Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Pocherede, din motortosse.

Det er sgu ret fikst med filmen, så man kan lave flere på en gang.

Hvide asparges i sous-viden var i øvrigt et kæmpe hit. Bedste asparges jeg har lavet.

Vakuumerede dem bare med lidt salt, peber og smør, og de var knasende sprøde OG tilberedt til perfektion.

De fik 55 grader i 2,5 time, da jeg så samtidig kunne tilberede en tykstegsbøf.

Glæder mig til at prøve oksespidsbryst og ting a la det.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Lyder sgu lækkert, Jussi!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jussi
Det er jo sindssygt nemt. I virkeligheden er det et oplagt stykke maskine til børnefamilier, kunne jeg tænke mig.

Og ja - Fjordrejen har nemlig nogle glimrende opskrifter, så tak for at henlede min opmærksomhed den vej.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af SotD
Er der nogen som har et godt forslag til noget let og lækkert aftensmad? Jeg er jo ikke nogen ørn i et køkken, og jeg gider ærlig talt heller ikke bruge super lang tid på det.
Silkeborg IF
Skrevet af qanatoli
Omelet eller fritata. Lær at lave det ordentligt, og du kan have et varmt, velsmagende og nemt varierbart aftensmåltid klar på 15 minutter.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af SotD
Jeg kan ikke lige nå at lære at lave det ordentligt :)
Silkeborg IF
Skrevet af Geddar , moderator
Det er vel bare at finde en god opskrift og så følge den. Der er ikke pokker i det. Prøv fx denne: http://www.dk-kogebogen.…hp?id=35435
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af qanatoli
Nej, men du kan nå at begynde at øve dig, og i løbet af kort tid har du lært det. Det er ikke svært, og det er pokkers brugbart:

- Det er mad der giver mening til alle måltider fra morgenmad til natmad.
- De fleste kan få det ned.
- Du kan anvende en lang række rester.
- Det går godt i kombination med bacon.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Seifert
Køb noget god take-away hvis du ikke gider lave mad.

Det her er f.eks. altid godt:
http://aroii.dk/collecti…valdsensvej
Skrevet af SotD
Det er dog lidt langt væk når man bor i Silkeborg...

En aftensmadsret der ikke går godt sammen med bacon, er i øvrigt ikke velkommen i mit hjem :)

Jeg vil give det et forsøg, og så ser vi hvad der sker.
Silkeborg IF
Skrevet af Jussi
Får 18 spisende gæster fra arbejdet på besøg i morgen til mad.

Fik Ali Baba på Halmtorvet til at udbene 5 lammebove. De har ligget nogle timer på køl gnedet i olie, citronskal, citron, brun farin, citrontimian, hvidløg, salt, peber.

Koster jo nærmest intet, og nu ligger de i to bradepander på de overskydende ben pakket ind i staniol, laurbærblade og lidt hvidvin. 95 grader til de skal spises omkring kl 19 i morgen.

Spidskålsalat, kartoffelsalat på skyr rørt med tahin og forårsløg, humus og så en shawarmabar-agtig-chili:

Frit efter LCHF´s kogebog: Til et lille bæger chili koges 3 spsk tørrede chiliflager med 1 dl vand.

Lad det koge helt ind, men rør til så det ikke brænder på. Det skal blive helt tykt. Altså alt vandet skal koges væk.

Når man når dertil - i med 1 fed presset hvidløg, 1 spsk stødt kanel, 300 g tomatpuré, lidt sukker, peber, salt.

Rør det hele op med ca 3dl god olie.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
lyder lækkert.

https://www.kickstarter.…ith-your-ip

Vildt de fik rejst 1.8 mio dollars. Glæder mig til den kommer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Måske man skulle have tilmeldt sig ...

Ser frem til at høre hvordan den fungerer.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af CheeseGravy
Et alternativ til Anova´en er Sansaire og Nomiku - minder meget om hinanden, mener også de startede også på Kickstarter. Har dog ikke prøvet dem.

http://sansaire.com/
http://shop.nomiku.com/p…u-sous-vide
Skrevet af Kratos
I anledning af damens dimission i morgen laver jeg noget grillfrokost for os + noget familie.

Menuen er pt bøffer af oksemørbrad som jeg ikke gør noget videre med, kartoffelsalat, sprød salat, hjml. pommes frites og til dessert citronfromage med hjml. lemoncurd som kæresten biksede sammen i går aftes.

Jeg har yderligere en svinemørbrad som jeg ikke har nogen ide til hvad jeg vil gøre med, nogen ideer?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Schelden
Jeg ledte efter en bold.fritid tråd, men kunne ikke finde en, så fandt mad-tråden mest passende:

http://pitbossbelt.com/wp/

Nogle der har set sådan et på danske/europæiske sider eller i en fysisk butik?

København.
Skrevet af Sir , moderator
Nej og det skal du heller ikke have.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Er mest ment som en sjov gave til min gamle far, der er gået grill amok. Han har netop investeret i en såkaldt "Beefer", hvorfor jeg synes det kunne være sjovt, at lave lidt pis med ham og stik ham såden et toolbelt.

http://beefer.de <-- Et grill-svin, der laver bøf med 800 grader.
København.
Skrevet af Seifert
Jeg er ved at lave det ultimative svinebryst.

Enebbær, korianderfrø, peber, grøn anis og kommen ristet af på en pande og en tur i morteren. Dette sammen med salt, frisk rosmarin og timian gned jeg godt ind i svinebrystet igår. På køl.
Her til morgen har jeg så skyllet krydderierne af. Smeltet 1 kg svinefedt og hældt over svinebrystet der ligger i et passende fad med sværen op. Nu får det så 12 timer ved 80 grader.
I aften ryger det så i et forsigtigt pres og så er det imorgen klart til at blive skåret ud i passende stykker og stegt sprød på sværsiden.

Tilbehøret bliver noget med kartoffelskræller, syltede løg og sauce.
Skrevet af Geddar , moderator
Det lyder voldsomt godt. Konfiteret svin er lækkert! Hvad drikker man til?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0