Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hts!
Så vil jeg gerne som den eneste sætte en finger i sandet. Hvis man ikke er mentalt på toppen, så kan 3 måneder alene i ikke vante omgivelser, hvor man har meget tid til sig selv og sine tanker være direkte farlige. Det er sådan angst og depressioner opstår.
Siger ikke at det sker for alle (Som en skriver er det individuelt), men jeg har set de ske (Eller ikke direkte da personen jo netop var alene afsted).
Eventyr og oplevelser tiltaler alle, men nydes altså mest med et lyst sind. Jeg ville nok arbejde på de ting der ligger dig nært i dine vante omgivelser et par måneder for derefter at drage på et eventyr når du er et bedre sted.

Hvis du alligevel tager afsted så pas på med at presse dig selv i planlægningen.. Det er så fandens nemt at sidde hjemme og planlægge de helt store oplevelser på "ægte" rejsemanér, men det er heller ikke nemt. Et presset sind har mindre overskud og stresses nemt og planlægning der byder på mindre søvn, usikre nætter og ubehagelige oplevelser kan være hårde at komme igennem, når du først står derude og opdager at du måske ikke lige på dagen er den verdensmand, du var hjemme foran computeren da billetterne blev booket.

Skrevet af jalokin
Alicante. Skal som udgangspunkt have min base i Torrevieja og Albir..

Er du stadig bosidende i Elche?
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af Soldatino
Ja, og bliver her nok noget tid endnu, hvad skal tiden bruges til denne gang?
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af pukledyret
@LL

Nu skriver du at du er fodboldspiller med en mulig karriere foran dig.

Hvad med at bruge et par måneder på at lære tricks og taktik fra dig til fattige børn og unge i et uland? Ofte kan det give stor mening og et friskt syn på tilværelsen hvis man hjælper andre mennesker.

Jeg kender et par gutter der gjorde det, og de fik fede og livsbekræftende oplevelser.

Så får du både bedre vejr, gode rejseoplevelser, og et nyt syn på livet i DK.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af Seifert
New Zealand. De mest venlige og imødekommende mennesker der findes. Fantastisk natur der giver uanede muligheder.

Og så laver de forbandet god vin, så en kæp i øret er du også sikret.
Skrevet af Hierrobar
Hey Lyngbylover....


Rejs ud og gør en forskel for andre mennesker...

MS kunne måske være noget...

Lad nu være med at finde dig selv ved at rejse til Las Vegas...


GØR EN FORSKEL
Skrevet af ardiles
Medmindre jeg husker helt galt, så var/er LL fodboldkarriere = Dommerkarriere
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Kaffe
LL er jo ikke deprimeret, og han lader ikke til at være på vippen, så mon ikke han klarer den, hvis han vælger at lave noget på egen hånd?
Nu var jeg godt nok afsted med min kone, som er mit yndlingsmenneske, men sidste års lange cykelrejse var for det første en kæmpe oplevelse, men endnu vigtigere var det 8-9 måneder helt uden alvorlige psykiske formdyk for mig. Det var ikke sket i mere end 10 år. Så det.

For nogle måneder siden var jeg til foredrag med en fyr, der havde cyklet jorden rundt helt alene på 4 år. Han beskrev sin tur fra Darwin til Sydney gennem outbacken som den klart mest fantastiske del af sin rejse. Måske skulle du overveje det. Totalt isolation og måske en følelse af forbundethed med naturen på rejsen og så en masse glade unge mennesker, når du når frem?

Alternativt vil jeg anbefale, at du slår dig på flasken.
Niddets arkivar
Skrevet af dons

man kan ikke flygte fra problemer eller sorger. de er der som oftest når man kommer hjem igen. når det er sagt så kan en længere tur til østen fx uberørte steder i filippinerne og vietnam gøre underværker. de har en helt anden opfattelse af tingene og især tid. kombiner evt. med new zealand eller australien. god tur.
crazy gang
Skrevet af Anders_Feilhaber
Nogle fede råd. Jeg er personligt selv gået i gang med at lære at sejle, for at jeg frem mod sommerferien kan komme lidt væk fra det hele og havet har altid tiltalt mig. Det eneste problem med at være til søs, i forhold til din plan er, at selve det at være til søs, tager en forbandet masse tid og kræver planlægning.

I mine øjne er det værste du kan gøre at have en plan, bare tag til et samlingssted(Goa er et godt bud) mød nogle mennesker og lad dig rive med - det er i hvert fald hvad jeg higer efter, hvis jeg bare kunne se bort fra alle mine pligter, ambitioner og tøsedrengsgen.

