Lavede en "sund" lille snack igår.
Bagte kartofler og jordskokker i 2-3 timer ved 150 grader så de er helt mosede indvendig. Skar dem over på midten og udhulede dem. Friturestegte skrællerne. Mosen varmede jeg op med en del smør og smagte til med salt/peber og en smule blommeddike. Tilbage i skrællerne med mosen og spis.... ekstremt intens velsmag og selvfølgelig mega usund.
Stegte også fasanbryster. Skar brysterne fra skroget og kogte fond på skroget til saucen.
Serveret med kartoffelskræller, syltede løg, løgaske, tragtkantareller, rosenkål, timian og skovsyre. Ved servering blev der så hældt en intens sauce (fasan, hvidvin, blommeddike, fløde m.m.) og en smule persilleolie ved.
Ikke verdens bedste billede jeg fik taget:
http://imgur.com/2zMeMu9
Men åh hvor smagte det godt.
Bagte kartofler og jordskokker i 2-3 timer ved 150 grader så de er helt mosede indvendig. Skar dem over på midten og udhulede dem. Friturestegte skrællerne. Mosen varmede jeg op med en del smør og smagte til med salt/peber og en smule blommeddike. Tilbage i skrællerne med mosen og spis.... ekstremt intens velsmag og selvfølgelig mega usund.
Stegte også fasanbryster. Skar brysterne fra skroget og kogte fond på skroget til saucen.
Serveret med kartoffelskræller, syltede løg, løgaske, tragtkantareller, rosenkål, timian og skovsyre. Ved servering blev der så hældt en intens sauce (fasan, hvidvin, blommeddike, fløde m.m.) og en smule persilleolie ved.
Ikke verdens bedste billede jeg fik taget:
http://imgur.com/2zMeMu9
Men åh hvor smagte det godt.