-)
Det er da i hvert fald en rimelig nærtagende fortolkning af mine indlæg du har begivet dig ud i, så hvem ved?
Skrevet af Topcat
haha, så kører Matias-pladen igen. Hvis man ikke er enig med dig så er man enten "følelsesmæssigt involveret" i trådens indlæg (og ønsker derfor at støtte dem man er i samme båd med omkring det pågældende emne) eller også har man en masse komplekser, som du læser ind i det man skriver og alt efter bruger bliver belejligt tilpasset.
Det er en meget taknemmelig argumentationsform, og på et tidspunkt har du skrevet så tilpas meget, at folk bare holder op med at svare og du kan igen klappe dig på skulderen og sige "der fik jeg igen ret". Det lader til at du ved meget, du er helt sikkert en kvik fyr, og du sikkert også sympatisk at sidde og drikke en pils med, men jeg må sige, at jeg ikke fatter hvorfor du altid ved disse diskusioner skal fyre de her plader af.

Jeg er fuldstændigt ligeglad med om folk går op i tøj. Folk kan kneppe sig i røven med kæmpedildoer iført damekjole for min skyld. Jeg forbeholder mig bare ret til at kalde det fimset, bøsset eller über-gay alt afhængig af hvor på skalaen vi ligesom ligger.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Sir , moderator
Garridb, jeg synes på ingen måde dit indlæg bringer noget nyt. Razz skriver at han bruger mange penge på tøj. Han er så en smule feminin jvf. dit indlæg?
For hvad er en interesse for tøj? Er det hvis man tænker over at de orange jeans fra 89 og den strikkede sweater som mormor lavede til jul, måske ikke lige går an at iføre sig på arbejde? Er det hvis man bruger et vist beløb på tøj? Er det hvis man overhovedet nogensinde tænker på hvad man har på og ikke bare tager det der ligger øverst i skabet? Er det hvis man ser en trøje og tænker "den er sgu egentlig meget pæn, den køber jeg". Er det hvis man ikke får sin kone til at købe ens tøj?

Hvis du lige kan definere "interesse for tøj" så ville dit indlæg måske give mening og have relevans.


Traktorer? Kæææft en boderøv! ;)
Dette er en signatur.
Skrevet af fck-styrer
Traktorer? Kæææft en boderøv! ;)


Du har lige tilføjet det danske sprog, noget helt særligt, Sir ;)
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Sir , moderator
"Og skal vi endelig tale om "det andet køn", hører jeg nu lige så mange piger/kvinder, der foretrækker "bonderøven" frem for "metro-drengen". Jeg siger ikke, at det ene er bedre end det andet. Bare at der er forskel på smag og behag. Også blandt piger. "

Tillykke med din profil på farmerdating...
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Af en person der claimer ikke at blive lidt irriteret over mine indlæg, har du lige smidt et temmelig uheldigt indlæg, Topcat. Det er fair nok at du - og andre - kommenterer min aktivitet herinde, men den bunder, som så meget andet, i en holdning der er let at tage til sig, snarere end faktiske forhold.

Din snak om det følelsesmæssige, har du - ligesom repos - ikke helt fanget. Hvilket - igen - fortæller mig, at du er blevet lidt tirret over ordvalget, og straks fortolker det som et angreb på alle mulige andre. Herunder dig? Det enste jeg skrev i den forbindelse var, at jeg ikke var følelsesmæssigt involveret i emnet, hvorfor et diss heller ikke bider på mig. Kan godt se at bl.a. det ord tjener din argumentation - desværre er det ikke relevant. Som du nok kan se?

Men Topcat, jeg ved godt, at du godt kan lide mig. Som bruger her på sitet i hvert fald. Du retter i første omgang henvendelse til mig - en lille stikpille forsøgte du dig med. Og da den så ikke blev fulgt tilstrækkeligt op, måtte du lige gøre dig mere umage for at få min opmærksomhed. Det synes jeg er sødt.
Jeg er også sikker på, at du er såvel kvik som behagelig. Jeg drikker dog ikke øl, så den del kan vi roligt skippe.
Skrevet af Sir , moderator
Tilgengæld er du tosset med latté og selvbruneraftener...
Dette er en signatur.
Skrevet af Garrideb
@sir_c

Det var da dælens, så nærtagne I Havner-homoer er :-)

""Og skal vi endelig tale om "det andet køn", hører jeg nu lige så mange piger/kvinder, der foretrækker "bonderøven" frem for "metro-drengen". Jeg siger ikke, at det ene er bedre end det andet. Bare at der er forskel på smag og behag. Også blandt piger. "

Tillykke med din profil på farmerdating... "

Du er bare en dreng, er du ikke? Sådan én, der f.eks har sendt et billede af sig selv til en bruger på omkring 15 år for et par år siden?

