Snak

Mere indhold efter annoncen
"Saeson 5 foerer fint historien videre, men jeg synes at der kommet for meget fyld i flere afsnit af den eneste grund at man skal faa lortet til at vare laengere."

Meget fyld?! Wow. Kan du huske sæson 2 fx, hvor de brugte tre afsnit på at vise os hvad der skete i den forpulede hatch? Eller hvad med sæson 3, hvor vi skulle vente masser af afsnit på at se, hvad der var sket med Eko, Locke og Desmond? Eller afsnittet om Jacks tatoveringer?

Lost er da om noget skåret helt ind til benet nu, og alt fyldet er fuldstændig væk. Jeg har måske savnet lidt mindre science fiction i denne sæson, og lidt mere drama.
Saa vidt jeg husker er 3 saeson den vaerste med ligegyldig fyld. I 5´eren mener jeg der er en del scener, som fokuserer frem og tilbage mellem Jack og Kate, Kate og James, James og Blodinen osv. BLAH!

I oevrigt, hvad var sagen med den scene i foerste saeson (?) hvor man ser nogle forskere paa "nordpolen" (sammen med Desmonds frue, Polly?), den roede lampe blinker, og de siger at oeen er fundet? Blev den aldrig forklaret eller husker jeg det ikke?
Det maa jo have noget med Whidmore at goere, men der kom ikke mere om det...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Det var jo Penny´s ansatte som ledte efter øen, og som fandt den da den elektriske udladning kom. Det var også derfor Penny kunne finde øen.
Er der nogen der har set Prison Break - The Final Break.

Kan se den lige er blevet tilføjet på den Amerikanske Itunes store. Den koster dog lige så meget som en film at købe - 15 USD. Dog er afsnittet også 1 time og 30 min. Er det en film eller bare et laaangt afsnit?

Hvad har det med LOST at gøre?
Det er et meget lang afsnit, hvor man ser hvad der sker i de 5 år inden Michael dør.
Det er ikke 15 $ værd efter min mening, da det bare er endnu en omgang "red en person ud af fængsel".
Snade:

Michael dør?

Han er da ikke død endnu i den originale serie?
de ødelagde komplet Prison Break med den slutning i både originalen og det dobbelt afsnit som blev udgivet som en mindre "film" der foregår 3-4 år før slutningen af sidste afsnit
The Punisher: War Zone: 5/10 The Pink Panther 2: 4/10 Hero Wanted: 3/10 Pride & Glory: 5/10 Yes Man: 6/10 Notorious: 6/10 Serenity: 3/10 City of Ember: 7/10 Rendition: 7/10 Rescue Dawn: 7/10
@Røll

Hvis du følger den på dansk tv, så undskyld for spoiler.
Prison break sæson 1 var genial, men siden da faldt niveauet og interessen gik. Sæson 4 var skod.

B2T:

Lost er alt for fedt :) Nogen der ved hvornår Heroes eller Dexter kommer?
Ronaldo Luis Nazário de Lima
annonce