Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
@Jpp

Et par forslag:

Forret:
1. https://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/rimsaltet-lakseryg-med-rodbedetatar-og-rygeostecreme/
2. Jordskokkesuppe (find Seiferts her på bold) med ristede kammuslinger og evt. bacondrys.

Hovedret:
1. Langtidsstegt oksetyndsteg med pommes anna, demiglace og stegte gulerødder
2. https://gastromand.dk/opskrift-beef-wellington-med-rodvinsglace/

https://kortlink.dk/sudv
Tak Geddar! Det skal jeg have kigge på inden i morgen. Specielt jordskokkesuppen lyder genial.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
@saint
Har du mulighed for at uddybe lidt om den rødvinslinse tærte, den prikker til min nysgerrighed. Og som nævnt er internettet ikke til megen assistance.
Til nytår skal jeg lave hovedret - og den bliver nem:

Bøf bearnaise

Men det er jo som sådan ikke nemt og slet ikke til 16, da alle tre dele som bekendt skal serveres på minuttet.

Så må man jo snyde med 2 ud af 3, så:

- Boserups snyde-bearnaise. Står jo næsten og hyggefærdigør sig selv og smager nærmest bedre end the real deal.

- Oksebryst, som har simret smørsmørt i urter osv. Skæres i bøfstørrelse og vendes hurtigt på panden i smør. Og så har man jo den perfekte suppe til mel- og kødboller dagen efter.

Men fritterne er hellige, så der køres Heston (der går for meget til spilde med Kvalis udgave til så mange, synes jeg.) Og der kan man jo også forberede 2/3 af proceduren i forvejen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
moderator
Laver også bearnaise men laver den rigtige. Synes ikke det er et problem i større mængder. Bruger min bamix til at piske. Laver sous vide kød som lige ryger på panden. Bliver hestons ovnkartofler til. Orker ikke fritter til så mange af frygt for at de bliver kolde pga mange batches.
Foie gras og Pekingand inden. Lavede begge dele i dag. Lavede faktisk min foie gras i vandet som anden simrede i. Spændende om den er god. Temp var lidt højere end man normalt laver sådan en ved.
Dette er en signatur.
Jeg gider slet ikke sous vide, sådan som min opfører sig pt.

Til jul gav jeg dem 24 timer for at se, om det gjorde nogen forskel, men igen var halvdelen nogenlunde trukket op om benet og resten decideret seje.

Desuden blodrød saft i posen.

Jeg testede vandet med separat termometer og det viste den ønskede temperatur. Det er virkelig mystisk.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
qanatoli, tak for tippet. Jeg kigger nærmere på GM Gourmet.
West Ham United
moderator
Lyder simpelthen for mystisk Jussi. Du kan lige låne en af mine maskiner og se om du får samme resultat.
Dette er en signatur.
Har købt 60 gram trøfler, så laver denne forret:

https://www.google.dk/amp/s/www.tveast.dk/amp/13370

(De har hvide trøfler i Meny - fra Peru, men sådan er det)

Rune, bruger du bamix til bearnaisesaucen?

Og opskriften på Hestens kartofler er?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
moderator
Der står jo at jeg bruger den?

Hestons roast potatoes kan du google.
Dette er en signatur.
annonce