Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-41
1. De sender ikke til Grønland
2. jeg skal kun være i København mellem 28. aug - 1 sept., så det optimale ville være at købe en dusin eller halv snes i en fysisk butik.
\.
Skrevet af Sir , moderator
Så må du ind i Juuls på Værnedamsvej

http://www.juuls.dk/get/3633.html?sort=4

Det er dog ikke billigere end Sticks
Dette er en signatur.
Skrevet af I.B.
Sidste udkald for at se første del af dette fine program på dr.dk
https://www.dr.dk/tv/se/…gssans-1-2#!/
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Halil
Sir_C:

Kan du lave bernaise i/på en sous vide maskine?

Hvis temperaturen kan indstilles på 70 grader burde det være behageligt nemt at bixe en sauce sammen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
Ja det kan man sagtens. Jeg har prøvet Hollandaise bare for sjov. Jeg har selv lavet så meget bearnaise efterhånden at det ikke går galt på komfuret. Bruger ikke vandbad osv Tricket er bare at du skal kunne røre bunden af gryden (uden på) uden at brænde dig særlig meget :)
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
OK.

Jeg kom til at tænke på det.

Desværre er jeg alt for doven til at gide lave det til hverdag(og fester for den sags skyld).
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Sir , moderator
Udover piskearbejdet som kan være hårdt, så er det jo forholdsvis simpelt. Når først essens er lavet og smørret smeltet, så skal der bare piskes.
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
Din uddybning af arbejdet bag er meget rammende...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jussi
Tak for link, IB - det lover virkelig godt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af I.B.
Velbekomme Jussi. Jeg er allerede avanceret til andet afsnit ;-) Dette går lidt mere i dybden med umami set med videnskabelige briller. Har i øvrigt lige bestilt kombutang og bonitoflager ved den kinesiske købmand - it´s dashi-time!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Seifert
Er der noget Super Marco kunder der ved om de har Lardo skiveskåret ?

Eller andet sted i KBH jeg kan få det.
Skrevet af Caniggia
De plejer at have Lardo i Supermarco. Har aldrig spurgt om at få det skiveskåret, men mon ikke det kan lade sig gøre.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Seifert
Jeg har en plan i weekenden med at lave en ret med kantareller og grillet jomfruhummer hvor jeg så med creme brulee brænderen vil smelte lardo ud over hummeren.

Mener at have set det i et eller andet blad engang.

Selvfølgelig med en intense sauce lavet på hummerskallerne til.
Skrevet af Sir , moderator
Rotunden har Lardo i skiver.

"Jeg har en plan i weekenden med at lave en ret med kantareller og grillet jomfruhummer hvor jeg så med creme brulee brænderen vil smelte lardo ud over hummeren."

Det er en Paul Cunningham ret, som jeg faktisk lavede fornylig. Lardo smelter automatisk når det bliver lagt på den varme jomfruhummer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Seifert
Cool

Super Marco havde det i øvrigt. Bad hende om at skære det så tyndt som muligt

Skrevet af Sir , moderator
Det i Rotunden er papirtyndt. Det er faktisk lidt svært at få ud af pakken i hele stykker hvis ikke det er koldt, så køl det endelig ned.

Dette er en signatur.
Skrevet af SoerenDKK
Forsøger mig med kartoffelmos i sous viden i aften. 1000 gram kartofler, 500 gram smør og 2.5 dl mælk, og så ned ved 90 grader i en god halv time. Glæder mig til at smage, om det gør nogen forskel at man ikke koger kartoflerne i vand først, som man ellers plejer.

Og ja, det er meget smør, og nej, jeg skammer mig ikke.

Ovenpå selvfølgelig rå mængder bacon og stegte løg. Min kone er gravid og har fået smag for dansk mad, så nu er det op til mig at levere.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af SoerenDKK
En lille opdatering til de uinteresserede - der gik hul på posen undervejs i processen, så mit vandbad mødtes med mælk, kartofler og smør. Ikke lige det fedeste. Skulle ellers mene at en to-liters vakuumeringspose kunne holde på 1.500 gram, men sådan skulle det ikke gå.

Så er I advaret.

Næste gang ryger det i to poser.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har aldrig oplevet en pose er gået op. Var det i limningen? Hvilken vacuumpakker har du?
Dette er en signatur.
Skrevet af SoerenDKK
Det var ikke der hvor den selv smelter sammen, det var i siden af posen. Så hvis det er det du mener med limningen, så ja.

Min vakuumpakker står der Profi Cook på. Den her:

http://multimedia.pol.dk…902534a.jpg

Det undrer mig virkelig også hvordan det kunne ske. Har aldrig prøvet det før. Har en mistanke om jeg har fået fat i en dårlig pose. Ellers har jeg ikke rigtig nogen forklaring.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
annonce
0