Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Selvfølgelig - god idé.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Er der nogen af jer der har erfaring med at bage med skibsstål? Jeg er stødt på et par steder hvor det anbefales varmt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sir , moderator
Hvad er det du skal bage som en bagesten eller en hamrende varm støbejernspande ikke kan klare?
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Et par år uden madsnobberi ... skibsstål?!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er kvalimad der nævner det. Det skulle være forrygende, og noget bedre end en bagesten, da det leder varmen bedre. Og hvis man kender en god smed, med det rette grej, kan det potentielt klares for ca. 300 kr.

Udvalget af gode smedekontakter er til gengæld ret begrænset. Nu ville jeg dog lige høre om der var erfaringer her.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sir , moderator
Har også hørt om det. Jeg er bare i tvivl om hvornår man skal bruge det med mindre man skal lave en pizza. Samtidig er jeg i tvivl om hvorvidt det betyder hvis ens ovn kun kan nå 250 grader alligevel.
Dette er en signatur.
Skrevet af Geddar , moderator
Min kan godt nå lidt længere op. Tror grænsen er omkring de 300. Hvis jeg kan finde en der kan levere stålet, og prisen er som forventet, tror jeg at jeg prøver det af. Så kan jeg evt. give en tilbagemelding her i tråden.

Så vidt jeg kan læse giver det en del hvis man skal lave flere portioner, fx flere pizzaer, da det skulle holde bedre på varmen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jussi
Sir_C

Som Geddar er inde på, når de fleste ovne faktisk op på omkring de ca 300 hvis du bruger grill + varmluft.

Men så skal man klart nok lave sin bund tynd nok til at pizzaen ikke skal have så meget som normalt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Der er en der har testet det her:

http://www.grillguru.dk/…769#p253769

Og Kvalimad´s nørdede sammenligning:

http://www.kvalimad.dk/o…g-pizzasten
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Seifert
Hvad er der nu galt i at sous vide en pizza ?
Skrevet af Sir , moderator
Køb nu bare noget grej Seifert, så vi ikke skal se på dine misundelige indlæg.
Du kan sagtens komme skovsyre i poserne når du vakuumerer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Haha. Pizza i sous vide - mon ikke man kan lave nogle djævelske dumplings?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Jussi
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Kaffe
Hele det britiske køkken venter bare på at blive vakuumpakket og pocheret.
Så sent som i går så jeg de der motorcykelhyggeprebener dampe en pie.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Dem har jeg det lidt stramt med efterhånden.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
Jeg har holdt pause, så min tolerance er i top.
Niddets arkivar
Skrevet af Caniggia
Jeg har en sådan stålplade, som der diskuteres her. Jeg bruger den til pizzaer samt brød, der er relativ våd i dejen. Mht pizzaerne oplever jeg at få det bedste og mest konsistente resultat ved at bruge pladen. Jeg har også prøvet pizzasten, støbejernspande osv. Jeg fik min plade skåret for 50 kr.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Seifert
Jeg skal 100 % have en sous vide.

Jeg vil dog stadig komme med sure og bitre kommentar til når folk bruger den til dumme ting.
Skrevet af Jussi
Sir_C

Kan du ikke lige få sous videt en kammusling, så man får lukket munden på Seifert ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har lige sous videt en roastbeef.

Jeg synes det giver mening at sous vide ting der ellers er hurtige at tilberede hvis man fx vil have dem til at aftage smag fra krydderurter, marinader osv. Det er jo helt vildt hvordan man kan smage en rosmarinkvist oven på et stykke kød fx efter det er vakuumeret.
Dette er en signatur.
annonce
0