Snak

Mere indhold efter annoncen

Lost !

fre 14. dec 2007
Kun omkring 50 dage til sæson 4 kommer ! :D
- Nogen andre der nørder LOST? :D
- Genial Serie! (:
Mangler at se sæson 3 og ja det er en fed serie. Den og Prison Break er de eneste serier jeg har gidet at følge med i, de sidste mange år.
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Også de eneste serier der rigtigt har fanget mig.. Du ku ønske dig sæson 3 i julegave? :D (: Den slutter rigtig genialt ihvertfald.. :D

Prison Break er jeg totalt gået i stå i.

Jeg så season 1 + ½ af 2. Så døde interessen FULDSTÆNDIGT. Den rager mig nu.

Fed serie, men plottet kan ikke bære flere sæsoner uden at blive ensformigt. I hvert fald efter min mening.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Fed serie, men plottet kan ikke bære flere sæsoner uden at blive ensformigt. I hvert fald efter min mening.


Jeg har det på nøjagtig samme måde, men sidder dog forsat trofast foran skærmen. Men jeg begynder at blive lidt ærgerlig over, at de ikke snart kommer videre eller får lukket serien ordentligt, så ikke det det ender med at blive pinligt at se på.
På pikken...
Der er trailer til sæson 4 på nettet. Youtube fx. Den er kort, og afslører ikke noget som sådan, men det afholder selvfølgelig ikke fans fra at diskutere hvert eneste klip, og der ER da også noget at diskutere. Skal ses.

Det nyeste "mobisode" viser nye sider af Walt. Hver mandag kommer der en ny mobisode på 2-3 minutter på abc.com. Disse klip er lavet til fans, og kommer kun på internettet.

Hvis nu bare de kunne få afblæst den FUCKING strejke blandt forfatterne, så det ikke går ud over LOST! Oprindeligt planlagt til at starte i februar og køre 16 uger i træk. Men premieren må måske udsættes til april, eller sæsonen må afkortes. Det sidste skete jo for HEROES, hvor de var nødt til at afslutte 2. sæson tidligere end planlagt, da de ikke havde flere scripts at arbejde med til nye afsnit.(Og det var ikke en success, sæsonfinalen var en katastrofe).

Jeg ser helst at de udsætter premieren på 4. sæson af LOST, så længe det er nødvendigt for at de kan sende alle 16 afsnit i sæsonen i træk. Hellere vente og få alle i træk, end starte i februar for så at måtte se dem enten korte sæsonen ned eller holde den mid-season-pause som de så gerne vil undgå.

LOST Rox! Prison Break(2. og 3. sæson) Sux!
Ville klart være fedest at sende alle 16 i træk ja, og har tjekket Traileren! Det ser godt ud, selvom den er kort, men gode klip, og glæder mig til at se hvem de er dem der kommer til øen :D hvis de kommer.. :D

- Glæder mig også til at se hvem fanden der var i den kiste JAck græd over i sæson finalen af 3. sæson (:
Bliver der kun 16 afsnit i sæson 4 af lost ?
Supra Societatem nemo
Det jeg ret sikker på ja.. Desværre.. Men det er ikke sidste sæson heldigvis (:
Okay, takker for svaret...
Supra Societatem nemo
Lost er den eneste serie i laaang tid, der for alvor har fanget mig - Jeg har set samtlige afsnit, men under sæson 3 var jeg ved at miste interessen, men holdt dog ved.
Jeg synes det er gået lidt ned ad bakke og jeg håber, at Sæson 4 bliver den sidste.
Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
annonce