Snak

Mere indhold efter annoncen
...Jeg finder ud af at jeg er kriminel. Jeg er faktisk vaneforbryder. Flere gange om ugen bryder jeg loven. Jeg gør det med vilje, og jeg har faktisk tænkt mig at blive ved med det, selvom jeg nu er blevet klar over at jeg foretager mig noget ulovligt. Jeg vil derfor gerne undskylde for min kriminelle løbebane, når min nabo i morgen henter et par æg fra mine høns.

http://politiken.dk/tjek…-hvert-aar/

Jeg overraskes til stadighed over hvor gennemreguleret et land vi lever i.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Man kan også undres over at Landsforeningen for bøsser og lesbiske stadig mener at pladsen skal opkaldes efter Axel Axgil.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
http://ekstrabladet.dk/v…1975811.ece

Den slags sker, gad vide hvor mange gange det er sket hvor folk rent faktisk er røget i jorden?
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
*Forsøg på at have samleje med et hvepsebo er en meget dårlig idé*

Hehe, var det iøvrigt virkelig nødvendigt med et citat fra en psykolog her. Hvis vi skal være psykologiske går jeg udfra han blot har misforstået begrebet "bisexuel" en anelse.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Manden, der var kendt i værtshusmiljøet,


Altid denne moraliseren og nedgørelse af tørst.

Det kan ikke være sandt. Det må være spin fra Afholdsbevægelsen.
God knows that he won´t arrive
Noget lugter måske lidt fisket i den historie... Psykologen hedder "Siv Under Livh".

Ifølge googles cache, (jeg googlede navnet), har nogen også forsøgt sig med en oversættelse af navnet her...
"3 hours ago – "To attempt to have intercourse with a hornet´s nest is a very bad idea," psychologist Siv During Livh, an expert in sexual fantasy and ..."
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
... Jeg skifter forbi MTV og Geordie Shore er på. Fuck, hvor er det mystisk.

Ville I stadig kunne være sammen med en fuld pige, der havde pruttet højlydt og derefter grint så meget over det, at hun havde tisset på sengen?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Jeg undrer mig sgu også lige ligesom Eva I København.

Cavlingpris har nul indflydelse
Eva Bertram, København

Jeg har et forståelsesproblem vedrørende medierne og journalisterne. I 2009 fik Jesper Tynell fra P1’s ’Orientering’ som bekendt Cavling-prisen for sin grundige afdækning af Claus Hjort Frederiksens tvivlsomme adfærd som beskæftigelsesminister. Blandt Claus Hjorts synder var løgnagtighed over for Folketinget og lovbrud. Denne løgnagtige lovbryder bliver nu behandlet som en person, det kan betale sig at konsultere om vigtige samfundsspørgsmål. Sidst så jeg ham medvirke i Debatten på DR2 den 25. april, hvor han hyggede sig med at formidle sine spindoktorers vittige indfald om, at fagbevægelsen er konservativ.

Hvorfor har journalisterne ikke større respekt for deres kollegers arbejde og for Cavling-prisen? Hvorfor behandler de en dokumenteret løgner med sådan respekt? Som minimum burde de da indlede hvert spørgsmål til Hjort med sætningen »nu ved vi jo godt, at du kan finde på at lyve, men.« Det bidrager til afmagt og kynisme i befolkningen, at vigtige afsløringer overhovedet ingen konsekvenser får.
God knows that he won´t arrive
Hvorfor fik det ikke konsekvenser for Claus Hjort??
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce