Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tp
I rema 1000 er arlas til fast 10 kroner for 500 gram. Men endnu bedre er den økologiske fra osted mejeri. Den er ofte på bud til netop 10 kroner, men gram slot mangler råvarer pt så det bliver først i det nye år igen.
Skrevet af Borger Louis
http://politiken.dk/deba…nes-fjende/

Drabelig læsning.

Og med debattørens navn in mente opdager jeg, at linket hører til i Mandril-tråden.
Skrevet af Jussi
Hvor køber man pomerans i Kbh?

Kan ikke finde det i supermarkederne.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af DanishBhoy
har de fleste (større) indvandre grønthandlere dem ikke?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Jussi
Det var også min første tanke.

Jeg prøver. Tak
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Skal lave beef wellington på fredag, MEN der er en der ikke spiser svinekød i selskabet. Mon ikke man bare kan finde noget godt kalkunbacon og pakke det hele ind i ?
Skrevet af T-41
http://politiken.dk/deba…nes-fjende/

Drabelig læsning.

Og med debattørens navn in mente opdager jeg, at linket hører til i Mandril-tråden.


"Debatøren" Peter Schliemann har svaret på stort set alle kommentar på indlægget. Han er sgu frisk, og sikkert veganer. Bare han vidste hvor mange uskyldige dyr jeg nakker hvert år.
\.
Skrevet af Borger Louis
Erfaringer med at confitere gås? Vi står med en rigelig stor satan til en beskeden flok til jul, og så kunne man jo give lårene en tur.
Skrevet af The-Game
Skal lave beef wellington på fredag, MEN der er en der ikke spiser svinekød i selskabet. Mon ikke man bare kan finde noget godt kalkunbacon og pakke det hele ind i ?


Umiddelbart tror jeg ikke der sker noget ved at bruge kalkun bacon, den skal jo i princippet "bare" holde på svampene og væsken. Gad vide om man kunne bruge Bresaola? Eller om den er for salt..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Cyanite
Du har lavet den, seif, så hvad fandt du frem til med Wellington´en?

Fungerede kalkunbaconen?

Jeg ville også have budt ind med bresaola, hvis jeg havde set det rettidigt.

ramsay´s version er i øvrigt stadig min favorit wellington.

http://www.youtube.com/w…5uXIPhxL5XA
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Caniggia
Jeg har en bog med et par kinesiske opskrifter, som jeg påtænker at afprøve. Kødet i en del af dem står som "pork belly", hvilket vel er det samme som et slag på dansk? Men kan man eventuelt bruge andre udskæringer, som er lidt nemmere tilgængelige?
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Sir , moderator
Det burde man sagtens kunne. Nakkefilet fx. ribbensteg er vel heller ikke langt fra et slag.
Dette er en signatur.
Skrevet af Caniggia
Nej, jeg var også ude i ribbenssteg som et alternativ.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Harry Hotspur
Nej nej brug dog det svineslag, det er det samme man bruger til Porchetta.
Og det noget helt andet end ribbensteg og nakkefilet!
Skrevet af Caniggia
Jeg er med på, at det er en forskel. Men nu er det ikke porchetta, jeg er ude i. Jeg noterede mig bare, at mange af opskrifterne (fra den kinesiske Journey for Food Lovers) brugte "pork belly" til deres griseretter og overvejede derfor, om jeg evt kunne erstatte slaget med noget nemmere tilgængeligt.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Sir , moderator
Det bruger man rigtig meget i kinesiske retter og alle de der udenlandske kokkeshows bruger også konstant pork belly. Svineslag eller Svinebryst.

Harry, der er nu ikke stor forskel på svineslag og ribbensteg hvis man fjerne brusk osv? Man får måske endda mere kød vs fedt
Dette er en signatur.
Skrevet af Harry Hotspur
Der er ret så stor forskel på svineslag og en ribbenssteg/nakkefilet. Der er konsistensen af kødet og svineslaget bliver lidt som sværen på en svinekam (milevildt fra en nakkefilet). For ikke at snakke smag...
Skrevet af The-Game
Jeg mangler lidt inspiration til poulled pork tilbehør, en bbq sovs til at komme i burgeren. Almindelig mayo eller mayo med et twist. Jeg har også tænkt lidt i syltede agurker.
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Klejne
Jeg blev serveret det med coleslaw for nyligt, i en burger. Slet ikke så dumt og især da det jo også har en pæn sjat mayo i sig.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Sir , moderator
Coleslaw og BBQ sauce er det almindelige og det bedste synes jeg.
Dette er en signatur.
annonce
0