pukledyret@:
Lidt inspiration.
Appertif
- Bruschetta med bund af Bresealo og Rucola på Olivenbrød.
Forret
- Lime marineret tigerrejer på hjertesalat, med grape, advocado, mangosalsa og saltede mandler.
Mellemret
- Brasseret svinekæber på pastinakpure, med råsyltede rødløg oo ølglace.
Hovedret
- Nyfortolkning af Beef Welington (Svampe massen er erstattet af en linse masse på rødelinser, rødvin, soltørrettomat og parmasan.)
Tilbehøret
Haricots Vert i baconsvøb, Rosmarin gulerødder, Sweetpotato Fries, Blandet salat.
Hvidvins/Estragon Sauce og Aioli.
Dessert
Bund af Chokoladetrøffel med mandel og Peanuts, med Chokolademousse & Licor 43 Fromage.
Ved godt det er en relativ uskyldig menu, men pågrund af et relativt lille budget og manglende kreativtet er den blevet såledet, jeg tager med glæde mod gode råd eller input til at peppe det lidt op. Ellers mangler jeg kun at få styr på salaten og så er der styr på det hele. og så er jeg stadig lidt i tvivl om chokolademoussen i dessereten gør den for tung og er for meget chokolade
(...)