Snak

Mere indhold efter annoncen
Hypen omkring Le Gammeltoft, Camilla Jane Lea og andre P3-musiksnobtyper var i øvrigt uhyre berettiget, og er det fortsat. Det er betænkelig i hvilken grad P3 skal smagsdomme som licensfinansieret. Og så fokuserer man på kristendommen som et problem for DR-koncernen? Pjat!
Mvh.
For mig at se er smagsdommeri i licensfinansieret regi ikke et problem. Det er dårlig smag derimod, og dette har de to jo så rigeligt af.
En af de spørgsmål, jeg gerne ville have hørt ham besvare, var, hvordan han kunne fortsætte med at finde gejsten. Som jeg ser ham, fungerede han i samme grad som anmelder, som de folk, der anmelder litteratur, gør det. Den eneste forskel var, at han i udvælgelsesprocessen kunne sie de numre fra, han ikke syntes om. Det er dog en kendt sag, at smagsdommeri i længden bliver trættende for smagsdommeren selv.

I forbindelse med den litterære fejde mellem Bukhahl og Ib Michael skrev Politikens Bjørn Bredahl en ganske interessant kronik, hvor han citerede afdøde Tom Kristensen for følgende:

"Kritikeren har sin egen dagsorden, som han vurderer en bog (plade) i forhold til, mens anmelderen vurderer en bog (plade) på bogens præmisser. Kritikeren har altså en principielt anliggende, mens anmelderen er en journalistisk formidler."Som Bukdahl vist har været inde på, så er Tom Kristensens definition på "anmelderen" nærmest en selvkarakteristik, idet Kristensen i hvert fald i sit senere virke netop var eksponent for den masseproducerede gennemsnitligt Politiken-kedeligt Bredahlske anmeldelse, som Pibe ikke gider at bruge tid på.

Så var Tolstrup efter min mening langt mere kompromisløs.

Unga Bunga får vel lov til at fortsætte med Le Gammeltoft, som i øvrigt forekom at være "lukket" ind, fordi KT sad og kedede sig fredag aften, og derfor ikke ville sige nej til en langlemmet semiblondines selskab.

Kenneth Bager mangler spændvidde som arvtager for KT, imo. Så er Djuna Barnes et bedre bud, om end der måske ville gå lidt rigeligt ironisk tungsind i den med hende ved roret. Man kan sige, at hvor Bager er for meget en gøgler-kjeld, er Djuna B nok en skære-sig-i-armen-kjeld.

Kusk

Radio/TV uden holdning er røvsygt. Helst så mange holdninger som muligt.


Camilla Jane Lea har i øvrigt en god smag - det kan man kun have, når man er mangeårig Cure-fan!
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
danos, sidst jeg så robert smith sad han med touperet elizabeth taylor-hår, i dametøj, snakkede fodbold (liverpool var det vidst) og var blevet tyk af at spise slik.
gik i seng efter første halvleg
UB: Og hvad er problemet?

- Det lyder da som om han laver det han har lyst til.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
uden_benskinner

Og?

Han er i øvrigt stor fan af Queens Park Rangers.
Han kan meget vel have lånt en af konens kjoler ligesom han render rundt med læbestift og touperet hår, når han er ude at handle ind..Nemlig.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Radio/TV uden holdning er røvsygt. Helst så mange holdninger som muligt.


Jeg er fuldstændig enig. Derfor er det jo også påfaldende desangående, at det jo ikke just er mangfoldigheden, der præger DR´s tilgang til musik - P3 er værst, men også P4 er i den grad ramt af problemet.

Det er jo temmeligt sigende, at noget af det mest sælgende musik herhjemme ikke må få plads i den danske statsradio!

Camilla Jane Lea har i øvrigt en god smag - det kan man kun have, når man er mangeårig Cure-fan!


Jeg kender desværre ikke bandet.
Mvh.
Kusk, hvordan kan du brokke dig over smagsdommere, når du aldrig har hørt om The Cure? For fanden, knægt.
"Camilla Jane Lea har i øvrigt en god smag - det kan man kun have, når man er mangeårig Cure-fan!"

- Jeg tror du overvurderer den del en smule, Danos. Når man er fan af alt hvad der på et tidspunkt er kult eller hipt - herunder The Cure - går den gode smag af det, og bliver afløst af en mistanke om påtagethed.

Pibe. Jeg ser slet ikke Kenneth Bager som afløser for Kjeld Tolstrup. Og jeg tror heller ikke han hverken ville eller har tid. Sammenligningen gik udelukkende på de tos evner til at formidle deres (musik-)interesse, så den fangede deres lyttere. Kenneth Bager var radiovært på P3 i slut 80´erne, start 90´erne. Det var hans tid (om end han ikke er meget ældre end Kjeld Tolstrup).
annonce