Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nubian
@amorbavian

SPOILER ALERT :-)

" Desuden kan man også tænke sig, at når han slipper, så er det ikke nødvendigvis en personificeret ondskab (hverken som mand eller røg), der vil gå rundt og slå ihjel, men måske generelt (endnu) mere ondskab i verden. "

Jeg tror også det er det der er tanken. Jeg kan kun se én anden mulighed i hvert fald. Altså udover at det er et writer fuck-up.

Problemet er så efter min overbevisning at denne variant ikke er "ond nok" i forhold til det hype den har fået gennem alle sæsoner af Lost. Hvad så hvis Locke er en slem fyr i den virkelige verden? At det skulle betyde "the end of the world as we know it" som Widmore og Dogen siger, synes at være en kende overdrevet. For at sige det mildt. Går han over for et rødt lys, så er den skid jo slået alligevel.

Den anden mulighed du indirekte skriver er at det kommer bag på Smokie at Hume-tricket ikke virker efter hans hensigt. Han virker trods alt overrasket over sin dødelighed. Er dette rigtigt, så har alle altså antaget noget forkert. Smokie, Jacob, Dogen, Widmore, etc. etc. har antaget at hvis han forlod øen ville han stadig være "evil incarnated" med alt hvad der der følger. Alle tog fejl og blev snydt. Lidt ligesom seerne.
See it's a positive force which guides my course It ain't Little Bo Peep, who's sheep Little lost It's the Tribe, the God Tribe of Shabazz First on the planet Earth, but definite to be the last
Skrevet af Nubian
@romer

"Synes også, der mangler for mange svar. Fx:
1) Hvad er ”the hatch”?
2) Hvad er dharma- initiative? Hvem sender mad til Øen?
3) Hvor kommer Isbjørnene fra og hvorfor kan de findes i ørknen ved en oldtidsudgravning
4) Hvad er Whitmore’s rolle og hvorfor er han uvenner med Linus. Hvorfor sender Whitmore Martin Keamy og resten af gruppen?
5) Hvem er de personer Said snigmyrder for Linus?
6) Hvorfor kunne der ikke fødes børn på øen, og hvorfor blev alle børn kidnappet?
7) Historien om Walt: hvorfor ser vi ham i junglen inden de 2 grupper forenes? Smokemonster kan kun tage form af døde personer, Walt er ikke død. Hvad med Walts speciale evner?
"


Man kan nå op på 100 af dem her :-) Og det er afgjort ok at alt ikke udpensles. Det er så at sige i seriens ånd. Udover det med Smokie jeg har tærsket rundt i her, så finder jeg 2) og 7) af dine her for ringe af forfatterne.

En isbjørn, hvorfor ikke. Vi taler om en serie hvor en mand kan gå ned i en brønd, dreje på iset hjul, flytte øen i 4D, og lande i en ørken i Tunesien :-) Givet de ting, er jeg villig til at se gennem fingre med en isbjørn. Eller to.

Derimod er f.eks. Dharma fooddrops en skandale. Øen er i store træk umulig at finde medmindre Jacob henter dig, og den kan flytte rundt i 4 dimensioner. For at kunne smide leverancer ned på øen skal man altså have temmelig meget viden om alt. Eneste mulighed er at det er Eloise Hawking der i kraft af the Lamp Post station kan orkestrere dette. Men hvorfor og hvordan? Da Lamppost introduceres er det i forbindelse med the Oceanic Six´ retur til øen som kun kan gøres ved at et nyt crash. Hvorfor ikke bare sætte dem på et af leverance-flyene ? Givet at det er Eloise der står bag. Hvad det så logisk ikke kan være.

Problemet med den slags er at drops´ene øger mystikken og konspirationen hvilket er essensen af Lost. Når den slags bare ignoreres (fordi det ikke giver mening) så mister serien noget.

Walt er jeg overbevist om var et plottwist de bare gik bort fra. Frustrerende, men ikke essentiel for selve historien. Det er de ting der er essentielle som ikke giver mening, som f.eks. ovenstående og Smokie, der virkelig ødelægger det for mig. Det og så sæson 6 med dens latterlige nyopfundne flashsideways univers hvilket kulminerer i en kvalmefremkaldende uber-amerikansk slutning i kirken.
See it's a positive force which guides my course It ain't Little Bo Peep, who's sheep Little lost It's the Tribe, the God Tribe of Shabazz First on the planet Earth, but definite to be the last
Skrevet af Duck
Damon Lindelorf snakker LOST:
http://tv.yahoo.com/news…31.html#twt

Abrams liked the idea, and also had another: "´There should be a hatch on this island! They spend the entire season trying to get it open. And there should be these other people on the island,´" Lindelof recalled Abrams saying. "And I´m like, ´´We can call them The Others.´ And he´s like, ´They should hear this noise out there in the jungle.´ And I´m like, ´What´s the noise?´ And he´s like, ´I don´t...know. They´re never going to pick this thing up anyway.´"

Haha!
Skrevet af Kemosabe
Namaste!

