Snak

Mere indhold efter annoncen
Oz, Sopranos og Breaking Bad er tre af de eneste serier, der har fanget min interesse ligeså meget som Lost gjorde. Meget forskellige serier, men jeg har bred smag når det kommer til serier.

Jeg er sikker på at The Walking Dead også ville fange min interesse hvis jeg var bare lidt interesseret i det der zombie-miljø. Falling Skies (aliens) er mere min smag, men jeg tror The Walking Dead er mere gennemført. Den får i hvert fald en del rosende ord fra de fleste.

Populære serier som Game of Thrones og The Wire har desværre ikke rigtig fanget mig. The Wire får et ekstra forsøg på et tidspunkt.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Jeg blev presset til at se THE WIRE af bold komiteen i serie-tråden, og den kan kun anbefales. Fremragende serie. No. 2 efter Sopranos på generel-kvalitet-skalaen.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Så må jeg jo til at prøve The Wire og se om jeg bider på.

Igår ordnede jeg lige de to sidste afsnit af Dexter, og jeg følte mig fint underholdt, selvom der selvfølgelig kan argumenteres for, at konceptet er ved at være lidt slidt.

To serier færdiggjort på to dage. Sådan! Det kører for mig for tiden.
Igår ordnede jeg lige de to sidste afsnit af Dexter, og jeg følte mig fint underholdt, selvom der selvfølgelig kan argumenteres for, at konceptet er ved at være lidt slidt.

Jeg synes lidt er en underdrivelse. Heldigvis lægger sæsonafslutningen på sæson 7 op til en spændende sidste sæson.

Det mest bemærkelsesværdige er Dexters rivende udvikling som person og som morder. Den har også været længe undervejs. Uden denne havde sæson 7 været spild af tid for mig.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Rome kan varmt anbefales.

Den serie er genial..
Rome er kanon! Det er dejligt med en serie, der viser det romerske samfund som det var, og ikke som Hollywood ellers har ladet det fremstå - folk i hvide lagener, der snakker klogt og forgifter hinanden. Det er også fedt, at historiske personager i ny og næ flyder ind og ud af hovedhistorien.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Rome har jeg set, og det er efterhånden et par år siden, så jeg husker ikke serien i detaljer. Om den så er mere historisk korrekt end Asterix, vil jeg nødigt kloge mig på, men jeg købte ihvertfald box-sættet, så noget må have virket for mig.

Det eneste andet dvd-sæt, jeg ejer, er "En Bande af Brødre", som jeg fik i julegave og som kedede mig bravt. Det var mest bare folk i army-gear, der ligger i et hul i jorden i dårligt vejr og brøler på morfin. Utvivlsomt realistisk, men det blev bare lidt ensformigt, synes jeg.
annonce