Derudover kan jeg godt anbefale øst-europa særligt Bosnien og Kroatien, som er utroligt smukt, desværre bare ikke rigtigt om efteråret/vinteren.
ARSENAL Guldøl Fi....lantropi?!?
Skrevet af Conte
Jeg vil også lige slå koldt vand i blodet mht. til at rejse ud hvis man lidt nede. Det er LL helt sikkert den bedste til at bedømme.

Derudover kunne en tur på Caminoen være en mulighed. Måske ikke lige årstiden pt., men bestemt en mulighed. Hvis det hele går i vasken og er øv, så er der ikke så langt hjem igen.

Australien og NZ er rigtigt gode bud hvis det skal være lige nu. Sommeren er lige om hjørnet.
Wir sind Pokal!
Skrevet af GIGGSYontheWING
"Alicante. Skal som udgangspunkt have min base i Torrevieja og Albir.."

Det er godt nok også et dejligt område.

Har familie der bor i Balsicas ved San Javier, så er dernede en håndfuld gange om året. Har været til middag et par gange i Torrevieja et par gange. Super hyggelig by.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Lyngbylover
Tusind tak for de mange konstruktive, farverige og seriøse forslag so far - en sand fornøjelse. Keep ´em coming, selvom Sydamerika og NZ ligner et udbrud, der holder hjem :-)

Jeg balancerer på ingen måde på randen af en depression. Mange mennesker har afgjort stået i værre situationer end min, og hvis man tager den positive hat på, så finder kærligheden sgu´ nok vej igen, som den sådan ca. har gjort hvert eneste år siden gymnasietiden.

Fodboldmæssigt har jeg mange år i mig endnu, så det handler udelukkende om viljestyrke og evnen til at komme tilbage fra et nederlag. Jeg har en gigantisk optimeringsmentalitet, så det hele skal nok gå - såmænd også uden en rejse. At jeg så har fået tilbuddet er det bare at føle sig lykkelig over.

Skrevet af Alta Tensione
Nu du nævner du står på ski på 15. år, er det så fordi du har overvejet 3 måneder som skibums? I så fald har nogle venner anbefalet Whistler til mig, som de synes var helt igennem fantastisk.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Lyngbylover
Alta:

Ganske, ganske afgjort også værd at tage med, hvis man skulle ofre varmen og begive sig ud på pisterne. Whistler og Banff ville være drømmedestinationer.
Skrevet af Inuk.
Lyngbylover

Find 2 fuldtidsjob, eller 1½. Det holder dig igang og giver finanskrisen en på trynen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Cheech
Sådan Inuk. Du ville blive en fantastisk ernæringsrådgiver.

- Jeg er laktoseintolerant og søger et sundt alternativ til hvidt brød til morgenmad. Findes der sundt, groft knækbrød for eksempel?
- Du skal spise yoghurt. Med hindbærsmag.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Curtis
Hvad med at rejse til Afrika og arbejde for fx Mellemfolkeligt Samvirke? Det er sgu lidt af en udfordring.

Alternativt, så find en at rejse med (som også er blevet foreslået), og lad være med at planlægge turen ihjel. Nogle af de fedeste rejser er, efter min mening, når man ikke "skal" 100 ting, men kan tage det i et nogenlunde roligt tempo (men det afhænger sgu også lidt af ens gemyt).

HVIS du finder en at rejse rundt med i 3 måneder, så sørg for guds skyld for at I kan udholde hinanden og har samme forventninger og ønsker til turen.
Skrevet af Lyngbylover
Tak for de fantastisk mange gode tips. Sydamerika lokker uendeligt meget og har altid gjort det, så umiddelbart er jeg hooked her, evt. med en afstikker til NZ et par uger. Jeg sætter mig ned med min Papa i nærmeste fremtid og diskuterer planlægningen over en solid burger og et par øl.
Skrevet af Saint
Eventuelt kunne man os anbefale Sicilien, der er muligheder for at slå sig ned og skabe sig en base og så se naturen og opleve den kultur der er der nede, som er meget familier og passioneret.

Slår du der ned på den sydvestlige del af øen, er der endvidere en fantastisk mulighed for at se og opleve den gamle kultur og se store vidunder i fred og ro, med mulighed for at besøge den mere moderne østkyst.
(...)
annonce
0