Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Den har faddis været på menuen på min kro, den sirup.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Det var dejligt
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Små stege/ store bøffer skåret af tyndsteg. 5-6 cm.

3 timer i sousvide på 56? Er det helt skørt?
København.
Skrevet af Saint
I ren desparation over hvor lidt erfaring jeg selv har i Salater, er der så nogen skarpe hjerner der ligger ind med en relativ simpel og lækker salat, som går godt til oksemørbrad og Rødvinslinse tærte?

Er det sidste jeg mangler før vores menu er færdig og jeg er spejlblank på gode ider.
(...)
Skrevet af Krook
Den helt gamle klassiske:

Salat, kvarte skiver agurk, halve/kvarte små tomater, forskelligt farvede pebre, feta, (supplér op selv op med andet) og en god vinaigrette. Det er ret ordinært, men smager glimrende og giver noget god syre til mere tunge kødretter.



Rødvinslinse tærte er i øvrigt så obskur en ret at du er den eneste på hele nettet der har nævnt det. https://goo.gl/adn1i5
Skrevet af Saint
pukledyret@:

Lidt inspiration.

Appertif
- Bruschetta med bund af Bresealo og Rucola på Olivenbrød.

Forret
- Lime marineret tigerrejer på hjertesalat, med grape, advocado, mangosalsa og saltede mandler.


Mellemret
- Brasseret svinekæber på pastinakpure, med råsyltede rødløg oo ølglace.


Hovedret
- Nyfortolkning af Beef Welington (Svampe massen er erstattet af en linse masse på rødelinser, rødvin, soltørrettomat og parmasan.)
Tilbehøret
Haricots Vert i baconsvøb, Rosmarin gulerødder, Sweetpotato Fries, Blandet salat.
Hvidvins/Estragon Sauce og Aioli.

Dessert
Bund af Chokoladetrøffel med mandel og Peanuts, med Chokolademousse & Licor 43 Fromage.


Ved godt det er en relativ uskyldig menu, men pågrund af et relativt lille budget og manglende kreativtet er den blevet såledet, jeg tager med glæde mod gode råd eller input til at peppe det lidt op. Ellers mangler jeg kun at få styr på salaten og så er der styr på det hele. og så er jeg stadig lidt i tvivl om chokolademoussen i dessereten gør den for tung og er for meget chokolade
(...)
Skrevet af Saint
Rødvinslinse tærte er i øvrigt så obskur en ret at du er den eneste på hele nettet der har nævnt det. https://goo.gl/adn1i5


Haha, havde heller aldrig tænkt over det før, fik det serveret af en kok til nytår for et par år siden og det er himmelsk, man kan lave det i alle afskygninger til de mere mørkere kødretter.
(...)
Skrevet af Nørremark
Jeg har vundet en nytårsmenu fra Cofoco til 10 personer men har allerede planlagt maden til nytår. Jeg kunne ikke umiddelbart se at det var ulovligt at sælge noget herinde så nu prøver jeg.

Nytårsmenu til 10 personer fra Cofoco sælges for 200/kuvert, normalpris 345/kuvert.
Jomfruhummerbisque
Tournedos af oksemørbrad m. trøffelsauce og tilbehør
Gateau Marcel på 70% Valrhona chokolade
Byg-selv hot dogs til natmad

Hvis man er hurtig kan man vælge mellem normalmenu, vegetarmenu og børnemenu.

Afhentes i Kbh.

Jeg lover at bruge pengene til caviar og endnu bedre nytårsvine :o)

Edit: Solgt
Skrevet af Jussi
Der er presa til 99kr i Rema pt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Krook
Ser spændende ud, forslag til brug?

Uuh og Iberico svinekæber også, havde i forvejen tænkt mig at give mig i kast med braiserede svinekæber her over jul, mon ikke det er en tand bedre i sortfodsvarianten.
Skrevet af Petrescu
Jeg skal beklage på forhånd, hvis mit indlæg bryder med trådens formål:

Jeg søger et cateringfirma i København, idet fødselsdagsmaden skal bestilles udefra.
Antallet af gæster er omkring 25 stykker.
West Ham United
Skrevet af Jussi
Krook

Det er jo nærmest en lille steg, så jeg bruner den kraftigt i smør og giver den så et kvarters tid i ovnen og lader den sætte sig, tror jeg.

Så i hjemmelavede pitabrød, fintrevet spidskål, skyr med tahin og citron og min chili fra opskrifttråden.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Til svinekæber?
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Nej, den presa, vi skriver om.

Er det ikke den der lille steg skåret af nakkefileten?

Jeg er på ingen måder ekspert.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
ahh ok. Jo! Læste bare også noget om svinekæber.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Det gør jeg også gerne.

Og om skank! Særligt øko fra Krogagergård som ikke koster en skid (60 kr for en på ca 1,2 kilo), men hvor man spiser med lidt bedre samvittighed.

Dem jeg lavede på grillens rotisserie var måske det bedste svinekød, jeg nogensinde har lavet.

Dyb smag (udskæringen er jo mørkerød) og så bare svær hele vejen rundt.

Tøede noget op i dag da jeg kom hjem og 5 min på panden, så var det sprødt igen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
@Jussi

Yes, har været der. Har givet den et skud mexicanske krydderier og fortæret den i morgen. Har ikke prøvet den udskæring før, men jeg glæder mig til at se om det kan hamle op med secreto og pluma.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jussi
Mit gæt er umiddelbart, at du vil sige nej.

Jeg synes, det minder mere om mørbrad.

Lige det stykke, jeg fik i dag manglede i hvert fald de andre tos marmorering.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Saint

Uuh og Iberico svinekæber også, havde i forvejen tænkt mig at give mig i kast med braiserede svinekæber her over jul, mon ikke det er en tand bedre i sortfodsvarianten.


Har selv endt med at købe dem efter at se dem i Rema, de ser noget bedre ud end dem der var i Netto.
(...)
Skrevet af Saint
Jeg skal beklage på forhånd, hvis mit indlæg bryder med trådens formål:

Jeg søger et cateringfirma i København, idet fødselsdagsmaden skal bestilles udefra.
Antallet af gæster er omkring 25 stykker.


Stil, pris, krav?
(...)
annonce
0