Pocherede, din motortosse.
Det er sgu ret fikst med filmen, så man kan lave flere på en gang.
Hvide asparges i sous-viden var i øvrigt et kæmpe hit. Bedste asparges jeg har lavet.
Vakuumerede dem bare med lidt salt, peber og smør, og de var knasende sprøde OG tilberedt til perfektion.
De fik 55 grader i 2,5 time, da jeg så samtidig kunne tilberede en tykstegsbøf.
Glæder mig til at prøve oksespidsbryst og ting a la det.
Det er sgu ret fikst med filmen, så man kan lave flere på en gang.
Hvide asparges i sous-viden var i øvrigt et kæmpe hit. Bedste asparges jeg har lavet.
Vakuumerede dem bare med lidt salt, peber og smør, og de var knasende sprøde OG tilberedt til perfektion.
De fik 55 grader i 2,5 time, da jeg så samtidig kunne tilberede en tykstegsbøf.
Glæder mig til at prøve oksespidsbryst og ting a la det.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.