Snak

Mere indhold efter annoncen
Okay. Men giver det ikke kun mening, hvis man tilbereder noget, der ikke er væske ved i forvejen?
Jeg mener, hvilken forskel gør dampen fra soen, hvis der i forvejen er fx vin og bouillon til stede?
Niddets arkivar
Den mest fantastiske crème brûlée, jeg har smagt, er at finde side 194-195 i Rick Steins "Franske Kogebog" (eng: "Rick Stein´s French Odyssey"). Denne version, som i dansk oversættelse kaldes "Passionsfrugt med crème brûlée", inkorporerer en smule passionsfrugtsaft i en ellers ret klassisk opskrift. Desuden serveres den med en enkel, men ret dekorativ passionsfrugtgélé ("støbt" i halverede passionfrugsskaller). Det klæder retten gevaldigt med dette syrligt/eksotiske element. Et perfekt (og ret billigt) vinmatch: http://www.hjhansen-vin.…q=errazuriz late harvest

Edit: der skal noget mere husblas i geléen, end opskriften siger
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
moderator
Jeg kunne ikke vente længere, og har derfor fået sylte til morgenmad. Selvom der måske godt kunne bruges flere krydderier, måske lidt mere eddike, så blev det en succes.
https://kortlink.dk/sudv
Hehe, det er sgu rå nok med sylte til morgenmad. Det bliver svært at leve op til, for dagens resterende måltider.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
moderator
Cyanite, jeg brugte 5 æggeblommer og en hvide. Konsistensen blev rigtig god, måske bare lucky punch. De fik 1½ time ved 120 grader.

Til gengæld synes jeg det er svært at undgå at brænde "låget" lidt på.

Selvom navnet betyder brændt creme, så er det rarest hvis man ikke få en alt for bitter smag fra det brændte sukker.
Dette er en signatur.
I.B. Er helt enig i at det er fremragende med passionsfrugt.

Jeg fik serveret det på en gadecafe i Vietnam, af alle steder. Det var virkelig godt. Den franske indflydelse er stadig gældende i madlavningen derude...

Den let syrlige, men kraftige frugtsmag fra passionsfrugten står virkelig godt til det fede æg og sukkeret.

Kan man overhovedet få gode passionsfrugter i DK?
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Føtex har som regel. De smager mig ganske fint, men jeg har så heller ikke så meget andet at sammenligne med...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Hvad gør i andre for at "gryde" brødet ikke bliver for mørkt? Er de 250 grader for varmt? Jeg bruger en støbejernsgryde.
96 kg og 198 cm
moderator
"Hvad gør i andre for at "gryde" brødet ikke bliver for mørkt?"

Følger opskriften :D


"Den skal bage i 30 minutter ved 250 grader med låg

Efter 30 minutter lader du den bage i 15 minutter ved 230 grader uden låg."
Dette er en signatur.
Synes stadig min bliver ret mørk. Bruger i varmluft som der anbefales? Det bliver rigtig godt men får en ret mørk fremtoning og lidt sort i bunden?
96 kg og 198 cm
annonce