Snak

Mere indhold efter annoncen

Kjeld Tolstrup død!?!

tir 22. mar 2011
Det er sgu overraskende for mig. Vidste slet ikke han var syg. Ham kunne jeg virkelig godt lide. Han formåede at gøre ikke-mainstream musik interessant.
Kæmpe tab synes jeg. ØV.

http://ekstrabladet.dk/m…1523734.ece
Den havde jeg sgu heller ikke lige set komme. Læste et aktuelt interview med ham for nylig, hvor det ikke fremgik at han var syg.

Ungabunga om fredagen med ham og Le var b.la. fint at lytte til, når man ind imellem skippede byturen.

HIF
Trist.

Vidste heller ikke han var syg -men havde dog lagt mærke til at hans fraværsprocent på Unga Bunga-vært var dog kraftigt stigende.
Hvil I Fred.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Okay! Jeg troede han var forfatter, da jeg så navnet, så mit kendskab har åbenbart været begrænset.

Alt det bedste til familie og venner herfra!
Mvh.
et stort stort tab. en pionér på den danske dj-scene er død. man burde have båndet nogle flere af hans radiosessions.
gik i seng efter første halvleg
Det kom også som noget af en overraskelse for mig.

Nogen der ved hvad han fejlede?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
RIP
Wise Men Say...
Det er jo ikke til at bære. Værten på det eneste radioshow, jeg lytter fast til, dette sjove, inspirerende, rare, charmerende, åbensindede og inden for musik alvidende menneske, er væk. Hvor er det dog en sorgens dag.
Kombinationen af dårligt hjerte og for mange stoffer har næppe været god. Jeg har aldrig brudt mig om musikken, men man kan kun beundre hans engagement.
I er så søde allesammen
Mindes alle de lange timer med Kjeld, på P3. Hver (næsten) Fredag. Jeg tør ikke tænke på hvad der sker med Unga-Bunga nu.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
annonce