Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg vil også lige slå koldt vand i blodet mht. til at rejse ud hvis man lidt nede. Det er LL helt sikkert den bedste til at bedømme.

Derudover kunne en tur på Caminoen være en mulighed. Måske ikke lige årstiden pt., men bestemt en mulighed. Hvis det hele går i vasken og er øv, så er der ikke så langt hjem igen.

Australien og NZ er rigtigt gode bud hvis det skal være lige nu. Sommeren er lige om hjørnet.
Wir sind Pokal!
"Alicante. Skal som udgangspunkt have min base i Torrevieja og Albir.."

Det er godt nok også et dejligt område.

Har familie der bor i Balsicas ved San Javier, så er dernede en håndfuld gange om året. Har været til middag et par gange i Torrevieja et par gange. Super hyggelig by.
"Wonder, and it's no wonder"
Tusind tak for de mange konstruktive, farverige og seriøse forslag so far - en sand fornøjelse. Keep ´em coming, selvom Sydamerika og NZ ligner et udbrud, der holder hjem :-)

Jeg balancerer på ingen måde på randen af en depression. Mange mennesker har afgjort stået i værre situationer end min, og hvis man tager den positive hat på, så finder kærligheden sgu´ nok vej igen, som den sådan ca. har gjort hvert eneste år siden gymnasietiden.

Fodboldmæssigt har jeg mange år i mig endnu, så det handler udelukkende om viljestyrke og evnen til at komme tilbage fra et nederlag. Jeg har en gigantisk optimeringsmentalitet, så det hele skal nok gå - såmænd også uden en rejse. At jeg så har fået tilbuddet er det bare at føle sig lykkelig over.

Nu du nævner du står på ski på 15. år, er det så fordi du har overvejet 3 måneder som skibums? I så fald har nogle venner anbefalet Whistler til mig, som de synes var helt igennem fantastisk.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Alta:

Ganske, ganske afgjort også værd at tage med, hvis man skulle ofre varmen og begive sig ud på pisterne. Whistler og Banff ville være drømmedestinationer.
Lyngbylover

Find 2 fuldtidsjob, eller 1½. Det holder dig igang og giver finanskrisen en på trynen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Sådan Inuk. Du ville blive en fantastisk ernæringsrådgiver.

- Jeg er laktoseintolerant og søger et sundt alternativ til hvidt brød til morgenmad. Findes der sundt, groft knækbrød for eksempel?
- Du skal spise yoghurt. Med hindbærsmag.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Hvad med at rejse til Afrika og arbejde for fx Mellemfolkeligt Samvirke? Det er sgu lidt af en udfordring.

Alternativt, så find en at rejse med (som også er blevet foreslået), og lad være med at planlægge turen ihjel. Nogle af de fedeste rejser er, efter min mening, når man ikke "skal" 100 ting, men kan tage det i et nogenlunde roligt tempo (men det afhænger sgu også lidt af ens gemyt).

HVIS du finder en at rejse rundt med i 3 måneder, så sørg for guds skyld for at I kan udholde hinanden og har samme forventninger og ønsker til turen.
Tak for de fantastisk mange gode tips. Sydamerika lokker uendeligt meget og har altid gjort det, så umiddelbart er jeg hooked her, evt. med en afstikker til NZ et par uger. Jeg sætter mig ned med min Papa i nærmeste fremtid og diskuterer planlægningen over en solid burger og et par øl.
Eventuelt kunne man os anbefale Sicilien, der er muligheder for at slå sig ned og skabe sig en base og så se naturen og opleve den kultur der er der nede, som er meget familier og passioneret.

Slår du der ned på den sydvestlige del af øen, er der endvidere en fantastisk mulighed for at se og opleve den gamle kultur og se store vidunder i fred og ro, med mulighed for at besøge den mere moderne østkyst.
(...)
annonce