Nu ved jeg godt, at jeg er mange år bagefter her, men eftersom hele serien lå frit tilgængelig på TDC´s TV-platform (under 100 serier) tænkte jeg, at jeg ville give den en chance og var hooked fra starten.

121 afsnit og mange, mange timers TV senere må jeg sige, at jeg ikke har fortrudt det. Det er virkelig en vellavet serie og selvom slutningen naturligvis stadig lader en del spørgsmål stå ubesvaret, synes jeg alligevel det var en flot og passende afslutning.

Hvad skal jeg nu se?
Skrevet af Sir , moderator
Ville ønske der var noget der havde fanget mig som sæson 2-4 i Lost gjorde. Du skal vel se Game of thrones.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kemosabe
Game of Thrones er jeg igang med og den er god. Den har også en vigtig ingrediens, som man til tider savnede i Lost: Patter. Jeg har dog læst bøgerne, så det lægger jo lidt en dæmper på spændingen.

Jeg må iøvrigt være den eneste i verden, der ikke blev fanget af Sopranos. Jeg så 3-4 episoder og kom aldrig videre.

Mad Men og The Wire har jeg endnu til gode at se, så der er måske et par åbenlyse muligheder.
Skrevet af Sir , moderator
Haha det er præcis det samme som mig. Alle snakker om The Wire men jeg kan bare ikke komme i gang. Samme gælder for Sopranos.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg må iøvrigt være den eneste i verden, der ikke blev fanget af Sopranos. Jeg så 3-4 episoder og kom aldrig videre."

Nope - har også set et par afsnit uden gevinst.

Mangler også en god serie pt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Mr. Pink

Hvad med The Shield og/eller Sons Of Anarchy?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af qanatoli
Jeg kan slet ikke se lyset i Mad Men. Bevares, den er vildt flot, men jeg synes ikke den har meget at byde på ud over look og stemning.

The Wire til gengæld, den sparker røv. Se at komme i gang med den, hvis ikke den er set.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Ill
Oz, Sopranos og Breaking Bad er tre af de eneste serier, der har fanget min interesse ligeså meget som Lost gjorde. Meget forskellige serier, men jeg har bred smag når det kommer til serier.

Jeg er sikker på at The Walking Dead også ville fange min interesse hvis jeg var bare lidt interesseret i det der zombie-miljø. Falling Skies (aliens) er mere min smag, men jeg tror The Walking Dead er mere gennemført. Den får i hvert fald en del rosende ord fra de fleste.

Populære serier som Game of Thrones og The Wire har desværre ikke rigtig fanget mig. The Wire får et ekstra forsøg på et tidspunkt.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af amorbavian
Jeg blev presset til at se THE WIRE af bold komiteen i serie-tråden, og den kan kun anbefales. Fremragende serie. No. 2 efter Sopranos på generel-kvalitet-skalaen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Kemosabe
Så må jeg jo til at prøve The Wire og se om jeg bider på.

Igår ordnede jeg lige de to sidste afsnit af Dexter, og jeg følte mig fint underholdt, selvom der selvfølgelig kan argumenteres for, at konceptet er ved at være lidt slidt.

To serier færdiggjort på to dage. Sådan! Det kører for mig for tiden.
Skrevet af Ill
Igår ordnede jeg lige de to sidste afsnit af Dexter, og jeg følte mig fint underholdt, selvom der selvfølgelig kan argumenteres for, at konceptet er ved at være lidt slidt.

Jeg synes lidt er en underdrivelse. Heldigvis lægger sæsonafslutningen på sæson 7 op til en spændende sidste sæson.

Det mest bemærkelsesværdige er Dexters rivende udvikling som person og som morder. Den har også været længe undervejs. Uden denne havde sæson 7 været spild af tid for mig.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Emilfu
Rome kan varmt anbefales.

Den serie er genial..
Skrevet af Flying Dutchman
Rome er kanon! Det er dejligt med en serie, der viser det romerske samfund som det var, og ikke som Hollywood ellers har ladet det fremstå - folk i hvide lagener, der snakker klogt og forgifter hinanden. Det er også fedt, at historiske personager i ny og næ flyder ind og ud af hovedhistorien.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemosabe
Rome har jeg set, og det er efterhånden et par år siden, så jeg husker ikke serien i detaljer. Om den så er mere historisk korrekt end Asterix, vil jeg nødigt kloge mig på, men jeg købte ihvertfald box-sættet, så noget må have virket for mig.

Det eneste andet dvd-sæt, jeg ejer, er "En Bande af Brødre", som jeg fik i julegave og som kedede mig bravt. Det var mest bare folk i army-gear, der ligger i et hul i jorden i dårligt vejr og brøler på morfin. Utvivlsomt realistisk, men det blev bare lidt ensformigt, synes jeg.
annonce
0