Snak

Mere indhold efter annoncen
Som jeg skrev, jeg bliver nød til at se slutningen på lortet. Det er det, serien gør så godt, fanger dig tidligt. Og der er altid John Locke!

Jack = superb? My god!

Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Afsnit 6 sæson 5 viser fint hvad jeg mener med at det bliver langtrukkent og mange scener bliver ren tidsspild

Disse adjektiver gengiver du, som om jeg har brugt dem på alle sæsonerne.
Men godt for dig, hvis du kunne mærke spændingen i det afsnit..og synd for mig..

EDIT: Forstå mig ret, det er jo stadig spændende for mig at se, hvordan de runder af. Det er vel klart? Men tempoet og dermed spændingen er ikke nær det samme som i starten (jvf. sidste afsnit). Det var netop det tempo, spænding, og cliffhangers i hvert afsnit, der var eminent i starten og som serien er kendt for. Dette er dalet gevaldigt, som tiden er skredet.
Derfor ser jeg det mere af nød nu, kan jeg vist sige, hvor jeg i starten var meget mere opsat for at se det næste afsnit. Derfor var det godt at jeg først begyndte at se det, da 3 sæson var ved at være slut, så jeg kunne hurtigt se mange afsnit i træk. :) For jeg er ikke god tid at følge en vis kanals tidsplan - det skal sgu gå efter min egen!

Jeg vil også tilføje at flere af personerne nu er så "exploited", at de er vandrende clicheer. Altså der er ikke mere i deres karakter og i deres personlighed, som er interessant at se. F.eks. Sawyer og Jack. Jacks forbindelse til det hele er da i det mindste interessant, mens Sawyer er en gentagelse på gentagelse på gentagelse...desværre...indtil videre...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Du skrev om 4. sæson:
"Tja, saa vidt jeg kan skille dem ad, så er den bedre end 3´eren. Men ikke meget mere. Langtrukken, flere spørgsmål end svar (på det tidspunkt vil jeg gerne have svar), og dermed irriterende."

..og da 4. sæson er den hvor historien flytter sig fremad hurtigst, ja så er der jo ikke langt til at konkludere at du dermed talte i mere generelle vendinger om seriens stil som sådan. Men jeg beklager hvis det var forkert opfattet.

Jack er ikke din gud nej, men han er en formidabel karakter. En hverdagens helt om man vil.
Tjek min edit.

Det kan være at jeg husker forkert mht. sæson 4. Indtil videre holder jeg dog på at det var der, at jeg synes at spændingen begyndte at dale, der blev kogt for meget suppe på samme boller.

En hverdagens helt om man vil.

Tjek min edit.
Jeg forstår ikke at du stadig syntes at han er spændende.

At han er den helterolle er en helt anden irritationsmoment for mig, ud over hans tomme persona, men det var det fra starten af. Jeg hader "hverdags helte" som er karikatureret til uigenkendelighed, som så hårdt prøver at være "korrekte", at de ikke kan finde ud af at tage rigtige valg, hvis de bare strider lidt imod det "normale" og vante.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Det ændrer vel ikke på, at Charlie kunne have undgået at dø?
Selvfølgelig kunne han have undgået at dø, ligesom andre kunne have undgået at dø så kan man jo blive ved og selvfølgelig var det 90% af vejen for Claire´s skyld han gjorde det, men mindes nu også, at han havde et bånd til Desmond, Locke og Hurley, så jeg tror nu ikke på den med, at det kun er for Claire´s skyld, men hver sin smag jo.
Og at sammenligne Charlie´s heroiske død og Ana Lucia´s død den er helt ude i hampen, da hun blir nakket af Michael for at komme frem til Ben. Skulle hun ikke have været skrevet ud af serien, havde han bare taget hende som gidsel sikkert og smidt hende ind i rummet og Ben ud.

Att lll: Ja ser frem til sæson 5, for jeg synes jeg sidder med mange ubesvarede spæørgsmål lige nu, som jeg dirrer af spænding for at finde eller få svaret på i den sæson.
der blev kogt for meget suppe på samme boller.

Jeg vil give dig ret i, at der har været tider i serien, hvor der bliver kogt for meget suppe på samme boller, men det er da absolut ikke i sæson 4.
Den flytter sig da netop igennem mange forskellige elementer i seriens komplekse verden og stiller spørgsmål, som svarene ikke er kommet frem på endnu og samtidig var der da fuld tempo på geden hele sæsonen.

Hvis der er noget i en sæson der kører død i for meget suppe på samme boller, så er det da i sæson 2.
Tryk på knappen, tryk ikke på knappen, tag chancen lad uret køre ned, ej tryk på knappen, ej lad uret køre ned = BUM.... Det tog hele sæson 2 at nå dertil, hvor det var uundgåeligt at de skulle nå til, men heldigvis var der andre ting, at samle tankerne om i den sæson ellers var jeg kørt død i den sæson, hvis det eneste havde været knappen, for det havde været for intetsigende og røvsygt.
For Satan i Helvede, hvor er Lost dog genialt!
Sæson 5, afsnit 7 er jo en godbid for alle os, der elsker Locke/Bentham!

Dertil kommer herlige personer som Abaddon, Whitmore og Ben.
Jack er (igen) en svagpisser af manér - må han dø en langdom og smertefuld død, gerne med daddy Shephard og grusomme Kate som tilskuere.


Serien skal være langtrukken. Den skal ikke være fyldt med action i hvert afsnit - i så fald bliver sæsonerne fyldt med for meget action og dermed rigtig kedelig.

Jeg ser gerne 42-45 minutters Lost, hvor tingene sker langsomt og meget mystisk.


L som i Lost, O som i ost, S som i SOST og T som i toast!
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Har slugt sæson 1-3 på nogle uger. Har nu kastet mig over sæson 4.
Genial serie selvom den nogle gange er for meget gammel vin på nye flasker, og man af og til savner nogle svar omkring øen. Men sådan er amerikanske spændingsserier. Hvor jeg elsker det.
Synes Lost virker som Aab i Europa. Godt skruet sammen med et kollektiv der fungerer og enkelte individualister der kan afgøre tingende, men som alligevel er afhængig af holdet. Af og til trækkes tempoet lidt ud, men så skrues der op for bluset og man bliver nærmest blæst væk når de slår til ud af det blå.

Er helt vild med serien. Indrømmer gerne at der af og til er afsnit som er tyndere end andre, men synes alligevel at de har formået at opretholde spændingen gennem alle sæsonerne.
Saa fik jeg set det sidste afsnit i saeson 5. Det blev meget spaendende, og jeg kan anbefale folk, der ikke har set den endnu, at vente til saeson 6 er paa trapperne. Saa undgaar man pinen med at vente eller glemme hvad fanden der praecist foregik (ved godt der kommer et recap afsnit).

Saeson 5 foerer fint historien videre, men jeg synes at der kommet for meget fyld i flere afsnit af den eneste grund at man skal faa lortet til at vare laengere.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
annonce