Ærligt talt virker det som om, du virkelig har problemer med at være den, du er. Synd for dig.
Skrevet af Matias
Er der nogen der ikke er det? Bonderøve!
Skrevet af Sir , moderator
Hehe Garridb, har du problemer med at svare på de spørgsmål jeg stillede?

Haha og snak da om at være nærtagende, sved den med farmerdating?? Du glemte helt at uddybe dit tidligere indlæg.

Ps. Jeg sender sgu mit billede til 15 årige piger hver dag!
Dette er en signatur.
Skrevet af Garrideb
@sir_c

Nå, så du ville have svar på dine spørgsmål? Det druknede lidt i dine infantile tilsvininger.

Du ville have svar, på hvornår man er metro/feminin? Altså hvor grænsen går?

Den slags grænser er som bekendt flydende, men hvis du stadig ser ud, som det billede du sendte til brugeren Louise, så er du klart på den forkerte side i min bog.

Jeg er på farmerdating, du er på:

http://www.dateeye.dk/homodating.php
Skrevet af Sir , moderator
Haha fald lidt ned, du er jo helt rød i hovedet skipper...

Er det ikke kun godt jeg er på din forkerte side. Sådan en barsk landmand som dig, skal helst bibeholde sine homofobiske tendenser for ikke at miste ansigt, til de årlige træf og træk... Haha iøvrigt var der da intet tøj på de billeder :D

Ja men så svar da bare på dem nu...

ps, du kender ikke nogle nye 15 årige jeg kan sende billede til vel?
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
De er allerede for slidte... på landet bliver man buksemyndig som 13-årig.
Skrevet af Garrideb
@sir_c

Tal lige om at være i det røde felt, sten og glashuse, du ved.

"ps, du kender ikke nogle nye 15 årige jeg kan sende billede til vel?"

Nej, den slags overlader jeg til Rudi og dig. Skal ærligt indrømme, at jeg ikke helt forstår, at du er stolt af det. Men folk er jo forskellige.

Egentligt var det også det, jeg oprindeligt skrev: Netop at folk ER forskellige. Men man MÅ åbenbart ikke have en anden mening end dig?
Skrevet af Matias
Befri Rudi!
Skrevet af Sir , moderator
JO det må man gerne, men jeg vil fortrække man kan argumentere for det.
Du har endnu ikke defineret hvornår det er feminint, men prøver igen med pladder ala "svævende grænser bla bla". Så vil jeg gerne have at vide hvad man skal bruge dit indlæg til! Selvfølgelig er der mænd er interesseret sig så meget for tøj og design at det er feminint. Disse folk er vel ogs i 99% af tilfældende bøsser. Det er folk som ham modebøssen i ekstra bladet, Uffe Buchard osv som af og til dukker op i medierne... Pudsigt nok har Mads Christensen vist en klumme i Se&hør eller billede-bladet som hedder noget i stil med modepoliti, hvos han kommenterer kendte folks tøj. Ham er der vel ingen der vil kalde bøsse, selvom hans engagement i tøj overgår min forstand.

Er en skrædder egentlig bøsse?

Det jeg ville til livs Garridb, var det at man ikke kan lave en tråd hvor man fx spørger hvos man kan købe et vist mærke eller type beklædning uden at ordet bøsse på et eller tidspunkt skal dukke op. Det er da for primitivt!
Dette er en signatur.
Skrevet af Geddar , moderator
....der er en nabo der har overbevist mig om at det bare en en herregod idé at sætte kabler op med limpistol, fordi det alligevel slap let i hans lejlighed, og det så viser sig ikke at gælde i min....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af fck-styrer
En skrædder er bestemt ikke bøsset.. Han åbner jo en helt ny verden for os.. :D..

\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0