Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg læste engang på sådan en frossen stakkel at den kom fra en fabrik hvor der maks var 25 styk per kvm. Det var rammet ind som når der skrives ´ny, forbedret smag´.


Så har du nok læst fejl. Reglerne er, hvis jeg ikke tager meget fejl, 25 kg pr. kvm.

Hvad brugeren har lyst til at købe må være hans egen sag. Man kunne jo også indvende om han var klar over hvor mange delfiner der måske, måske ikke, går på den dåse tun han gerne vil slippe for.

Jeg er enig i at det er nødvendig med kritiske forbrugere. Nogle forbrugere er desværre i en situation hvor det ikke er en luksus man har råd til. Der hjælper din "and that´s a fact"-tilgang, med den seneste skrøne ikke det store, omend intentionen er god. Du skylder i øvrigt stadig svar fra sidste gang i tråden om Københavns Fødevarefælleskab, hvor du også forsøgte dig med en hit and run, uden den store bevisførelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Nu er jeg så i gang med crumblen fra side 441. Nu har den bare at være god drenge :D
Southampton AGF
att salmonella-eksperter

Skal i nærmeste fremtid bespise 5 gæster og har forlængst besluttet mig for menuen. I en af retterne indgår aïoli, som selvfølgelig skal være hjemmerørt. Vi har adgang til friske æg via gårdsalg, så konen og jeg plejer at tage chancen (evt. efter skoldning).

Gæsters helbred vil man dog helst undgå gambling med. Min idé er at røre samt være mundskænk på aïolien om formiddagen på selve dagen. Men hvor sikker er denne fremgangsmåde i realiteten? Kan nogen bidrage med ekspertviden på området? Pft
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Jeg er ikke salmonella-ekspert, men jeg tror ikke du får det store ud af at være mundskænk.

Din reaktion på salmonella kan være forskellig fra dine gæsters, ligesom bakterien eventuelt vil kunne formere sig i aiolien, mens du vurderer, om den påvirker din krop.

Til gengæld burde du være meget tæt på sikker, hvis du bruger friske æg, og skolder dem før brug. På den anden side tvivler jeg på at man i aiolien kan smage, om der er brugt friske eller pasteaueriserede blommer.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Tak. Det lyder fornuftigt. Har dog altid bildt mig ind at kunne smage forskel, så jeg tror jeg starter med at lave to små testportioner for at se, om de pasteuriserede holder niveau smagsmæssigt. Så tager vi den derfra...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
I.B.

Hvis du rører mayoen og straks putter den på køl, er det vist helt utroligt usandsynligt, at nogen som helst vil blive syg.
I en mayo er der tæt på ingen vandaktivitet, og hvis den ryger i køleren med det samme, er der tæt på ingen risiko for en opformering.
Niddets arkivar
Ja, det giver jo også mening. Men en problematisk bakteriekoncentration kan vel i teorien være i blommen inden ægget slås ud?
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Så vidt jeg har forstået, befinder eventuelle salmonellabakterier sig på æggets skal, således at det er tiden, fra ægget slås ud, til det serveres, der kan være kritisk.
Så altså, hvis du slår det ud, rører mayoen og stiller den på køl straks, bliver der ikke noget problem.
Niddets arkivar
Takker. Mindes dog at have læst, at hvert 9/10 af inficerede æg har bakterierne på skallen, mens 1/10 inficerede æg også har bakterierne inden for skallen.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Det kan da godt være, du her ret i det.
Men hvad er tilværelsen uden en smule livsfare?
Niddets arkivar
annonce