Snak

Mere indhold efter annoncen
Så vil jeg gerne som den eneste sætte en finger i sandet. Hvis man ikke er mentalt på toppen, så kan 3 måneder alene i ikke vante omgivelser, hvor man har meget tid til sig selv og sine tanker være direkte farlige. Det er sådan angst og depressioner opstår.
Siger ikke at det sker for alle (Som en skriver er det individuelt), men jeg har set de ske (Eller ikke direkte da personen jo netop var alene afsted).
Eventyr og oplevelser tiltaler alle, men nydes altså mest med et lyst sind. Jeg ville nok arbejde på de ting der ligger dig nært i dine vante omgivelser et par måneder for derefter at drage på et eventyr når du er et bedre sted.

Hvis du alligevel tager afsted så pas på med at presse dig selv i planlægningen.. Det er så fandens nemt at sidde hjemme og planlægge de helt store oplevelser på "ægte" rejsemanér, men det er heller ikke nemt. Et presset sind har mindre overskud og stresses nemt og planlægning der byder på mindre søvn, usikre nætter og ubehagelige oplevelser kan være hårde at komme igennem, når du først står derude og opdager at du måske ikke lige på dagen er den verdensmand, du var hjemme foran computeren da billetterne blev booket.

Alicante. Skal som udgangspunkt have min base i Torrevieja og Albir..

Er du stadig bosidende i Elche?
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Ja, og bliver her nok noget tid endnu, hvad skal tiden bruges til denne gang?
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
@LL

Nu skriver du at du er fodboldspiller med en mulig karriere foran dig.

Hvad med at bruge et par måneder på at lære tricks og taktik fra dig til fattige børn og unge i et uland? Ofte kan det give stor mening og et friskt syn på tilværelsen hvis man hjælper andre mennesker.

Jeg kender et par gutter der gjorde det, og de fik fede og livsbekræftende oplevelser.

Så får du både bedre vejr, gode rejseoplevelser, og et nyt syn på livet i DK.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
New Zealand. De mest venlige og imødekommende mennesker der findes. Fantastisk natur der giver uanede muligheder.

Og så laver de forbandet god vin, så en kæp i øret er du også sikret.
Hey Lyngbylover....


Rejs ud og gør en forskel for andre mennesker...

MS kunne måske være noget...

Lad nu være med at finde dig selv ved at rejse til Las Vegas...


GØR EN FORSKEL
Medmindre jeg husker helt galt, så var/er LL fodboldkarriere = Dommerkarriere
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
LL er jo ikke deprimeret, og han lader ikke til at være på vippen, så mon ikke han klarer den, hvis han vælger at lave noget på egen hånd?
Nu var jeg godt nok afsted med min kone, som er mit yndlingsmenneske, men sidste års lange cykelrejse var for det første en kæmpe oplevelse, men endnu vigtigere var det 8-9 måneder helt uden alvorlige psykiske formdyk for mig. Det var ikke sket i mere end 10 år. Så det.

For nogle måneder siden var jeg til foredrag med en fyr, der havde cyklet jorden rundt helt alene på 4 år. Han beskrev sin tur fra Darwin til Sydney gennem outbacken som den klart mest fantastiske del af sin rejse. Måske skulle du overveje det. Totalt isolation og måske en følelse af forbundethed med naturen på rejsen og så en masse glade unge mennesker, når du når frem?

Alternativt vil jeg anbefale, at du slår dig på flasken.
Niddets arkivar

man kan ikke flygte fra problemer eller sorger. de er der som oftest når man kommer hjem igen. når det er sagt så kan en længere tur til østen fx uberørte steder i filippinerne og vietnam gøre underværker. de har en helt anden opfattelse af tingene og især tid. kombiner evt. med new zealand eller australien. god tur.
crazy gang
Nogle fede råd. Jeg er personligt selv gået i gang med at lære at sejle, for at jeg frem mod sommerferien kan komme lidt væk fra det hele og havet har altid tiltalt mig. Det eneste problem med at være til søs, i forhold til din plan er, at selve det at være til søs, tager en forbandet masse tid og kræver planlægning.

I mine øjne er det værste du kan gøre at have en plan, bare tag til et samlingssted(Goa er et godt bud) mød nogle mennesker og lad dig rive med - det er i hvert fald hvad jeg higer efter, hvis jeg bare kunne se bort fra alle mine pligter, ambitioner og tøsedrengsgen.

Derudover kan jeg godt anbefale øst-europa særligt Bosnien og Kroatien, som er utroligt smukt, desværre bare ikke rigtigt om efteråret/vinteren.
ARSENAL Guldøl Fi....lantropi?!?
annonce