Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Groundskeeper Willie
Vi skal ikke giftes.

Book en tid på rådhuset for en sikkerheds skyld. Man ved aldrig med de thailudere, og kirken er ikke for homoer endnu.


Du har vist ikke været i Thailand?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Death Cube K
Jo. Det er derfor jeg siger hvad jeg siger.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er vel stort set lige så nemt, at kende forskel på mænd og kvinder i Thailand, som det er i Danmark.

Man skal blot kigge på hænder, fødder, og så opfører de sig alt feminint.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Death Cube K
Der er da tonsvis af ludere, der har fået skåret pjorten af og boret hul.

Men ok, min dømmekraft er ofte sløret når jeg er på ferie.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Jeg skrev heller ikke noget om de nedre dele. Dog er det meget få, som vælger at få fjernet kønsdelene, da det sælger LANGT bedre, at de beholder dem.

Jeg er ret overbevist om, at mænd blot hævder at de ikke kan se forskel, da de så har en god undskyldning for at prøve nogle fantasier af. Kan slet ikke se hvordan man ikke skulle kunne kende forskel, det er så tydeligt på deres opførsel.

Men det er sandt, alkohol kan godt gøre det sværere at kende forskel.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Mascherano
GW.

Overvejer du at købe lejlighed i Pattaya da?
"Happiness is only real when shared"
Skrevet af Groundskeeper Willie
El Jefe.

Jeg har haft overvejelser omkring det. Jeg er dog ikke sikker, det uden tvivl den by som jeg holder mest af i Thailand, ja egentlig det sted jeg nyder mest at være af alle de steder jeg har været. Men om man ville blive træt af byen efter nogle år, det er jeg endnu i tvivl om.
Har sammenlagt kun opholdt mig i Pattaya i 4 måneder.

Den omtalte pige har dog ikke forbindelser til køb af hus/lejlighed. Der kender jeg dog nogle ejendomsmæglere dernede, hvis det skulle komme på tale.
Hun kender derimod flere udlejere, som normalt kun udlejer til thai´er. Så kan man leje en 2 værelses lejlighed i det centrale Pattaya for 3000 baht (ca. 500kr) om måneden.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Borger Louis
"det uden tvivl den by som jeg holder mest af i Thailand, ja egentlig det sted jeg nyder mest at være af alle de steder jeg har været."

Er det seriøst? Jeg har været adskillige steder i Thailand, inklusiv Pattaya, og jeg må indrømme at den by, var med flere længder det mest ucharmerende sted at besøge. En efter thai-standard, elendig strand, dårlig måd og et gadebillede nærmest udelukkende prydet med gamle vest-europæiske mænd med læderhud og udtværende tatoveringer, som spenderer deres førtidspension på små thaipiger med lidt for store buler i de stramme hotpants.
Det er desuden vanskeligt at finde et hotel i centrum, hvor receptionen ikke råber only by the hour
når man spørger til prisen på et værelse:-)


Der er dog nogle fede natklubber i byen og go-go barerne i walking street er da også meget sjove, men de er jo ikke ligefrem vanskelige at opstøve i resten af landet.

Jeg skal dog til Thailand igen til sommer med et par venner, som højst sandsynligt vil være i en kronisk alkoholiseret og liderlig tilstand, så hvis der nogle must-see´s i den by, som jeg har overset må du hjertens gerne byde ind?

Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er seriøst, jeg elsker byen da den altid er levende, og jeg synes der er et hav af muligheder.

Nu ved jeg ikke om det er pga. det er lang tid siden at du har været der, eller om det er pga. du tager derned uden for periode, altså om sommeren, at du primært finder gamle mænd i Pattaya.

Luderne fylder selvfølgelig en stor del af visse dele af Pattaya, men byen har SÅ meget andet at byde på.
Fantastiske hoteller til en billig pris, lækre restauranter, gode shoppingmuligheder, meget billig leje af fede biler, motorcykler, jetski, og motorbåde. Derudover findes der en fed Zoo, hvor man kan kæle med tigere, aber, elefanter, eller hvad man skulle have lyst til.

Stranden er som sagt meget dårlig, men har man lyst til hvide sandstrande og det krystalklare vand, så smutter man bare ned på havnen og tager med en båd, det koster ca. 20kr og tager ca. 20 min. så er man ude på nogle af de smukkeste øer, hvor man både kan dykke og lave andre aktiviteter på de store strande, eller leje en motorcrosser, og køre hen til mere afsides steder, hvor man kan have en strand helt for sig selv.
Kan godt smide et par billede op, hvor du kan se én af de øer jeg skriver om.

Jeg synes klubberne er fænomenale, og jeg elsker østeuropæiske piger, og dem er der i massevis i Pattaya.

Det er desuden vanskeligt at finde et hotel i centrum, hvor receptionen ikke råber only by the hour
når man spørger til prisen på et værelse:-)


Det scenarie kan jeg slet ikke kende, jeg ved selvfølgelig godt, at man mange steder kan leje et værelse 1 time, men er ALDRIG blevet spurgt om det er det jeg ønsker.
Enten er det pga. i opholder jeg i Soi 6, ellers er det fordi i render rundt med mange ludere?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Borger Louis
"Nu ved jeg ikke om det er pga. det er lang tid siden at du har været der, eller om det er pga. du tager derned uden for periode, altså om sommeren, at du primært finder gamle mænd i Pattaya."

Mht det sidste må jeg erkende at du har ret. Det var netop i sommerperioden forrige år at jeg var der. Det giver selvfølgelig en vis mening, at viben er anderledes mangfoldig i højsæsonen. Jeg er meget langt fra, at være moralsk ømskindet, men typer som dem i videoen her(http://www.youtube.com/w…er_embedded) skal helst ikke være det eneste der rammer indenfor min synsvidde når jeg er på ferie.


"Kan godt smide et par billede op, hvor du kan se én af de øer jeg skriver om."

Ko Chang?


Skrevet af Groundskeeper Willie
De typer er der også i højsæsonen, men det bliver opvejet af tusindvis af unge mennesker.
Klubberne er fyldt op til randen med feststemte unge mennesker, og det er kun på de små snuskede beværtninger, at du finder den stereotype sexturist.

Nej, Koh Chang ligger langt længere væk, og tager man dertil, så er det primært for at være der et par dage, da der er en del kørsel.
Koh Samet er at foretrække, hvis man gerne vil lidt væk fra det hele. Øen ligger tættere på, er smukkere, og der er langt flere thai´er på den ø, da der er en del fra Bangkok, som tager på weekendture til Koh Samet.

Øen jeg taler om er bl.a. Koh Lan. Der findes nogle enkelte små hoteller på øen, som iøvrigt ligger helt fantastisk, men øen bliver primært brugt til dagsture. Man tager afsted om morgenen, og tager hjem om eftermiddagen. Der sker nemlig intet om aftenen på øen.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Mascherano
Jeg undrer mig også lidt over din begejstring for byen. Jeg finder alle luderne og alt udenom ret frastødende. Det er meget fascinerende og jeg skal da nok besøge byen igen, men charmerende, det syens jeg virkelig ikke den er.
Der er helt sikkert positive ting ved byen, jeg synes bare desværre alle luderne og de gamle mænd lidt overskygger det. Det er jo vanvittigt hvor mange ludere der er nede ved stranden om aftenen!

Jeg var der selv sidste år i en uges tid. Har rejst en del i Thailand og jeg kan langt bedre lide andre steder.
"Happiness is only real when shared"
Skrevet af Groundskeeper Willie
Hver sin mening.
Jeg er heller ikke tiltrukket af ludere, jeg har som skrevet opholdt mig i Pattaya i 4 måneder, og har "kun" været sammen med 1 luder i den periode. Den eneste grund til, at jeg netop fandt hende tiltrækkende var, at hun var meget afvisende, det fandt jeg lidt spændende.
Bare det at få hende lokket med ud og spise, det tog en rum tid og en kraftig overtalelse. De 2 måneder jeg var i kontakt med hende, der havde hun heller ikke andre kunder.
Jeg talte med flere af de bosiddende dernede, og de havde også allesammen fået en afvisning af hende.
Hun gad kun folk som havde det rette udseende, en god personlighed, og så nogen som ikke kun var der pga. luderne.
Den eneste jeg oplevede var mere kostbar end hende, det var hendes veninde. Hun gad end ikke gå i seng med fyre, selvom hun arbejdede som luder.

De valgte i stedet, at leve for de penge de tjente på at arbejde i baren.

Jeg er i stedet sammen med nogle af turisterne i byen, bl.a. fra Rusland, og også fra Danmark. Dog var hende den danske pige jeg var sammen med nedern, bare spørg Cabra, hun var dog ikke så slem som hendes veninde "Chaplin".
De andre thailandske piger jeg har været sammen med dernede, de har haft en universitetsuddannelse bag sig, havde rigtig gode jobs, og boede langt mere luksuriøst end jeg nogensinde har gjort.
Så det kan sagtens lade sig gøre, at finde nogle gode piger i Pattaya, de var dog bosat i Hua Hin, som uden sammenligning må være Thailands mest røvsyge ferieby, så dem gider jeg ikke besøge igen.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af La mano de D10S
Der er flere ting der undrer mig.

For det første undrer overstående indlæg mig:
"Hun gad end ikke gå i seng med fyre, selvom hun arbejdede som luder.
De valgte i stedet, at leve for de penge de tjente på at arbejde i baren."

Det under mig lidt at hendes arbejdstitel bliver luder, når nu hun ikke går i seng med fyre, men tjener sine penge på at arbejde i baren. Ville det ikke være mere korrekt at kalde hende stripper, bartender, servitrice eller dørmand alt efter hvad hendes arbejde i baren var? eller betyder luder noget andet i Pattaya?


For det andet undrer gårsdagens nyhed fra Norge mig:

http://nyhederne.tv2.dk/…agedej.html

"Skolen har været i kontakt med en læge, som afviser, at det kan være sundhedsfarligt at spise en kage med sæd."

Hvorfor tror nordmænd at sæd er giftigt?
Skrevet af Groundskeeper Willie
De er jo ansat som ludere.
De er bare i det sjældne tilfælde, at deres forældre ikke er så fattige, at de behøver at gå med hvem som helst, så de kan sende penge hjem til forældrene.

Men som sagt, finder hun den helt rigtige, så går hun med personen, så titlen passer fint.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af elendil
Ligesom de fleste danske piger.
fck-medløber.
Skrevet af Groundskeeper Willie
... min tidligere stedfar på 50+ har fundet sammen med en 27-årig polsk pige (i Danmark), som er hamrende lækker. Hvordan fanden bærer han sig ad.

Kun lidt misundelig.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Bulletproff
På samme måde som folk i Pattaya?
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af Groundskeeper Willie
Nej. Så havde det givet langt mere mening.

Hun er en fornuftig pige med både uddannelse og job.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Groundskeeper Willie
VIASAT sammenligner FCK med Holger Danske.
Zlatan doesn\'t do auditions
annonce
0