Snak

Mere indhold efter annoncen
Confitér brystet - evt. i sous vide - så kan du stege det sprødt på grillen på dagen. Sværen kan du lave for sig og i forvejen. Kogt, tørret, friteret.

Det er helt forrygende og så let som ingenting.
Det må jeg også erkende er min fremgangsmåde efterhånden.

Alt kan forberedes til perfektion - og det kan ikke gå galt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Hmmm. Så altså - man køber et stykke svinebryst, skærer sværen af og confiterer kødet. Sværen koges, tørres og fritteres.
I et stykke, som sværen på en flæskesteg, eller i stykker som flæskesvær?

Så brunes den confiterede steg på grillen, og anrettes sammen med den sprøde svær.

Er det rigtigt forstået? For det lyder overkommeligt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jeg skærer bare sværen ud i strimler efter at have skåret det værste fedt fra.

Så i en pose med salt, peber og evt piment, og så bare på en rist i ovnen til de er sprøde.

Jeg synes ikke de bliver mærkbart bedre af først at skulle koges.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Jeps, din tilgang er helt korrekt.

Mht. svær, så giver Jussis approach et fint resultat - altså ligesom sværene ovenpå en steg. Hvis du vælger den bøvlede model - altså kogt, tørret læææænge i ovn og friteret, så popper de som popcorn eller rischips. Det er helt freaky og sjovt at spise. Men de skal være helt udtørrede ellers bliver det bare flæskesvær. Det kan sagtens gøres dagen før.

Der er en opskift her. Har ikke prøvet, men det ser ok ud

https://www.dr.dk/mad/opskrift/puffede-flaeskesvaer
Hvis du vil stege sværene for sig selv, bliver svær fra kam bedre end fra brystet. Dem kan du nok købe hos din slagter. Hvis han handler med Danish Crown kan han købe dem hjem i strimler.
Og så lige et slagter tip i ikke behøver at nævne hvis i kender nogen der arbejder for fødevarestyrelsen, sværene bliver bedst hvis de er lidt fedtede. De skal ikke være rådne eller lugte surt, men de må gerne være en smule "klistrede" inden de kommer i ovnen.
Det endte med nakkefilet. Jeg vakumerede den med hvidløg og salvie, og brunede den i grillen efter en tur i badet. Nemt og idiotsikkert.

Resterne blev bare skåret ud ogvgrillet hurtigt dagen efter - det fungerede også fint.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Samme her.

2 x arbejde, 50 i alt, og culotte i sous viden er bare genialt efter en tur på grillen.

Og så den lifligste skysovs.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Jeg har også over culotte på den måde nogle gange - men det er første (men ikke sidste) gang jeg gør det med en steg af svinekød.

Du er i øvrigt skyld i at jeg har købt et figentræ!
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Haha!

Det er sgu et t-shirt-print værdigt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce