Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Lavede en "sund" lille snack igår.

Bagte kartofler og jordskokker i 2-3 timer ved 150 grader så de er helt mosede indvendig. Skar dem over på midten og udhulede dem. Friturestegte skrællerne. Mosen varmede jeg op med en del smør og smagte til med salt/peber og en smule blommeddike. Tilbage i skrællerne med mosen og spis.... ekstremt intens velsmag og selvfølgelig mega usund.

Stegte også fasanbryster. Skar brysterne fra skroget og kogte fond på skroget til saucen.
Serveret med kartoffelskræller, syltede løg, løgaske, tragtkantareller, rosenkål, timian og skovsyre. Ved servering blev der så hældt en intens sauce (fasan, hvidvin, blommeddike, fløde m.m.) og en smule persilleolie ved.

Ikke verdens bedste billede jeg fik taget:
http://imgur.com/2zMeMu9
Men åh hvor smagte det godt.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis man lige står og mangler en lille smule skinke har Lidl et lille tilbud: http://www.lidl.dk/da/ib…ke-5702.htm
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af pukledyret
Det er en god pris. Kvaliteten ukendt...

Men jeg prøver!

Det er nogenlunde samme kilopris som kvast burgris, serveret i lyserød, firkantet og skiveskåret format. Folk ved sgu ikke hvad der er godt...

I aften står den på burgere. Junior får gutterne på besøg, så den får hele armen. Laver tre versioner, fritter og en kold estragon/sennep/honning/mayo- dip til.

I morgen har en jeg en mission - jeg skal lave min egen rygeost. Fandt en metalspand i skuret og 4 liter økoymer på tilbud. Har tidligere smagt hjemmelavet rygeost og det er vildt godt!
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af qanatoli
Hjemmelavet rygeost står højt på min to-do-liste. Del endelig erfaringer :-)
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Geddar , moderator
Giv gerne en tilbagemelding på skinken, Pukle!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Seifert
Jeg lavede dette lille vidunder igår:
http://imgur.com/GOGi9Pz

Confitteredet andelår stegt på en pande, kødet pillet fra og blandet med foie gras og trøffel. Smagt til med en smule sherryeddike + salt/peber. På køl.
Da det havde sat sig på køl var det nemt at rulle pæne runde kugler. Tilbage på køl.

Vendt i mel, æg og en blanding af panko og fin rasp. Friteret.

Inden servering i dag skal de så bare lige hurtigt friteres igen.

Skal serveres som tilbehør til fasanbryst og grønkål.

Efter den 2. fritering får de den der helt perfekt knæk i skallen og indeni gemmer der sig så bare velsmag x 1000.
Skrevet af Seifert
Den vakte også meget stor glæde blandt gæsterne igår. Som skrevet serveret helt simpelt med fasanbryst, grønkål (kort vendt i smør på panden) og ved bordet serveret med små bagte kartofler og den mest fantastiske sauce baseret på skrogene fra fasanerne.
http://imgur.com/MPe3ywD
Næste gang skal kuglerne laves mindre, de så lidt voldsomme ud på tallerkenen. (billedet gør det også ekstra slemt)

Røget laks fra Rossini til forret:
http://imgur.com/IbOCQjb
Faktisk ret simpelt og meget meget velsmagende.
Skrevet af Jussi
Den fasan skulle du have sous-videt ...

Og grønkålen. Og vinen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
JA.... for en sjælden gangs skyld har du ret angående sous vide. Her kunne jeg godt have brugt den.

Det sagt, så var fasenen rigtig fin og saftig rosa i midten.
Skrevet af Seifert
Hjemmearbejdsdags = rugbrødsmadder

Røget makrel med grønkål:
http://imgur.com/BJgRAn4

Laks med grønkål og brændt løg:
http://imgur.com/CImSS34

Fremragende.
Skrevet af Jussi
Hva så, Pynte-Franz?

Jeg tror jeg skal have dig til at sætte mit hår.

Det ser sgu lækkert ud, og minder mig om, at jeg har glemt at spise i dag.

Onglet aux Échalottes må det blive!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af UdAfBusken
Røget makrel med grønkål:
http://imgur.com/BJgRAn4

Laks med grønkål og brændt løg:
http://imgur.com/CImSS34


Næsten som at se, når jeg smører mig en dejlig leverpostejsmad med rødbede.

Seifert, spiser du egentlig nogensinde noget, der ikke smager godt og/eller ser mega lækkert ud?
Skrevet af Jussi
Jeg har lavet mad til ham et par gange.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af I.B.
Er du træt af livet, Seifert? Såvel grønkål som skovsyre indeholder jo giftig oxalsyre...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Jussi
Mmm, kål ...

Husk at lave James Prices savoykålspakker - smager simpelthen vanvittigt godt!

http://imgur.com/fXZKAeB

http://www.dr.dk/Mad/ops…2131037.htm
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Jeg spiste for lidt siden en nummer Garda (nr. 27) fra den lokale Italiener (som godt nok holder med Real Madrid...) den var ikke speciel køn, men smagte fint.

Når man nu har skovsyre osv. stående en kedelig mandag, så fik jeg pyntefrakken på.

Gik i øvrigt fint til hvid bourgogne.

P.s. Jussi, jeg kommer og sætter dit hår til nytårsaften.
Skrevet af Jussi
Hvor kan man stensikkert få agurker til sylt?

Kan man egentlig bruge de mindste af de der skole-agurker?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Hvorfor små ?
Skrevet af Jussi
Fordi det ikke fungerer med én, stor agurk?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Ahhh... ha, jeg tænkte på de tynde skiver i agurkesalat osv.

INCO har vel.

annonce
0