I rema 1000 er arlas til fast 10 kroner for 500 gram. Men endnu bedre er den økologiske fra osted mejeri. Den er ofte på bud til netop 10 kroner, men gram slot mangler råvarer pt så det bliver først i det nye år igen.
Snak
http://politiken.dk/deba…nes-fjende/
Drabelig læsning.
Og med debattørens navn in mente opdager jeg, at linket hører til i Mandril-tråden.
Drabelig læsning.
Og med debattørens navn in mente opdager jeg, at linket hører til i Mandril-tråden.
http://politiken.dk/deba…nes-fjende/
Drabelig læsning.
Og med debattørens navn in mente opdager jeg, at linket hører til i Mandril-tråden.
"Debatøren" Peter Schliemann har svaret på stort set alle kommentar på indlægget. Han er sgu frisk, og sikkert veganer. Bare han vidste hvor mange uskyldige dyr jeg nakker hvert år.
\.
Erfaringer med at confitere gås? Vi står med en rigelig stor satan til en beskeden flok til jul, og så kunne man jo give lårene en tur.
Skal lave beef wellington på fredag, MEN der er en der ikke spiser svinekød i selskabet. Mon ikke man bare kan finde noget godt kalkunbacon og pakke det hele ind i ?
Umiddelbart tror jeg ikke der sker noget ved at bruge kalkun bacon, den skal jo i princippet "bare" holde på svampene og væsken. Gad vide om man kunne bruge Bresaola? Eller om den er for salt..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Du har lavet den, seif, så hvad fandt du frem til med Wellington´en?
Fungerede kalkunbaconen?
Jeg ville også have budt ind med bresaola, hvis jeg havde set det rettidigt.
ramsay´s version er i øvrigt stadig min favorit wellington.
http://www.youtube.com/w…5uXIPhxL5XA
Fungerede kalkunbaconen?
Jeg ville også have budt ind med bresaola, hvis jeg havde set det rettidigt.
ramsay´s version er i øvrigt stadig min favorit wellington.
http://www.youtube.com/w…5uXIPhxL5XA
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Jeg har en bog med et par kinesiske opskrifter, som jeg påtænker at afprøve. Kødet i en del af dem står som "pork belly", hvilket vel er det samme som et slag på dansk? Men kan man eventuelt bruge andre udskæringer, som er lidt nemmere tilgængelige?
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Nej nej brug dog det svineslag, det er det samme man bruger til Porchetta.
Og det noget helt andet end ribbensteg og nakkefilet!
Og det noget helt andet end ribbensteg og nakkefilet!
Nå
Jeg er med på, at det er en forskel. Men nu er det ikke porchetta, jeg er ude i. Jeg noterede mig bare, at mange af opskrifterne (fra den kinesiske Journey for Food Lovers) brugte "pork belly" til deres griseretter og overvejede derfor, om jeg evt kunne erstatte slaget med noget nemmere tilgængeligt.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Det bruger man rigtig meget i kinesiske retter og alle de der udenlandske kokkeshows bruger også konstant pork belly. Svineslag eller Svinebryst.
Harry, der er nu ikke stor forskel på svineslag og ribbensteg hvis man fjerne brusk osv? Man får måske endda mere kød vs fedt
Harry, der er nu ikke stor forskel på svineslag og ribbensteg hvis man fjerne brusk osv? Man får måske endda mere kød vs fedt
Dette er en signatur.
Der er ret så stor forskel på svineslag og en ribbenssteg/nakkefilet. Der er konsistensen af kødet og svineslaget bliver lidt som sværen på en svinekam (milevildt fra en nakkefilet). For ikke at snakke smag...
Nå