Confitér brystet - evt. i sous vide - så kan du stege det sprødt på grillen på dagen. Sværen kan du lave for sig og i forvejen. Kogt, tørret, friteret.
Hmmm. Så altså - man køber et stykke svinebryst, skærer sværen af og confiterer kødet. Sværen koges, tørres og fritteres. I et stykke, som sværen på en flæskesteg, eller i stykker som flæskesvær?
Så brunes den confiterede steg på grillen, og anrettes sammen med den sprøde svær.
Er det rigtigt forstået? For det lyder overkommeligt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Mht. svær, så giver Jussis approach et fint resultat - altså ligesom sværene ovenpå en steg. Hvis du vælger den bøvlede model - altså kogt, tørret læææænge i ovn og friteret, så popper de som popcorn eller rischips. Det er helt freaky og sjovt at spise. Men de skal være helt udtørrede ellers bliver det bare flæskesvær. Det kan sagtens gøres dagen før.
Der er en opskift her. Har ikke prøvet, men det ser ok ud
Hvis du vil stege sværene for sig selv, bliver svær fra kam bedre end fra brystet. Dem kan du nok købe hos din slagter. Hvis han handler med Danish Crown kan han købe dem hjem i strimler. Og så lige et slagter tip i ikke behøver at nævne hvis i kender nogen der arbejder for fødevarestyrelsen, sværene bliver bedst hvis de er lidt fedtede. De skal ikke være rådne eller lugte surt, men de må gerne være en smule "klistrede" inden de kommer i ovnen.