Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller
Det giver selvfølgeligt mere mening, hvis kontrakterne er skruet sammen således, at f.eks. Kristian Bak har fået 12 mio. kr. og kun en symbolsk månedsløn.

Det må da også være et i forhold til likviditeten i klubberne? Det er da voldsomme beløb af udbetale på én gang.

Under alle omstændigheder nogle voldsomme udgifter for relativt ordinære spillere - og det værste er vel egentligt Kristian Bak-aftalen.

Han er da spillemæssigt langt bedre end Brøndby-fiaskoen, men den Madsen-aftalen blev trods alt indgået før finanskrisens indtog.

Man forstår da fint, hvorfor FCM er en dundrende underskudsforretning, selvom de har relativt høje transferindtægter, når man vil smide den slags penge efter Kristian Bak i krisetider.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af ChristianH.
... Tyrkiet kan slippe afsted med at give en kurdisk journalist 47 års fængsel.

http://kurdishrights.org…rs-in-jail/
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af trikztar
... man kan lyde så meget som Thom Yorke, uden faktisk at være Thom Yorke:

http://ekstrabladet.dk/m…1684395.ece
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Skrevet af Matias
... man bruger tre gange så meget tid på noget, som man har behov for. Jeg har lige været til et møde, der ud over mig som deltager, også havde en af mine kollegaer samt en repræsentant fra en mulig samarbejdspartner. Mødet gik i al sin enkelthed ud på, at få afdækket, om det kan betale sig at lave en supportaftale med en konsulentvirksomhed, som kan varetage vores opgaver på 2. level, for vores kunder - eller om vi (selv) skal ansætte to-tre stykker til samme formål. Skåret ind til benet, er det derfor et spørgsmål om simpel økonomi, mere end noget som helst andet. Og så selvfølgelig lige omkring den mulige samarbdspartners ekspertise, telefontider osv. Forhandlingerne om de dele var på plads efter 20-25 minutter, og vi fik et tilbud på, hvad firmaet kan tilbyde og til hvilken pris. Så skulle man næsten tro, man rejste sig, og sagde "Tak for i dag. Det var informativt. I hører fra os. Farvel" - men nej. Repræsentanten og min kollega begyndte at tjit tjatte om alt fra forskellige, uvæsentlige supportopgaver, teknologisk udvikling på so ein ding-niveau, mulig igangsættelse af (indtil videre) fiktive projekter osv. Det var helt væk. Og drønkedeligt. Snakken fortsatte i en time, og stemningen var bare ikke til, at jeg satte sidste punktum for mødet.

I det mindste løftede det sløret for, hvorfor jeg har tid til at være på bold.dk. Det er jo altid sjovt at finde ud af, her efter godt ti års frivillig afhængighed.
Skrevet af Klejne
Krokodil sker.

http://www.independent.c…ndent.co.uk

Eller, det vil sige, grundene til at folk misbruger det er ligetil, men...jeg fyldes med lige dele væmmelse og fascination.(nørdnørdnørdkemiker) Hvis i ikke lige skal spise foreløbigt så se evt. Krokodil addicts på google. Det...
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Halil
Det er fandme ulækkert.

Hvordan kan man få sig til at junke sig med det lort!?

Man ved jo, at man bliver fysisk fucked af det.

Helt krudtet af!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af brpe0309
FC Nordsjælland taber til et hold der hedder FC RESPECT UNITED, og over at man ikke har sørget for at de fangrupperinger var bedre adskilt. Helt ærligt en indendørstunering med så store rivaliserende hold indblandet.

http://www.ndr.de/sport/…cup167.html
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af Aka101
over at man kan kræve en folkeafstemning over et Tv-program:
http://v.tv2.dk/2012/01/…re/?forside

men voice BURDE oprette en folke afstemning om, hvem der synes at Nesma skulle tilbage
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Cheech
"Hvis i ikke lige skal spise foreløbigt så se evt. Krokodil addicts på google. Det..."

Jeg kunne ikke dy mig og googlede skidtet. Oh wow, browservinduet blev lukket hurtigt ned! Det lyder så også som fuldstændig absurde ting at putte i kroppen, alene "produktudviklingen" må have kostet en del liv.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Der Kaiser
At folk stadig gider hidse sig op over de ligegyldige døgnfluer, der er med i de forfærdelige talentshows....


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Cheech
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Kaffe
Owned!
Niddets arkivar
Skrevet af Geddar , moderator
...man kan finde på at tage 3000 kr. pr. 15 minutters kvalitative interview.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
... ikke tiltrækkeligt mange har fortalt de to, at de er hinandens bortadopterede søskende:
http://www.bt.dk/kendte/…l-vaere-far
Skrevet af 2.0
Matias:

Præcis! Jeg så dem på et ugeblad for et godt stykke tid siden og kunne næsten ikke tro på, hvad jeg så. Det er så vildt, så meget de ligner hinanden.

"Jeg elsker hende, fordi jeg ser mig selv i hende"-stilen.
Skrevet af toreadore
..voksne mennesker i fuldt alvor og fuld offentlighed skriver således:

"Jeg fatter ikke hvorfor der er så meget imod dette....har selv boet i Luxembourg...og det var dejligt at kun busser kunne køre visse steder...pga. trafikken....og ja..så i Paris, Belgien, Tyskland...man havde jo nærmest autobanen for sig selv....og så meget kostet det altså ikke....og måske vil det netop ske at man fik nogle bedre...autobaner...og ja..ikke så mange biler på vejene...kig efter hver morgen...kører der kun en i hver bil...hvilket bedre luft vi kunne få...smiler"
__________
Skrevet af Geddar , moderator
smiler
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af toreadore
"Var igår til et fantastisk møde med Clairvoyance - Tarot - som jeg synes er en spændende verden at udforske...fik af vide jeg bærer en masse energi og ja....med med min tilstedeværelse...kunne så godt bruge lidt her idag....smiler..."
__________
Skrevet af 2.0
Stop, tore. Udbredelse af tøsens kommentarer gør verden til et dårligere sted "af" være.
Skrevet af Moller
Jeg undrer mig, når en OECD-rapport kan være "breaking news!.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce
0