Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Rød Bourgogne.
Skrevet af Jussi
Det er jo en (noma)klassiker som har været nævnt og lavet et par gange herinde.

Smager vanvittigt godt. Sidst jeg lavede det, solgte du mig Geselmann. Har det været Zweigelt? Sad lige i skabet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Zweigelt og gris er rigtig gode venner.

Jeg vil dog gerne lige et par nøk op i finesse
Skrevet af Sir , moderator
Heston har også også et take på den ret i øvrigt. Det er vist den oprindelige Meyer/Noma version Seifert har kastet sig over. Held og lykke, det skal nok blive godt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
Hvis jeg lige kastede et "cunts!" i jeres retning, i hvor høj grad ville man så kunne sige, at jeg var fucking spot on? På en skala fra 1-10?
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Få nu bare din tomatsuppe færdig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
Så 9?
Niddets arkivar
Skrevet af Seifert
8... trods alt.

Grisen er skrumpet en smule i fedtbadet.

Så den endte faktisk med at passe perfekt i min presse til rullepølse. Godnat.

Nu har jeg syltet løg, kogt sauce ind og så skal der laves de forbandede kartofler.
Skrevet af Krook
https://www.youtube.com/…ReTY47jq3co

Bare sådan til inspiration. Har man set andet med Heston er man vant til at det er lidt ekstremt, men den her tager det godt nok langt forbi hvad ens fantasi kan diske op med.
Skrevet af Pizarro
Hvor skal/kan man købe en god cote de boeuf i København/Omegn udover Gourmandiet?
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Jussi
Slagter Lund.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Lavede wienerschnitzler igår. Fik lidt spontant gæster og så kørte jeg østrigsk tema!

Helt klassisk af kalveinderlår og stegt i svinefedt/smør. Dertil kold kartoffelsalat med rødløg, dild og vinaigrette.
Selvfølgelig serveret med kapers, citron og ansjos.

Vi fik selvfølgelig lidt forskellig østrigsk Grüner Veltliner til. Match made in heaven

Det var smukt.

Skrevet af JeresMajestæt
Er der nogen herinde, som har gode erfaringer med "pulled chicken"? Jeg har flere gange købt pulled pork burgere diverse steder, og har haft lyst til at lave det selv (vil dog gerne lave det med kylling, da det er sundere). Jeg er ikke i tvivl om hvordan man skal udføre "pulle-processen", men mere hvad man skal gøre efterfølgende for at gøre det spændende (og måske så det egner sig til en burger)?
Skrevet af qanatoli
Jeg har ikke lavet det, men hvis du laver det som pulled pork, så bliver det vel krydret på samme måde? Hvis du giver kødet en rub og hælder sovs på efter trækningen, så burde det vel fungere i forhold til krydring.

Til gengæld ville jeg være frygtelig bekymret for at en kylling blev tør undervejs, men det er vel prisen for "sundhed" (som jeg her læser som lavere fedtprocent).

Når det er sagt, så ville jeg ikke gide at køre så lang en proces, hvor der samtidig er så stor risiko for at kødet bliver tørt. Hvis du regner kalorieindholdet i den færdige burger ud, og medregner bolle, sovs etc., så tror jeg at regnestykket i min bog ville falde sådan ud, at jeg hellere ville bruge svinekød, og så løbe nogle minutter mere den dag. Men det er nok bare mig.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af repos , moderator
Ellers lav den i Römeren, hvis du har sådan én. Hæld godt med væske i, gerne noget spiritus af en art, og så giv den god tid i ovnen. Så bør den ikke blive tør.

Hvis du går op i sundhed, så er det en anelse fjollet at gå op i kødet, når du alligevel kører en burger med brød.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af qanatoli
Jeg er ikke enig i at brød per se er usundt, men hvis det handler om kalorier, så er der i hvert fald en massiv besparelse at hente ved at skære det væk.

Og handler det om sundhed i bredere forstand, så er pulling nok en tilberedningsform som det er meget svært at forsvare :-)

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Kratos
Bare google efter slowcooked chicken. En YT gut jeg følger der kalder sig "The Protein Chef" har nogle gode opskrifter på det i hvert fald. Han går ret meget op i fitness, som man tydeligt kan se og hans opskrifter er derfor generelt med højt proteinindhold og med lavt fedtindhold.

Hvordan det vil gå sig i en burger ved jeg dog ikke.

Ellers kan du altid prøve at lave en normal burger men i stedet for bolle af brød bruger du to portobellosvampe. Smager fantastisk!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af repos , moderator
Enig, spiser selv groft brød hver dag.

Hvis man laver den i Römeren, så ryger den vel også et hak op på sundhedsskalaen, men hvis der skal være gilde så lad der være gilde. Lav den med svinekød.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Geddar , moderator
"men i stedet for bolle af brød bruger du to portobellosvampe."

....og slutter af med at læse Alt For Damerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Seifert
Heston marathon på TV3Puls i dag:
12:30 Toptunet mad (1)
13:15 Toptunet mad (2)
13:55 Toptunet mad (3)
14:35 Toptunet mad (4)
15:20 Toptunet mad (5)
16:00 Toptunet mad (6)
16:45 Toptunet mad (7)
17:25 Toptunet mad (8)
annonce
0