Snak

Mere indhold efter annoncen

Jeg undrer mig, når....

Skrevet af Cabra
tor 16. apr 2009
man ser en kvindelig kontrollør, som er ualmindelig lækker. Hvorfor finder hun ikke et noget mere attraktivt job.

Kom med jeres betænkeligheder og undren!
Skrevet af Chippen
Jeg undrer mig, når Cabra skriver om, at en kontrollør er ualmindelig lækker; og ønsker derfor udbedring om, hvorvidt der er tale om ualmindelig i forhold til almindelige kontrollører, i hvilket fald det jo ikke er noget særligt, eller ualmindelig i forhold til almindelighed generelt.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af repos , moderator
...Cabra i sin desperation for at nå sin daglige dosis på 500 indlæg, opretter en så tåbelig tråd.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Cabra
Naturligvis ikke, i forhold til andre kontrollører, det ville være nemme betingelser. Jeg snakker i en generel kontekst. Blev faktisk lidt chokeret.

Edit. Repos, det er mit niende indlæg i dag. Og tror faktisk, at dette kunne blive en sjov tråd.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
... når hver gang jeg smiler.
Niddets arkivar
Skrevet af amorbavian
...jeg skriver i tråde som disse.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Flying Ace
...når over hvorfor man til stadighed laver majoriteten af toiletter, lokummer og pissoir´s hvide. Hvis man holder igen med at købe hvidt tøj og hvide biler, udfra idéen om at det er svært at holde rent, kan det i den grad undre at man ikke udfra samme idé, søger at lave netop toiletter alt andet end hvide.

Lad os lave et møbel, hvis formål er at være afløb for pis, lort, bræk og andre kropslige affaldsprodukter og lad os så give det den overflade, der bedst muligt fremhæver alle mørke nuancer.

Hvis det er udfra et sundhedmæssigt synspunkt, at man laver brættet hvidt, så man kan se hvad man sætter sig på, så lav da i det mindste kummen sort. Pissoiret sort.

Skrevet af Bosse1983
Ellers pæne og velskabte piger mønstrer med en Fellaini i svømmehallen, der får det til at se ud som om bikiniunderdelen har bakkenbarter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af AkiH
... når folk går op af rulletrapper.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af Flying Ace
AkiH.

Det er da netop meningen, at man skal gå opad dem. Det er ikke en forlystelse. Grunden til at man har rulletrapper nogle steder, er jo netop fordi at man på den måde flytter massiv gå-trafik markant hurtigere.
Skrevet af AkiH
Det er meningen at folk går op af almindelige trapper.
Det er meningen, at rulletrapper transporterer folk op, uden at de selv går.
Så kan man diskutere dovenskab, men det er en anden sag.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af LaberLatino
Det er da heller ikke noget ligefrem at undre sig over? Hvis man har travlt så går man da op, istedet for at stå stille. At tænk videre over hvorfor folk løber eller går op af en rulletrappe er da åndsvagt.
Skrevet af AkiH
... når folk undrer sig over, det jeg undrer mig over.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af Bosse1983
AkiH

Det med at folk ikke fatter at man SKAL gå på rulletrapper er et skandinavisk fænomen tror jeg. Det samme gælder forøvrigt rullebånd i lufthavne. Kommer man lidt ud i den store verden stiller de dovne fæhoveder og de som er så benovet over den fænomenale nye teknologi, at deres ben tilsyneladende bliver lammet, sig gerne til højre så der er plads til hurtigere trafik på venstresiden. Akkurat som i den gennerelle trafik kunne man tilføje. Dette gør sig ikke gældende i DK og resten af skandinavien.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af AkiH
Min undren går på, at folk går på rulletrapper, hvis der er almindelige trapper ved siden af at gå på.

Men måske har man så travlt, at man ikke kan undvære de 3-4 sek. man vinder ved at gå op at rulletrapperne fremfor de almindelige trapper.

Hvis der kun er rulletrapper og ikke almindelige, er det fint med "stå til højre, gå til venstre - systemet", som jeg også selv synes virker i udlandet.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af maarkap
"Det med at folk ikke fatter at man SKAL gå på rulletrapper er et skandinavisk fænomen tror jeg. Det samme gælder forøvrigt rullebånd i lufthavne. Kommer man lidt ud i den store verden stiller de dovne fæhoveder og de som er så benovet over den fænomenale nye teknologi, at deres ben tilsyneladende bliver lammet, sig gerne til højre så der er plads til hurtigere trafik på venstresiden. Akkurat som i den gennerelle trafik kunne man tilføje. Dette gør sig ikke gældende i DK og resten af skandinavien."


Man SKAL ikke gå på rulletraper, lige meget hvor i verden du er. Dem der ikke gider at gå står til højre og dem der går har en bane i venstre side. Det er international (uskreven) lov.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mogenz
Det er sgu da skide ligegyldigt om man går på en rulletrappe eller ej. Det er vel praktisk i begge tilfælde. Man kan stå stille hvis man er træt, dårligt fyisisk stillet, har bagage med sig eller bare er ualmindeligt doven. Hvis man går, kommer man hurtigere og lettere afsted. Kan ikke se de store problemer i nogle af delene.
Rest in peace
Skrevet af Bosse1983
Man SKAL ikke gå på rulletraper, lige meget hvor i verden du er. Dem der ikke gider at gå står til højre og dem der går har en bane i venstre side. Det er international (uskreven) lov.Som du selv skriver er det en uskreven lov eller almindelig sund fornuft, at man enten letter røven eller stiller sig til højre. Hverken den ene eller den anden af disse muligheder bliver dog praktiseret i DK.
Står man med bagage er det selvfølgelig undskyldt at man tager plads. Er man bare ude og lufte sin nye bandana med gutterne og mener at dette er bedst gøres ved at hænge på hver sin side af gelænderet på turen, er man bare en spasser.
At der er både rulletrapper og almindelige er ofte med henblik på gangbesværede og folk med bagage. De som ikke bærer på noget har muligheden for at tage trapperne. Dovne svin tager det dog gerne som en invitation til at få båret røven op eller nedover, hvilket er fint hvis man fattede almindelig høflighed.

Jeg undres over at holdningen tilsyneladen må være, at de som faktisk har noget de skal nå er henvist til trapperne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cabra
Jeg undrer mig over, om hvorvidt Bosse har haft en traumatisk oplevelse på rulletrappen:)
Skrevet af maarkap
Men ikke ensbetydende med at man SKAL gå på rulletrapper. Jeg kan heller ikke klare at folk skal fylde det hele, og ikke fatter systemet med at man står i denne ene side og går i den anden. Som du siger er det bare typisk dansk - i stort set alle andre lande fatter man det, og det er bare naturlig vane.

Der er dog begyndt at komme skilte op med dette, og så kan man bare håbe at folk tager det til sig.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0