Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caniggia
Jeg har nogle tørrede tragtkantereller, som jeg tænker på at lave til "mel" og anvende som basis til en sovs. Er der nogen, der har ide om fremgangsmåde?
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Sir , moderator
Du kan måske få lidt inspiration til de svampe her:

https://www.euroman.dk/gastro/havtaske-og-svampe-a-la-redzepi

Dette er en signatur.
Skrevet af Saint
Jeg takker og bukker Sir C, du har lige afsluttet en et år lang jagt på hvordan man laver de chips han beskriver. Fik dem som løg chips på Salt sidste vinter og har siden da forgæves forsøgt at kopier dem, men den fremgangsmåde giver pludselig mening.

De røger direkte på bordet d. 31 :)

Indskudt spørgsmål, tror i det er Euroman egen selvfedme der sparker ind, eller er der en grund til man skal bruge "mineralvand" frem for normalt vand fra hanen, tænker på om det har noget med kalk niveau at gør eller?
(...)
Skrevet af qanatoli
Jeg tænkte umiddelbart at det var med brus - men det kan sagtens være en misforståelse.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Jpp
Er der nogen, der vil hjælpe mig lidt? Jeg holder nytår i år, og jeg vil gerne lave noget lækkert - dog skal det være holdt på et rimeligt budget - helst ikke noget med meget dyre råvarer. Er der nogen, der kan hjælpe med en lækker kuvert - for- og hovedret og dessert? Der må gerne være skaldyr og noget lækkert kød til hovedret. Sværhedsgraden skal der ikke tages højde for - dog har jeg ikke mange køkkenmaskiner.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
På forhånd stort tak for hjælpen - og et godt nytår!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Petrescu
Stil, pris, krav?


Stilen er fleksibel, men buffet er at foretrække.
Pris omkring 150-200 pr. kuvert.
Krav: Velsmagende.
West Ham United
Skrevet af Sir , moderator
Saint - tror der menes danskvand
Dette er en signatur.
Skrevet af Saint
Saint - tror der menes danskvand


Okay, spænde det skal prøves :)
(...)
Skrevet af qanatoli
Petrescu: I den prisklasse synes jeg du skal tjekke GM Gourmet i Dragør. Jeg har fået mad derfra en gang, kvaliteten var helt ok, der var rigeligt og det var nemt - pænt anrettet og lige til at sætte på bordet.

Det er så ikke noget der flytter grænser eller giver mindeværdige madoplevelser, men til drt arrangement jeg deltog i var alle glade og tilfredse. Jeg kender ikke den præcise kuvertpris, men man kan jo altid få et tilbud.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Geddar , moderator
@Jpp

Et par forslag:

Forret:
1. https://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/rimsaltet-lakseryg-med-rodbedetatar-og-rygeostecreme/
2. Jordskokkesuppe (find Seiferts her på bold) med ristede kammuslinger og evt. bacondrys.

Hovedret:
1. Langtidsstegt oksetyndsteg med pommes anna, demiglace og stegte gulerødder
2. https://gastromand.dk/opskrift-beef-wellington-med-rodvinsglace/

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jpp
Tak Geddar! Det skal jeg have kigge på inden i morgen. Specielt jordskokkesuppen lyder genial.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af 60'er
@saint
Har du mulighed for at uddybe lidt om den rødvinslinse tærte, den prikker til min nysgerrighed. Og som nævnt er internettet ikke til megen assistance.
Skrevet af Jussi
Til nytår skal jeg lave hovedret - og den bliver nem:

Bøf bearnaise

Men det er jo som sådan ikke nemt og slet ikke til 16, da alle tre dele som bekendt skal serveres på minuttet.

Så må man jo snyde med 2 ud af 3, så:

- Boserups snyde-bearnaise. Står jo næsten og hyggefærdigør sig selv og smager nærmest bedre end the real deal.

- Oksebryst, som har simret smørsmørt i urter osv. Skæres i bøfstørrelse og vendes hurtigt på panden i smør. Og så har man jo den perfekte suppe til mel- og kødboller dagen efter.

Men fritterne er hellige, så der køres Heston (der går for meget til spilde med Kvalis udgave til så mange, synes jeg.) Og der kan man jo også forberede 2/3 af proceduren i forvejen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Laver også bearnaise men laver den rigtige. Synes ikke det er et problem i større mængder. Bruger min bamix til at piske. Laver sous vide kød som lige ryger på panden. Bliver hestons ovnkartofler til. Orker ikke fritter til så mange af frygt for at de bliver kolde pga mange batches.
Foie gras og Pekingand inden. Lavede begge dele i dag. Lavede faktisk min foie gras i vandet som anden simrede i. Spændende om den er god. Temp var lidt højere end man normalt laver sådan en ved.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Jeg gider slet ikke sous vide, sådan som min opfører sig pt.

Til jul gav jeg dem 24 timer for at se, om det gjorde nogen forskel, men igen var halvdelen nogenlunde trukket op om benet og resten decideret seje.

Desuden blodrød saft i posen.

Jeg testede vandet med separat termometer og det viste den ønskede temperatur. Det er virkelig mystisk.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Petrescu
qanatoli, tak for tippet. Jeg kigger nærmere på GM Gourmet.
West Ham United
Skrevet af Sir , moderator
Lyder simpelthen for mystisk Jussi. Du kan lige låne en af mine maskiner og se om du får samme resultat.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
Har købt 60 gram trøfler, så laver denne forret:

https://www.google.dk/amp/s/www.tveast.dk/amp/13370

(De har hvide trøfler i Meny - fra Peru, men sådan er det)

Rune, bruger du bamix til bearnaisesaucen?

Og opskriften på Hestens kartofler er?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Sir , moderator
Der står jo at jeg bruger den?

Hestons roast potatoes kan du google.
Dette er en signatur.
annonce
0